Καζαμίας: Oφείλουμε και θα ταυτοποιήσουμε τα άτομα που θα αποκλειστούν από το γήπεδο μας

Για τα όσα εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Πάφο, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο υπέυθυνος επικοινωνίας της ομάδας της Αμμοχώστου ανέφερε ότι, «προσπαθήσαμε και δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς όλα αυτά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα μετά τα επεισόδια, εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα κύλησαν ομαλά και με αθλητοπρέπεια σε αγωνιστικό χώρο, όμως για ακόμη μια φορά γίναμε μάρτυρες σε γεγονότα που δεν θέλουμε να σχετίζονται με τη Νέα Σαλαμίνα. Εμείς οφείλουμε και θα ταυτοποιήσουμε τα άτομα που θα αποκλειστούν από το γήπεδο μας. Είναι αυτονόητο το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να βλέπει την ομάδα του και με υγεία και ασφάλεια να φεύγει από το γήπεδο. Εκτός αγωνιστικού χώρου πήγαν στραβά τα πράγματα και αυτό μας προβληματίζει, δεν θα μείνουμε στην λεκτική καταδίκη, θα λάβουμε μέτρα μετά τις ξένες καταστάσεις αυτές για τη Νέα Σαλαμίνα. Και πέρσι είχαμε λάβει κάποια μέτρα και είχαν αποτέλεσμα, η Νέα Σαλαμίνα πέρσι κλήθηκε να πληρώσει 55 χιλιάδες ευρώ σε πρόστιμα από παραπομπές, φέτος δεν προδίκαζε κάτι το τι θα γινόταν χτες. Είχαμε ένα αθλητοπρεπέστατο παιχνίδι με κανένα πρόβλημα κι είδαμε μετά αυτά τα έκτροπα. Είναι ακατανόητο, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία αυτοί που τα έκαναν δεν πρόκειται να ξαναμπούν στο «''Αμμόχωστος-Επιστροφή''».

Στη συνέχεια πρόσεθσεσε ότι, «δεν επιτρέπονται αυτά τα πράγματα, ούτε υπάρχει δικαιολογία. Ο καθένας έπρεπε να φύγει να πάει σπίτι του με την υγεία του. Δεν είναι αυτή η Νέα Σαλαμίνα».

Για την ρίψη φωτοβολίδας εν ώρα παιχνιδιού είπε ότι, «δεν υπήρχε πρόκληση, οι παίκτες όπως και η διαιτητική ομάδα δεν έδωσαν δικαιώματα και αντιδράσαμε εκείνη την στιγμή. Θα πρέπει να ανακτήσουμε τον έλεγχο εκτός γηπέδου άμεσα».

Δειτε Επισης

Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Διαφωνεί με την κορυφαία ενδεκάδα ο Μπεν-«Πώς γίνεται να μην επελέγησαν Μαρκίνιος, Μπέλετς και Εντονγκαλά;»