Άνετος στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ, επέστρεψε δυναμικά στις νίκες

Άνετο φαίνεται να ήταν το πέρασμα του ΑΠΟΕΛ από την έδρα του, στον αγώνα ενάντια στη Δόξα Κατωκοπιάς, αφού η ομάδα της Λευκωσίας έκανε την επιστροφή στις νίκες, επικρατώντας με 5-0. Η νίκη για τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας τους κρατά στην κορυφή και έρχεται ως ανάσα μετά την ήττα από τον Άρη.

Η ομάδα της Λευκωσίας ήταν από την αρχή της αναμέτρησης ανώτερη από την ομάδα της Κατωκοπιάς, κάτι που φάνηκε και από το σκορ, το οποίο άνοιξε ο Κρέσπο στο 16’. Το δεύτερο τέρμα για τους γαλαζοκίτρινους πέτυχε ο Βιγιαφάνιες στο 56’, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι δεν θα ήταν εύκολη νύχτα για τη Δόξα.

Ο Δώνης κατάφερε να σκοράρει στο 70’, ενώ επτά λεπτά αργότερα πέτυχε ακόμη ένα, κλειδώνοντας με αυτό τον τρόπο τη νίκη για τον ΑΠΟΕΛ. Κερασάκι ήταν το τέρμα του Κβιλιτάια στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο ΑΠΟΕΛ φεύγει ικανοποιημένος από το ΓΣΠ έχοντας εξασφαλίσει το τρίποντο.

Αυτή είναι η ένατη νίκη του ΑΠΟΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα και μέχρι στιγμής έχει 29 βαθμούς. Αυτό σημαίνει ότι έχει όσους βαθμούς έχει και η Πάφος FC, με την οποία συγκατοικεί στο ρετιρέ.

Πάντως, η Δόξα φαίνεται να είναι με την πλάτη στον τοίχο, αφού αυτή είναι η δωδέκατη ήττα της στις 13 αγωνιστικές του πρωταθλήματος και είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με ένα βαθμό.

Για τη 14η αγωνιστική, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την ΑΕΖ, ενώ η Δόξα φιλοξενείται από την ΑΕΛ.

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία