Τι θα εύχονταν οι πρόεδροι και προπονητές των ομάδων αν έστελναν γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Ήρθε η εποχή του χρόνου που όλοι περιμένουν τα δώρα τους, ευελπιστώντας ότι θα πάρουν κάτι απ' αυτά που χρειάζονται ή θέλουν διακαώς, αλλά αδυνατούν να τα αποκτήσουν. Η φιγούρα πίσω από τα δώρα των Χριστουγέννων δεν είναι άλλη από αυτή του Άγιου Βασίλη, τον οποίον προσμένουν μικροί και μεγάλοι την περίοδο των εορτών. Έτσι περιμένουν τον Άγιο Βασίλη και οι πρόεδροι και προπονητές των ομάδων, οι οποίοι θέλουν το καλύτερο για την... αγαπημένη τους, ενόψει του ερχόμενου Μαΐου, όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα.

Κάποιους οι ευχές τους θα εκπληρωθούν, κάποιοι άλλοι ίσως ικανοποιηθούν εν μέρει και αρκετοί θα μείνουν σίγουρα με το παράπονο ότι δεν ήταν και τόσο... φρόνιμοι φέτος, με αποτέλεσμα ο Άγιος να μην τους κάνει τα χατίρια τους.

ΑΠΟΕΛ

“Άη Βασίλη,

Είσαι η τελευταία μου ελπίδα. Είπα να σου στείλω ένα γράμμα πέρκει με βοηθήσεις εσύ να αλλάξω λίο τα πράματα στο οικονομικό κομμάτι. Ο ΑΠΟΕΛ εν τζιαμέ με τα καλά του τζαι τα κακά του, βοήθα με να έβρω λύση τζαι στο οικονομικό τζαι εγώ θα πιάνω το πρωτάθλημα για αλλό μια οκταετία, υπόσχουμαί σου το. Πρόσεχε μου τζαι λίο τον Σα Πίντο γιατί εκόντεψεν ο τζαιρός να στραφεί, άμπα τζαι πάθει τα ίδια πάλε.

Πρόδρομος Πετρίδης”

prodromos

Πάφος FC

“Привет Βασίλης,

Στέλνω σου ένα 500ευρω γιατί θέλω να αγοράσω το δώρο μου και δεν θέλω να γίνει πάλι κανένα λάθος όπως πέρυσι που σου ζήτησα πρωτάθλημα στην Πάφο και με μπέρδεψες με τον ιδιοκτήτη του Άρη και το έστειλες στη Λεμεσό. Τέτοια λάθη δεν συγχωρούνται, αλλά επείδη σε αγαπώ από μικρό παιδί είπα να σου δώσω άλλη μια ευκαιρία. Φέτος έχω ομάδα, έχω προπονητή, έχω και μυαλό για να τα καταφέρω. Αν δεν μπορείς να μου το φέρεις στέλνω κανένα δικό μου να το πιάσει”.

С любовью,Ρομάν Ντουμπόφ, Σεργκέι Λομάκιν”.

LOMAKIN-DUBOV

Άρης Λεμεσού

“Άγιε,

Σε χαιρετώ και σε ευχαριστώ για όσα μου χάρισες πέρυσι, μακάρι ο Θεός να σε έχει καλά και να σε προσέχει. Φέτος ήμουν λίγο άτακτος πάλι στον πάγκο και κατάλαβα το λάθος μου με τις κόκκινες. Θα προσπαθήσω να ξεκόψω και να ηρεμήσω. Γι’ αυτό σε παρακαλώ κάνε μου τη χάρη να μου ξαναφέρεις το πρωτάθλημα κι εγώ σου υπόσχομαι ότι θα κάτσω φρόνιμος.

Αλεξέι Σπιλέφσκι”

SPILEFSKI-4.width-750

Ομόνοια

“Μάστρε Βασίλη,

Έθελα να σου στείλω εγώ το γράμμα φέτος γιατί είμαι αγανακτισμένος πλέον με την κατάσταση. Εδικαιούμουν πρωτάθλημα ή πρωταθλήματα ως τωρά, αλλά πάντα κάτι εγίνετουν τζαι έπιανε τα κάποιος άλλος. Φέτος εν η σειρά μου λέω σου το ξεκάθαρα πως δεν θα ανεχτώ να μεν το πιάσω. Θέλω το, όπως ο άνθρωπος το νερό, όπως το βρέφος το γάλα, όπως η γη τη βροσιή, μεν μου γυρίσεις πάλε τη ράσιη σου. Είμαστε δυνατοί και πιστεύκω αξίζουμεν το.

Σοφρώνης Αυγουστή”

sofronis-1068x723

Ανόρθωση

Η Ανόρθωση εν δαμέ ρε Βασίλη, τζαι επειδή ξέρω ότι ούλλοι οι άλλοι εν να σου ζητήσουν πρωτάθλημα, εγιώ εσκέφτηκα να σου πω ότι ναι τζαι μεις θέλουμεν το πολλά, αλλά τζαι το κύπελλο κάμνει μας. Ένας τίτλος για φέτος εν καλός, όποιος τζι αν ένει. Αν θα μου δώκεις κύπελλο όμως, θέλω αλλό ένα δώρο, γιατί μόνο του ενεν μεγάλο δώρο. Έβρε μου μια λύση με τα οικονομικά, παλεύκω μόνος μου τζαι εκουράστηκα. Η λύση είναι μια να μας στείλεις ενότητα τζαι ανόρθωση σε τούντο κομμάτι τζαι υπόσχουμαι σου ότι οι Μαχητές εν να ανάφκουμεν πυρσούς στο όνομα σου.

Ανδρέας Σάντης

andreas-santis-scaled

ΑΕΚ

“Κύριε Βασίλη γεια σου,

Κάθε χρόνο κάτι κάμνω τζαι τζιαμέ που είμαι κοντά πέφτουν κατάρες. Φέτος εν εξεκίνησα καλά, μα θωρείς έστρωσα, εξάδα εν να μπω σίουρα. Έμεινε μου μόνο να κάμω το βήμα παραπάνω, αλλά ξέρω ότι είμαι μακριά ακόμα για το πρωτάθλημα. Θέλω το κύπελλο να πάω Ευρώπη τζαι του χρόνου ξαναζητώ σου το πρωτάθλημα, πέρκει δεηθείς τζαι στείλεις μου το, ετσάκρισες με. Φιλιά Άντρος.

Άντρεας Καραπατάκης”

IMG_0405

Απόλλων Λεμεσού

Hello Santa,

Σβήσε γράψε, σβήσε γράψε σκέφτομαι τι να σου ζητήσω φέτος. Πρωτάθλημα μου έστειλες, νέο γήπεδο μου έστειλες, αλλά πρέπει να κρατήσουμε τον Απόλλωνα μας δυνατό και κοντά στην κορυφή. Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα. Με ένα κύπελλο και μια Ευρώπη θα είμαι ευχαριστημένος για φέτος. Τη διεύθυνση ξέρεις την θα περιμένω. Η αλήθεια ήθελα κύπελλο πάνω στην ΑΕΛ, αλλά πριν προλάβω να σου στείλω το γράμμα έγινε η κλήρωση και θα παίξουμε από τώρα μαζί.

Γεια σου Άγιε την ευλογία σου,

Νίκος Κίρζης”

img_3664-11

ΑΕΛ Λεμεσού

“Χωριανέ χαίρεται,

Ότι κι αν σου ζητήσουν οι υπόλοιποι, ξέρω ότι συμπαθείς τους χωριανούς σου και δεν τους χαλάς χατίρι. Πρόκριση πάνω στον Απόλλωνα, τζαι βλέπουμε. Πιστεύκω αν περάσουμε που τους συμπολίτες όσο άσχημη κι αν είναι η φετινή χρονιά, θα βελτιωθούν τα πράγματα. Πάρε μας ως τον τελικό και μετά είναι δική μου δουλειά πως θα το πιάσω. Έχω τον τρόπο μου.

Τόνι Κόσκελα”

KOSKELA

Το κείμενο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας*

Δειτε Επισης

Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17