Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ που ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

Η αναζήτηση των νέων Μαχητών και Διασήμων για τον νέο κύκλο του survivor έχουν ξεκινήσει. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Πρωινό Σουσού: «έχουν ακουστεί πολλά ονόματα τα οποία έχουν ξαναμπεί στο Survivor, Ασημίνα, Δαλάκα, Σοϊλέδη , όμως το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν το έχουμε ξαναδεί στο reality επιβίωσης».

Ο λόγος για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Σάββα Γκέντσογλου, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Σαράντος. Να σας θυμίσουμε ότι ο Σάββας είχε σχέση στο παρελθόν με την Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία μάλιστα έχει αποκτήσει και έναν γιο.

«Ήθελε πάρα πολύ, από προηγούμενους κύκλους, να μπει στο παιχνίδι. Φαίνεται λοιπόν ότι είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει. Επίσης ακούστηκε και το όνομα της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Ηλία Γκότση», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

«Όσον αφορά στους Μαχητές, η παραγωγή έχει φτάσει να έχει την τελική 50αδα», ειπώθηκε. Και τέλος το Πρωινό Σουσού αποκάλυψε: «Οι ημερομηνίες που παίζουν για την πρεμιέρα είναι η 10η ή η 11η Ιανουαρίου, αλλά υπάρχει και η πληροφορία να βγει στον αέρα και τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων».

Θυμίζουμε μάλιστα πως το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε φτάσει πολύ κοντά στην είσοδό του στο Survivor και παλαιότερα, αλλά ο... γάμος δεν είχε γίνει.

Την ίδια ώρα γίνεται λόγος και για πρόταση με περισσότερα από 4.000 ευρώ/εβδομάδα! Πάντως διανύουμε ήδη τις μέρες που γίνεται μεγάλη προσπάθεια να στελεχωθεί η ομάδα των «Διασήμων», άρα αναμένεται να έχουμε άμεσα νεότερες εξελίξεις επί του θέματος.

Πηγή: athensmagazine

Δειτε Επισης

Ξεχώρισε η φωτογραφία με Σα Πίντο και έναν κουκουλοφόρο οπαδό στους πανηγυρισμούς
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Γουίλερ πήρε το μικρόφωνο και ο Κβιλιτάια ανέλαβε ρόλο... μπουζουξή
Έσκασε στα γέλια ο Πρόδρομος με το πανό οπαδού στο ΓΣΠ-Ζήτησε το πουκάμισό του
Πέφτουν κορμιά στον τελικό στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα και τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Το μεγαλύτερο έλλειμμα για το 2023 οι αιώνιοι-Στα 37 εκ. οι οφειλές του ΑΠΟΕΛ, στα 26 εκ.της Ομόνοιας
Οι οικονομικές καταστάσεις των ομάδων-Οι δύο... κερδισμένες και οι ζημιές σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ
Tα λεφτά που δόθηκαν σε ατζέντηδες από τις κυπριακές ομάδες-Η πρωτιά και τα μηδενικά
Tο απίστευτο ποσό που δίνει o Kριστιάνο σε όσους εργαστούν στο ξενοδοχείο του
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν