Πετρίδης για το δημοσίευμα για πώληση ομάδας-«Αφορά τον ΑΠΟΕΛ, το λέει και μόνο του»

Επενδυτή μέσω αγγελίας στην ιστοσελίδα της εταιρείας «mergerscorp», ψάχνει από το καλοκαίρι μεγάλη ομάδα της Κύπρου, με τον Πρόδρομο Πετρίδη να αποκαλύπτει πως πρόκειται για τον ΑΠΟΕΛ.

Στη διάσκεψη που παρουσίασε τα οικονομικά σχέδια ενίσχυσης της ομάδας, ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε πως, το σχετικό δημοσίευμα αφορά τον σύλλογο της Λευκωσίας.

Όπως δήλωσε ο κ. Πετρίδης, «το ανώνυμο δημοσίευμα αφορά τον ΑΠΟΕΛ, η αγγελία που λέει για πώληση ομάδας. Δεν το κρύψαμε ποτέ, το αναθέσαμε σε εταιρεία. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε πρωτοσέλιδο. Το λέει και μόνο του στην αγγελία, αφορά την πιο πετυχημένη κυπριακή ομάδα. Κάναμε και ταξίδια. Υπήρξαν περιπτώσεις που κινδύνευσε ακόμη και η ίδια μας η ζωή. Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας δημοσιεύθηκε το περασμένο καλοκαίρι και ανανεώθηκε πριν από μερικές ημέρες».

Ερωτηθείς για το πότε κινδύνευσε η ζωή τους είπε πως, «υπήρχε υποψήφιος επενδυτής στην Ουκρανία, όπου είναι εμπόλεμη ζώνη. Μάς έλεγαν μα είσαστε τρελοί, αλλά πήγαμε αν ήταν να ζήσει ο ΑΠΟΕΛ, έστω και αν δεν ζούσαμε εμείς. Χτύπα ξύλο».

Στη συνέχεια είπε πως, «ο συγκεκριμένος επενδυτής, θέλουμε να είναι καθαρός στις εργασίες που λειτουργεί ή από που προέρχεται. Δεν θέλουμε ούτε για ξέπλυμα χρημάτων ή οποιεσδήποτε άλλες δραστηριότητες έχει που δεν συνάδουν με την ιστορία ή με την νομιμότητα κάποιου φυσικού προσώπου να συμμετάσχει στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Δεν μας απασχολεί εάν είναι το100% που θέλει, είτε 50%, είτε 30%. Φτάνει να τηρεί εκείνα τα κριτήρια, με τα οποία θα διασφαλίζει την πρωταγωνιστική πορεία του ΑΠΟΕΛ. Να διασφαλίζει ότι δεν θα κάνει ένα δύο χρόνια και μετά να γυρεύουμε πάλι επενδυτές. Είναι μια μορφή επενδυτή να διασφαλίζει και το σωματείο, και την εταιρεία και το πλάνο του γηπέδου, μακροπρόθεσμα. Πέραν των 10 ή 20 χρόνων».

Υπενθυμίζεται πως, στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται πως η ομάδα αγωνίζεται σε γήπεδο, το οποίο η χωρητικότητα του ξεπερνά τις 15 χιλιάδες.

Σύμφωνα με την αγγελία, ο σύλλογος διαθέτει και άλλα αθλήματα πέραν του ποδοσφαίρου, όπως καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα, φούτσαλ, μπόουλινγκ, τοξοβολία πινγκ πονγκ, ποδηλασία, κολύμβηση και υδατοσφαίριση.

Επίσης η «mergerscorp» αναφέρει πως η ομάδα, έχει πετυχημένες πορείες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

40

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία