Μεγάλη επένδυση από Ιμπραΐμοβιτς στην Ελλάδα

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι υπήρξε – και παραμένει – ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και όλοι τον γνωρίζουν χάρη στο αδιαμφισβήτητο χάρισμα και τη μοναδική του προσωπικότητα.  

Ωστόσο, όταν δεν φορά παπούτσια ποδοσφαίρου, αφοσιώνεται πλήρως στο padel. Όχι μόνο παίζει, αλλά έχει καταφέρει να χτίσει το Padel Zenter – το δικό του δίκτυο από κλαμπ padel σε όλη τη Σουηδία. Στα μέσα του 2021, άνοιξε μια εγκατάσταση στην Ουψάλα και η πρώτη στο Μιλάνο της Ιταλίας πρόκειται να ανοίξει φέτος.

Η Padel Zenter κατασκευάζει γήπεδα padel εγκεκριμένα για παιχνίδι στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο με τον ίδιο προμηθευτή γηπέδων με το World Padel Tour.

Ένας από τους επόμενους επιχειρηματικούς σταθμούς για την εταιρεία του Ιμπραΐμοβιτς είναι η Λάρισα. Όπως είχε αποκαλύψει το onlarissa.gr η τεράστια έκταση 13,8 στρεμμάτων που κάποτε στεγάζονταν το θρυλικό «Χίλια – Χίλεια» και άλλες επιχειρήσεις διασκέδασης του επιχειρηματία Τάκη Ντελή, πρόσφατα ενοικιάστηκε στην εταιρεία Padel Zenter η οποία αναμένεται να κατασκευάσει 18 γήπεδα Padel δημιουργώντας έτσι το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο του συγκεκριμένου αθλήματος – που κερδίζει διαρκώς φανατικούς παίκτες – στη Θεσσαλία.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται με την πρόοδο των εργασιών καθώς και οι δύο πλευρές δεσμεύονται με ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Πηγή: onlarissa

Δειτε Επισης

Ο Μπαπέ διέψευσε τη σύνδεσή του με την έρευνα για βιασμό στη Στοκχόλμη αφήνοντας... αιχμές για την Παρί
«Άνω κάτω» η Μάντσεστερ Σίτι λόγω της… Χρυσής Μπάλας
«Ο πάγκος της Αγγλίας αξίζει έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης, δεν είμαι ακόμα σ' αυτό το επίπεδο»
Ο Σπόραρ αντάλλαξε τη φανέλα του με ένα σκίτσο παιδιού μετά την αναμέτρηση της Σλοβενίας
Κοντά στην επιστροφή του στην Serie A ο Μάριο Μπαλοτέλι
Ο Εμπαπέ ενημέρωσε τη Γαλλία ότι σκοπεύει να παίζει μόνο στα σημαντικά ματς
Στην Κύπρο για διακοπές ο Αντονί Μαρσιάλ της ΑΕΚ
Ελλάδα-Ιρλανδία, Φινλανδία-Αγγλία, Αυστρία-Νορβηγία αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus
Βόμβα με Χάαλαντ-«Αποφάσισε να φύγει από τη Σίτι»
Η Γιουνάιτεντ βγάζει στο «σφυρί» τον Μαγκουάιρ με μειωμένη τιμή