Με δύο απουσίες, αλλά με Βιγιαφάνες στο ντέρμπι αιωνίων ο ΑΠΟΕΛ

Για το παιχνίδι κυπέλλου με την Ομόνοια, αλλά και τα αγωνιστικά του ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων.   

Μιλώντας στον Super Sport FM ο Νεκτάριος Πετεβίνος ανέφερε πως «σίγουρα αλλάζουμε εντελώς τις παραστάσεις μας γιατί ο θεσμός του κυπέλλου έχει τη δική του ιδιαιτερότητα. Η πρόκριση θα κριθεί σε δύο παιχνίδια. Όποιο αποτέλεσμα θα είναι αύριο καμία ομάδα δεν θα μπορεί να σκέφτεται ότι δεν υπάρχει επαναληπτικός. Άρα με αυτόν τον τρόπο θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να προχωρήσουμε στον θεσμό. Η κλήρωση δεν μας έκανε τη χάρη να πέσουμε σε έναν εύκολο αντίπαλο. Παίξαμε με τον Άρη και τώρα έχουμε την Ομόνοια».

Για τα αγωνιστικά είπε ότι «πέραν από τον Κβιλιτάια που είναι τιμωρημένος με κάρτες, ο Δώνης δύσκολα θα αγωνιστεί, ενώ ο Σούσιτς έχει έναν μυϊκό τραυματισμό που σίγουρα θα λείψει και από άλλα παιχνίδια. Για εμάς τέτοιοι αριθμοί απουσιών είναι καλοί. Έχουμε το ρόστερ και θα καλύψουμε τα κενά. Μπορεί να σμικρύνθηκε μετά τους δανεισμούς, οπότε εκτός αποστολής μένουν όσοι έχουν προβλήματα».

Για τον Βιγιαφάνιες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ ανέφερε ότι «από τη στιγμή που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή με την ΕΝΠ, σημαίνει ότι ο κ. Μιλόγεβιτς τον υπολογίζει».

Για τη θετική προϊστορία με την Ομόνοια στο κύπελλο είπε πως «αν έπαιζε οποιοδήποτε ρόλο η προϊστορία, ο ΑΠΟΕΛ θα έμπαινε σε κάθε γήπεδο και θα έπαιρνε τη νίκη. Η προϊστορία διαμορφώνεται με τη σοβαρότητα που αντιμετωπίζει η ομάδα σε ένα παιχνίδι. Η διαφορετικά του αγώνα κόντρα στην Ομόνοια, παίζει ρόλο και το γόητρο. Πρέπει να είσαι σοβαρός εντός του αγωνιστικού χώρου, να μην χάνεις τον προσανατολισμό σου. Αυτό είναι το πρώτο ημίχρονο μιας διπλής αναμέτρησης, και ας μην ξεχνάμε ότι θα αντιμετωπίσουμε την Ομόνοια τρεις φορές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Για το ότι σαν σήμερα ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε με τη Λιόν, ο Νεκτάριος Πετεβίνος ανέφερε ότι «όταν μιλάμε για παρουσίες κυπριακών ομάδων μετά τον Δεκέμβριο, τότε μιλάμε για την υπέρβαση της υπέρβασης. Αυτό ισχύει και για την ΑΕΚ που φέτος αγωνίζεται στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση. Εκείνη η πρώτη παρουσία του ΑΠΟΕΛ σε φάση νοκ άουτ δεν ξέρω αν μπορεί να επαναληφθεί. Στο ποδόσφαιρο ποτέ μην πεις ποτέ, αλλά οι ισορροπίες και τα μεγέθη έχουν αλλάξει. Η πρώτη φορά είναι πάντα ιδιαίτερη. Είναι στιγμές που πρέπει να θυμόμαστε και να αποτελούν τον οδηγό μας για το μέλλον. Το να μνημονεύουμε τέτοιες στιγμές είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να γνωρίζεις το παρελθόν για να πετύχεις στο μέλλον. Ο ΑΠΟΕΛ έχει πετύχει τρεις φορές να περάσει στα νοκ άουτ. Αυτό μας κάνει περήφανους».

Δειτε Επισης

Άραγε μπορεί για το διπλό η Εθνική του Αυγουστή κόντρα στο Κόσοβο-Πληθώρα επιλογών στη Fonbet
Αντίδραση της Ανόρθωσης για την απαγόρευση μετακίνηση οπαδών-«Η προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα είναι αναφαίρετο δικαίωμα»
Χωρίς οπαδούς η Ανόρθωση στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ-Απόφαση της ΚΟΠ
Πρώην τερματοφύλακας Κυπριακής ομάδας άλλαξε θέση και έγινε επιθετικός-Πέτυχε τέρμα στο ντεμπούτο του
Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, η Εθνική αντιμετωπίζει στην Πρίστινα το Κόσοβο
Εθνική Ελπίδων Κύπρου: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει Βοσνίας
Όλα καλά στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας-Έτοιμη για τον αγώνα με το Κόσοβο
Διαζύγιο της Καρμιώτισσας με τον Σίμο Ταραπουλούζη
Ομόνοια για Μπεζούς: «Έξι μήνες μετά είναι απολύτως καλά»
Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΛ, μένουν στον Απόλλωνα οι βαθμοί του ντέρμπι-Το σκεπτικό της απόφασης