ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση σε ποδοσφαιρικό αγώνα-Στο νοσοκομείο ο ποδοσφαιριστής

Επίθεση από παράγοντα και ποδοσφαιριστή της Ξυλοφάγου FC, στο νεαρό της ποδοσφαιριστή, Μάριο Μαμμάτσιου, καταγγέλλει η Ελπίδα Ξυλοφάγου, η οποία δημοσίευσε βίντεο και στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.   

Σε ανακοίνωση της η Ελπίδα Ξυλοφάγου αναφέρει ότι το περιστατικό σημειώθηκε χθες και ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία.
 
Μάλιστα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως φέρει εκδορές και μώλωπες στο κεφάλι. 

Η ανακοίνωση της Ελπίδας Ξυλοφάγου 

H οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ Ξυλοφάγου εκφράζει τη συμπαράσταση της στον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας, Μάριο Μαμμάτσιου, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από συγκεκριμένο άτομο της Ξυλοφάγου FC κτυπώντας τον στο κεφάλι, την ώρα που ήταν σ’ εξέλιξη ο αγώνας (60’).

Ο ποδοσφαιριστής μας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, λόγω αδιαθεσίας και μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι φέρει μώλωπες και εκδορές στο κεφάλι. Μετά το τέλος του αγώνα ο ποδοσφαιριστής μας προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, συνοδευόμενος από παράγοντες της ομάδας και τον πατέρα του. Συγχαίρουμε τον Μάριο Μαμμάτσιο ο οποίος διατήρησε τη ψυχραιμία του και δεν ανταποκρίθηκε στη βιαιότητα που επέδειξε ο συγκεκριμένος ο οποίος εισήλθε παράνομα στον αγωνιστικό χώρο.

Η στάση του Μάριο δείχνει τον εξαίρετο χαρακτήρα του, την ποδοσφαιρική παιδεία και τις αρχές που κουβαλά από την οικογένεια του.

Στο βίντεο το οποίο λάβαμε το βράδυ της Κυριακής επιβεβαιώνεται ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν μερικοί οι οποίοι πιστεύουν ότι θα διαλύσουν το σωματείο μας, για να κυτριαρχήσουν στην κοινότητα μας.

Ουδέποτε ανταποκριθήκαμε στις προκλήσεις των τελευταίων μηνών, όμως, σήμερα είμαστε αναγκασμένοι να τοποθετηθούμε για το εχθρικό κλίμα που συναντήσαμε από μερικούς οι οποίοι πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο θα περάσουν τα θέλω τους.

Εμείς θα συνεχίζουμε τον αγώνα μας, μόνο για την ΕΛΠΙΔΑ. Δύναμη μας, η ιστορία μας.     

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τραγικές εικόνες-«Δεν είναι χωράφι με πατάτες αλλά υποτίθεται γήπεδο»

Δειτε Επισης

Άραγε μπορεί για το διπλό η Εθνική του Αυγουστή κόντρα στο Κόσοβο-Πληθώρα επιλογών στη Fonbet
Αντίδραση της Ανόρθωσης για την απαγόρευση μετακίνηση οπαδών-«Η προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα είναι αναφαίρετο δικαίωμα»
Χωρίς οπαδούς η Ανόρθωση στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ-Απόφαση της ΚΟΠ
Πρώην τερματοφύλακας Κυπριακής ομάδας άλλαξε θέση και έγινε επιθετικός-Πέτυχε τέρμα στο ντεμπούτο του
Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, η Εθνική αντιμετωπίζει στην Πρίστινα το Κόσοβο
Εθνική Ελπίδων Κύπρου: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει Βοσνίας
Όλα καλά στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας-Έτοιμη για τον αγώνα με το Κόσοβο
Διαζύγιο της Καρμιώτισσας με τον Σίμο Ταραπουλούζη
Ομόνοια για Μπεζούς: «Έξι μήνες μετά είναι απολύτως καλά»
Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΛ, μένουν στον Απόλλωνα οι βαθμοί του ντέρμπι-Το σκεπτικό της απόφασης