Χωρίς αλκοόλ τα τρένα Νιουκάστλ-Λονδίνο ενόψει του τελικού του Λιγκ Καπ

Με μία μάλλον δυσάρεστη είδηση ξεκινά για τους οπαδούς της Νιουκάστλ, η περιπέτεια της ομάδας τους στον Κυριακάτικο (26/02) τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γουέμπλεϊ». Όπως έκανε γνωστό μέσα από τοποθέτηση της στο Twitter, η ένωση αμαξοστοιχίας Βορειοανατολικού Λονδίνου, το προσεχές Σαββατοκύριακο θα απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ σε κάθε δρομολόγιο από το Νιουκάστλ προς το Λονδίνο.

Η αντίδραση των οπαδών ήταν άμεση με τη «Football Supporter's Association» να κάνει λόγο για παράλογη απόφαση, η οποία στοχοποιεί συγκεκριμένη μερίδα οπαδών και μπορεί να έχει μόνο αντίθετα αποτελέσματα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε tweet της, οι οπαδοί τιμωρούνται απλά και μόνο επειδή είναι οπαδοί, χωρίς καμία άλλη αιτία.

Τη δική της εκδοχή έσπευσε να δώσει με νέο tweet η ένωση αμαξοστοιχίας Βορειοανατολικού Λονδίνου που τονίζει, πως η όποια απόφαση λαμβάνεται με μοναδικό σκοπό την προάσπιση της ασφάλειας όλων των επιβατών είτε έρχονται στο Λονδίνο για τον τελικό, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Ταυτόχρονα επισημαίνει πως σε συνεννόηση με την αρμόδια Αρχή, η παρουσία της αστυνομίας θα είναι αυξημένη τόσο μέσα όσο και έξω από τα βαγόνια.

Υπενθυμίζεται πως οι «καρακάξες» επιστρέφουν στο «Γουέμπλεϊ» μετά το 1999, ενώ τελευταία φορά που πανηγύρισαν ήταν το μακρινό 1955 στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στην άλλη ομάδα του Μάντσεστερ τη Σίτι. Η δίψα στον κόσμο είναι τεράστια και οι οπαδοί της Νιουκάστλ ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών, ταξιδεύοντας μαζικά για την αγγλική πρωτεύουσα.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Δειτε Επισης

Ο Μπαπέ διέψευσε τη σύνδεσή του με την έρευνα για βιασμό στη Στοκχόλμη αφήνοντας... αιχμές για την Παρί
«Άνω κάτω» η Μάντσεστερ Σίτι λόγω της… Χρυσής Μπάλας
«Ο πάγκος της Αγγλίας αξίζει έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης, δεν είμαι ακόμα σ' αυτό το επίπεδο»
Ο Σπόραρ αντάλλαξε τη φανέλα του με ένα σκίτσο παιδιού μετά την αναμέτρηση της Σλοβενίας
Κοντά στην επιστροφή του στην Serie A ο Μάριο Μπαλοτέλι
Ο Εμπαπέ ενημέρωσε τη Γαλλία ότι σκοπεύει να παίζει μόνο στα σημαντικά ματς
Στην Κύπρο για διακοπές ο Αντονί Μαρσιάλ της ΑΕΚ
Ελλάδα-Ιρλανδία, Φινλανδία-Αγγλία, Αυστρία-Νορβηγία αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus
Βόμβα με Χάαλαντ-«Αποφάσισε να φύγει από τη Σίτι»
Η Γιουνάιτεντ βγάζει στο «σφυρί» τον Μαγκουάιρ με μειωμένη τιμή