Φανούριος για Μιλόγεβιτς-«Κάποιες συνεργασίες δεν εξελίσσονται όπως προσδοκείς και αναμένεις»

Για τις εξελίξεις με το θέμα του προπονητή στον Απόλλωνα, κλήθηκε να αναφερθεί ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού.

Μιλώντας στον Super Sport FM o Φανούριος Κωνσταντίνου ανέφερε πως, «είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος. Δυστυχώς κάποιες φορές, κάποιες συνεργασίες δεν εξελίσσονται όπως προσδοκείς και αναμένεις. Ο ίδιος θεωρούσε πως θα έπρεπε να προκύψει ένα σοκ στην ομάδα, γι' αυτό ανέλαβε το μερίδιο ευθύνης που του αναλογούσε. Ο κ. Κίρζης έκανε σοβαρές προσπάθειες να τον μεταπείσει, μαζί με τον κ. Παπαϊωάννου, όμως από τη στιγμή που αισθανόταν πως η ομάδα χρειαζόταν κάτι το συνταρακτικό, δεν είχε και πολλές επιλογές η ομάδα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως, «η συνέχεια με τον Άγγελο Τσολάκη και τον Αντρέ Σκέμπρι, καλούνται να βοηθήσουν την ομάδα να επιστρέψει μετά από πάρα πολύ καιρό στις επιτυχίες. Στόχος είναι να βρεθεί ο επόμενος προπονητής, είναι ένα θέμα που μας καίει άμεσα όμως περιμένουμε για να έχουμε αρκετές επιλογές μπροστά μας για να κάνουμε τη πιο σωστή για να μακρυγορεύσει. Είναι πρωτόγνωρο για τη διοίκηση Νλικου Κίρζη να γίνονται τόσες αλλαγές προπονητών σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα»

Για τον επόμενο προπονητή είπε ότι, «δεν μπορώ να γνωρίζω ποια θα είναι η επιλογή του κ. Κίρζη και του κ. Παπαϊωάννου. Πρέπει να βρούμε προπονητή που θα χτίσουμε πάνω του στο άμεσο μέλλον. Είναι ζήτημα που τρέχουν από χθες, υπάρχουν αρκετοί που έχουν προταθεί και αναμένουμε τη σημερινή ημέρα για νέες προτάσεις για να γίνει μια μεγαλύτερη λίστα για μια πιο σωστή αξιολόγηση ώστε να επιλέξουμε έναν προπονητή με φιλοσοφία που θα ταυτιστεί με τον Απόλλωνα. Δεν μπορώ να προτρέξω την οποιαδήποτε εξέλιξη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι δύο κόουτς που εξετάζει ο Απόλλων για τον αντικαταστάτη του Μιλόγεβιτς και η φημολογία για Όλτρα

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία