Έφτασε στην Γκάνα η σορός του Ατσού-Kηδεύτηκε με έξοδα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας

Κορυφώθηκε στην Γκάνα το δράμα για τον Κριστιάν Ατσού.

Η σορός του άτυχου Γκανέζου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός κάτω από τα συντρίμμια πολυκατοικίας έπειτα από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία, κατέφθασε στην αφρικανική χώρα ώστε να τελεστεί η κηδεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η συγκινητική αφιέρωση του Κούντους στον αδικοχαμένο Ατσού

Σε κλίμα συγκίνησης την σορό του υποδέχθηκαν με τιμές αξιωματούχοι της χώρας, με το φέρετρο του να είναι τυλιγμένο με την σημαία της πατρίδας του, ενώ τα έξοδα της κηδείας ανέλαβε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών της Γκάνας, την πομπή συνόδευσαν από το αεροδρόμιο η οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή και η πρέσβης της Γκάνας στην Τουρκία. Αρχικά πραγματοποιήθηκε θρησκευτική τελετή και διαβάστηκαν προσευχές, ενώ το παρών στην τελετή έδωσαν ο Αντιπρόεδρος της Γκάνας, ο υπουργός Εσωτερικών, ο υπουργός Αθλητισμού, η υπουργός Υγείας, συγγενείς και θαυμαστές του.

Μάλιστα ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η παρουσία μιας γυναίκας η οποία συντηρούνταν οικονομικά από τον Κριστιάν Ατσού και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

 Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Οι δυσκολίες του Κριστιάνο στη Σαουδική Αραβία-Βγάζει εκατοντάδες εκατομμύρια, ζει στα πλούτη, αλλά του λείπει ένα πράγμα
Ο Γιαμάλ φόρεσε μπλούζα με στάμπα την περίφημη φωτογραφία με τον Μέσι
Ιστορική κούπα για την Κρίσταλ Πάλας-Πρωταθλήτρια η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Champions League για την Ντόρτμουντ
«Απέδρασε» από τη Γένοβα η ατσάλινη Αταλάντα
Η Νις άφησε εκτός τετράδας τη Λιλ των Καμπελά και Άκπομ - Υποβιβάστηκε η Σεντ Ετιέν
Πέρασε αέρα από την Αμβέρσα και αγκάλιασε τον τίτλο η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Ακόμη και αδιάφορη η Σέλτικ δεν χάνει-Κλείδωσε Europa League η Νταντί Γιουνάιτεντ
Η Μπενφίκα σκανάρει τον Δημήτρη Γιαννούλη
Δύσκολες στιγμές για τον Λούσιο-Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με εγκαύματα
Υπερασπίστηκε τον Αλεξάντερ Άρνολντ ο Σαλάχ-«Δεν του άξιζε όλο αυτό»