Οι Σαουδάραβες αντιδρούν για ιταλικό Super Cup με Λάτσιο και Φιορεντίνα

Η ιταλική ομοσπονδία αποφάσισε η διοργάνωση του εγχώριου Super Cup να διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία, όμως τα ονόματα των ομάδων δεν... ψήνουν τους Σαουδάραβες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere della Sera, η παρουσία των Λάτσιο και Φιορεντίνα δεν έχει καθίσει καλά στους Σαουδάραβες, που θεωρούν ότι δεν είναι εμπορικές ομάδες.

Η ιταλική ομοσπονδία για να τραβήξει περισσότερο κόσμο και να κάνει το Super Cup πιο ανταγωνιστικό αποφάσισε να το κάνει σε μορφή τουρνουά τεσσάρων ομάδων, στα πρότυπα της Ισπανίας.

Έτσι οι «βιόλα» μετέχουν ως φιναλίστ του περσινού Κυπέλλου και οι «λατσιάλι» ως η ομάδα που τερμάτισε 2η στη Serie A, με τις άλλες δύο ομάδες να είναι η πρωταθλήτρια Νάπολι και η Κυπελλούχος Ίντερ.

Τα ονόματα της Λάτσιο και της Φιορεντίνα, ωστόσο προκαλούν πονοκέφαλο στους Σαουδάραβες που έχουν αναλάβει την διοργάνωση, αφού θεωρούν ότι δεν είναι δύο εμπορικά brand.

Δειτε Επισης

Ο Βιρτς έγινε η ακριβότερη μεταγραφή της Premier League και τρίτη ακριβότερη στην ιστορία
Αρνητική απάντηση στη Μίλαν για τον Μουζακίτη
«Πρόταση του Ολυμπιακού για Σιπιόνι - Δεν ικανοποιήθηκε η Τίγκρε»
Ανακοινώθηκε από τη Λίβερπουλ ο Φλόριαν Βιρτς
Φλαμένγκο–Τσέλσι 3-1: Οι Βραζιλιάνοι σόκαραν τους μπλε σε τρία λεπτά
Καυτός Παυλίδης οδήγησε την Μπενφίκα σε εμφατική εξάρα επί της Όκλαντ Σίτι
Τα μεταγραφικά πάρε-δώσε ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Λεβερκούζεν συνεχίζονται
Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Κέρκεζ από την Μπόρνμουθ η Λίβερπουλ
Μυθική πρόταση από την Αλ Χιλάλ στον Ντιμπάλα για… έναν μήνα
Μέσι: Έχω πολύ σεβασμό για τον Ρονάλντο, εκτός γηπέδου είμαστε δυο φυσιολογικοί άνθρωποι