Πουρσαϊτίδης: Δεν είμαι προπονητής που ψάχνει δικαιολογίες

Δίκαιη χαρακτήρισε την επικράτηση του Άρη, ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, ο οποίος τόνισε ότι ο αγώνας είχε κριθεί από το πρώτο εικοσιπεντάλεπτο.

Όπως είπε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης «συγχαρητήρια στον Άρη, κέρδισε δίκαια. Κάναμε το χειρότερο ξεκίνημα της περιόδου. Ήμασταν νευρικοί. Μείναμε νωρίς πίσω στο σκορ με 0-2  και θα μπορούσαμε να δεχθούμε κι άλλα γκολ. Δεχθήκαμε στη συνέχεια και τρίτο. Το παιχνίδι κρίθηκε από το πρώτο εικοσιπεντάλεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπειά μας, να μπούμε ίσως ξανά στο παιχνίδι με ένα γκολ και χάσαμε 1-2 καλές ευκαιρίες. Διαχειριστήκαμε όσο καλύτερα γινόταν το δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν καταφέραμε να μπούμε σε καμία περίπτωση στη διεκδίκηση για κάποιο πόντο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «αυτά τα παιδιά είναι που έφεραν σε αυτή τη θέση για να παίζουμε με τον Άρη σε αυτό το γήπεδο και να έχουμε απαιτήσεις.  Με αυτά τα παιδιά θα πορευτούμε, συνεχίζουμε. Ήταν ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Όλοι μαζί χάνουμε στη Σαλαμίνα και όλοι μαζί κερδίζουμε. Το μόνο κέρδος σήμερα ήταν ο κόσμος μας. Τον ευχαριστούμε πολύ και τον περιμένουμε στο επόμενο παιχνίδι για να μας βοηθήσει. Αυτή η ήττα πρέπει να μας πεισμώσει για να έρθει η επόμενη νίκη. Συνεχίζουμε γιατί υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια και πρέπει να φανούμε δυνατότεροι για να έχουμε απαιτήσεις».

Σε ερώτηση εάν έφεραν κούραση τα πολλά παιχνίδια ο Ελλαδίτης τεχνικός είπε ότι «δεν είμαι προπονητής που ψάχνει δικαιολογίες. Μας κέρδισε κατά κράτος σήμερα ο Άρης, δεν παρουσιαστήκαμε καθόλου καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Μοιραία ήρθε η ήττα. Δύο παιχνίδια πριν το τέλος έχουμε φορτωμένο πρόγραμμα. Σίγουρα επηρεάζει και η κούραση, αλλά δεν θεωρώ ότι η κούραση μας έσπρωξε σε αυτό το πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα έπαιξε κάποιο ρόλο, όμως δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε».

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19