Έντονος ο Μιλόγεβιτς-«Δεν είμαι τυφλός αυτός ο κύριος δεν μας έδωσε δύο πέναλτι»

Έντονος με τη διαιτησία του Μενέλαου Αντωνίου, στον αγώνα με τη Δόξα, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος τόνισε ότι ο ίδιος διαιτητής ήταν αυτός που στον αγώνα με τον Άρη στο στάδιο Άλφα Μέγα δεν σφύριξε δύο πεντακάθαρα πέναλτι στην ομάδα του.   

Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε «είμαι πολύ απογοητευμένος. Είναι κάποια πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Δυστυχώς, δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε ένα παιχνίδι. Θα γυρίσω λίγο πίσω με τον χρόνο. Μετά το παιχνίδι με τον Άρη, είμαι αρκετό καιρό στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ξέρω κάποια πράγματα, δεν μπορώ να είμαι τυφλός. Στο παιχνίδι με τον Άρη είπα ότι νομίζω ότι φέτος θα είναι το πιο καθαρό πρωτάθλημα, αν δεν το πάρει το ΑΠΟΕΛ. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, για άλλο ένα παιχνίδι είναι νικητής σε αγώνα που παίζουμε εμείς. Αυτός ο κύριος, είναι ο κύριος που δεν μας έδωσε δύο πεντακάθαρα πέναλτι. Με τον αγώνα απέναντι στον Άρη. Εγώ δεν δέχομαι, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Σίγουρα θα δουλέψουμε. Αν ΑΠΟΕΛ, είναι λίγο κάτω, τότε είναι μια χαρά, αξιόπιστο το πρωτάθλημα και όλα είναι καλά. Αλλά δεν πειράζει, είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτό το πράγμα. Παίζεις με δέκα παίκτες, μόνο αυτός είδε το σπρώξιμο έδωσε δεύτερη κίτρινη. Εγώ δεν ξέρω τους κανόνες, έχω κουραστεί.

Φοβάμαι, αν πάμε έτσι όπως πάμε δεν ξέρω τι θα μας βρει. Συγχαρητήρια στους παίκτες, κεφάλι ψηλά πάνω, δεν χάθηκε τίποτα. Εμείς θα δώσουμε αυτά που θα δώσουμε, τι θα βγει δεν το ξέρουμε. Πρέπει να τους πω πάμε δεν πειράζει, δεν είμαστε τυφλοί, εγώ πλέον δεν έχω κουραστεί. Δεν ξέρω αν θα τιμωρηθώ, δεν με νοιάζει. Δεν είμαι από χθες, δεν είμαι ένας καινούργιος, αυτό με πονάει πάρα πολύ. Συνέχεια, σου κόβουνε τον ρυθμό. Παίζεις ολόκληρο δεύτερο ημίχρονο και σου βάζει, αν ήταν ξένος διαιτητής θα παίζαμε δέκα λεπτά. Δεν ξέρω Νεκτάριε, αν θα τιμωρηθώ, εντάξει. Δεν πειράζει, τέλος πάντων. Στον τέλος, δεν ξέρω που θα είμαστε, αλλά θέλω οι φίλαθλοι μα να είναι περήφανοι για την ομάδα.

Στη συνέχεια ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ πρόσθεσε ότι «ο ΑΠΟΕΛ είναι ομάδα που για το κυπριακό ποδόσφαιρο, έχει δώσει πιο πολλά από όλες. Αν είναι έτσι, να το ξέρουμε να μη συμμετάσχουμε και να πούμε στους φιλάθλους να μην έρχονται. Αυτό είναι κάτι που δεν το καταλάβω. Συμφωνώ απόλυτα, χωρίς καμιά λογική. Είμαι πάρα πολύ έμπειρος και ξέρω τι σημαίνει τύχη και τι δεν σημαίνει τύχη. Ότι και να είναι δεν ρίχνω βάρος ότι φταίει κάποιος. Εγώ φταίω, εγώ έκανα αυτή την ενδεκάδα, εγώ έκανα τις αλλαγές. Εγώ μόνο αυτό που θέλω, οι φίλαθλοι μας να είναι δίπλα μας και αυτοί. Αν κάτι έχουμε σήμερα κέρδος από το σημερινό παιχνίδι, σήμερα όλοι καταλάβανε πως παίζεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Διαζύγιο της Καρμιώτισσας με τον Σίμο Ταραπουλούζη
Ομόνοια για Μπεζούς: «Έξι μήνες μετά είναι απολύτως καλά»
Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΛ, μένουν στον Απόλλωνα οι βαθμοί του ντέρμπι-Το σκεπτικό της απόφασης
Ετοιμάζονται για πρόταση σε Χρυσοστόμου στην Ανόρθωση-Περιμένουν παρουσίαση του νέου Δ.Σ.
Έντονος ο Ιωάννου για τις αλλαγές προπονητών στον ΑΠΟΕΛ-«τι να έκανε ένας προπονητής μέσα σε ένα μηνά;»
Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Nations League
Αναχώρησε για το Κόσοβο η Εθνική Κύπρου-Παρών και ο Γιώργος Κούμας (pics)
Το μήνυμα που άφησαν οι παίχτες της Ρουμανίας στα αποδυτήρια του «ΑΕΚ Αρένα»
Βαριά ήττα για την Εθνική Κύπρου απέναντι στη Ρουμανία-«Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα»
Ντεμπούτο με το δεξί θέλει ο Σοφρώνης-Ανακοίνωσε sold out η ΚΟΠ