Ούτε Μπαπέ ούτε Χάαλαντ! Αυτό το αστέρι του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε κοντά στη Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης από τα προηγούμενα χρόνια ήδη, ετοιμάζεται για τη διάδοχη κατάσταση στη θέση του σέντερ φορ στο ρόστερ της.

Τα ονόματα που είναι στην κορυφή της λίστας των μάνατζερ των “Μπλάνκος”, οι οποίοι τρέχουν τα μεταγραφικά, είναι ο Κιλιάν Μπαπέ και ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ωστόσο, ένα όνομα-έκπληξη έφτασε κοντά στο να υπογράψει στη Ρεάλ, όμως επέλεξε άλλο πρωτάθλημα και αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ με διαφορετικά χρώματα στη φανέλα.

Πρόκειται για τον Ράσμους Χόιλουντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που δε θα έλεγε κανείς ότι διαπρέπει κιόλας, υπό τις οδηγίες του Έρικ τεν Χάαχ στο Νησί.

Ο Δανός επιθετικός που είναι μόλις 20 ετών, αναδείχτηκε στην Κοπεγχάγη, όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν. Όμως, δεν κατάφερε να πετύχει γκολ και αποδέχτηκε την πρόταση της Στουρμ Γκρατς για να αλλάξει τον… αέρα του.

Στην Αυστρία, ο Χόιλουντ, έπαιξε για μισή σεζόν, το 2022. Σε 18 συμμετοχές, πέτυχε κατά το ήμισυ γκολ, εννέα τον αριθμό. Αυτή η επίδοση του έδωσε τη δυνατότητα να… κατηφορίσει προς την Ιταλία και να φορέσει τη φανέλα της Αταλάντα.

Στο Μπέργκαμο, ο Δανός συνέχισε να διαπρέπει, πέτυχε άλλα 10 τέρματα σε 34 εμφανίσεις συνολικά. Εκτός της Στουρμ Γκρατς και της Αταλάντα, έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και στην εθνική Δανίας, καθώς από το 2022 κι έπειτα, έχει σκοράρει 7 φορές σε 10 συμμετοχές σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις.

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Χόιλουντ, δεν έχει καταφέρει να δείξει τις ικανότητές του στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν έχει σκοράρει. Όμως, “λάμπει” στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έχει σημειώσει πέντε τέρματα σε τέσσερις αγωνιστικές. Ενδεικτικό ότι είναι στην πρώτη θέση της λίστας, μαζί με τον Έρλινγκ Χάλαντ και τον Άλβαρο Μοράτα.

Ο Χόιλουντ ελπίζει ότι θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τους “Κόκκινους Διαβόλους”, παρά το γεγονός ότι είναι σε μειονεκτική θέση.

Οι “Μερένγκες” έψαξαν την περίπτωση να αποκτήσουν τον Δανό, το περασμένο καλοκαίρι, όταν μετά τη φυγή του Καρίμ Μπενζεμά, ήταν αναγκαίο να προστεθεί στο ρόστερ, ένας σέντερ φορ υψηλού επιπέδου.

Εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες είχαν στο στόχαστρό τους τον νυν επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους, Άρσεναλ.

Οι “Μπλάνκος” με βάση τα δημοσιεύματα από την Ιβηρική, έχουν ήδη αποταμιεύσει χρήματα για να πραγματοποιήσουν μια μεγάλη μεταγραφή ακόμα και τον Ιανουάριο.

Πάνω από 100 εκατομμύρια έχει διαθέσιμα η διοίκηση της Ρεάλ για να βρει έστω και μετά από έξι περίπου μήνες, τον αντικαταστάτη του Καρίμ Μπενζεμά στο “9”.

Πλέον, έχει να καλύψει και το κενό του Βινίσιους Ζούνιορ που τραυματίστηκε με την εθνική Βραζιλίας και θα μείνει εκτός έως και τον Φεβρουάριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κιλιάν Μπαπέ ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν-Ζερμέν το προσεχές καλοκαίρι και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με την ομάδα της αρεσκείας του από τον Ιανουάριο.\

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Η Παρί μπαίνει σφήνα στην Μπαρτσελόνα για τον Νίκο Γουίλιαμς
Λαπόρτα: Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα έχουν βελτιωθεί σημαντικά
Ο Σεσενιόν επιστρέφει στη Φούλαμ
O Ντε Χέα προτάθηκε στην Τζένοα
Μπαρτσελόνα και Σίτι κατέθεσαν πρόταση στην Λειψία για τον Όλμο
Η Τότεναμ έκλεισε ταλέντο από τη Νότια Κορέα
Η Αλ Χιλάλ χτύπησε την πόρτα της Μπαρτσελόνα για Βίτορ Ρόκε-Ανοικτοί στο ενδεχόμενο πώλησης οι «μπλαουγκράνα»!
ΒΙΝΤΕΟ: Πιάστηκαν στα χέρια Κόλγουιλ και Μακλίν σε φιλικό της Τσέλσι με τη Ρέξαμ
Καταγγελία Μασεράνο-«Μπήκαν και μας έκλεψαν τα πράγματα»
Η Γαλλία καθάρισε τις ΗΠΑ, πεντάρ από τους Ιάπωνες και δύσκολη νίκη για την Ισπανία