Με δύο αγώνες συνεχίζεται η 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου

Με τους αγώνες Ανόρθωσης - ΑΕΛ και Ομόνοιας - ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται το Σάββατο η 25η αγωνιστική, η προτελευταία της πρώτης φάσης, του ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Cyta.

Στις 17:00, η Ανόρθωση φιλοξενεί, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», την ΑΕΛ.  Η Ανόρθωση βρίσκεται στην 9η θέση με 32 βαθμούς και η ΑΕΛ στην 8η θέση με 34 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Χριστοφόρου Μάριος με Α' Βοηθό Διαιτητή τον Εγγλέζου Νίκο, Β' Βοηθό Διαιτητή την Ηροδότου Ξένια, 4ο Διαιτητή τον Χατζηγεωργίου Παναγιώτη. Στο VAR ο Ferreira De Campos Moreira Miguel Hugo, στο AVAR ο Φελλάς Κωνσταντίνος και Παρατηρητής ο Τσαγγάρης Μάριος.

Στις 19:00, η Ομόνοια υποδέχεται, στο ΓΣΠ, τον ΑΠΟΕΛ. Η Ομόνοια βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς, ενώ το ΑΠΟΕΛ στην 2η θέση με 53 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Hansen Morten Krogh με Α' Βοηθό Διαιτητή τον Dahl Jesper, Β' Βοηθό Διαιτητή τον Bramsen Steffen Beck, 4ο Διαιτητή τον Αργυρού Μ. Ανδρέα. Στο VAR ο Kristoffersen Mads-Kristoffer, στο AVAR ο Λαζάρου Ιωάννης και Παρατηρητής ο Καπιτανής Κώστας.

Αύριο θα διεξαχθούν άλλοι δύο αγώνες: ΕΝΠ - Ακρίτας Χλώρακας και Νέα Σαλαμίνα – Ολυμπιακός. Η 25η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με τον αγώνα Απόλλωνα – ΑΕΚ.

Στους χθεσινοβραδινούς αγώνες, με τους οποίους άνοιξε η αυλαία της 25ης αγωνιστικής, στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης», Πάφος FC και Άρης έμειναν στο ισόπαλο 1-1, ενώ η Δόξα Κατωκοπιάς επικράτησε με 3-2 της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών, στο Στάδιο Κατωκοπιά - Επιστροφή «Γλαύκος Κληρίδης».

Σε 25 αγώνες, ο Άρης βρίσκεται στην 3η θέση με 50 βαθμούς, η Πάφος στην 4η με 49 βαθμούς, στην 10η θέση η Καρμιώτισσα με 27 βαθμούς και στην 12η θέση η Δόξα με 18 βαθμούς.

Δειτε Επισης

Διαζύγιο της Καρμιώτισσας με τον Σίμο Ταραπουλούζη
Ομόνοια για Μπεζούς: «Έξι μήνες μετά είναι απολύτως καλά»
Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΛ, μένουν στον Απόλλωνα οι βαθμοί του ντέρμπι-Το σκεπτικό της απόφασης
Ετοιμάζονται για πρόταση σε Χρυσοστόμου στην Ανόρθωση-Περιμένουν παρουσίαση του νέου Δ.Σ.
Έντονος ο Ιωάννου για τις αλλαγές προπονητών στον ΑΠΟΕΛ-«τι να έκανε ένας προπονητής μέσα σε ένα μηνά;»
Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Nations League
Αναχώρησε για το Κόσοβο η Εθνική Κύπρου-Παρών και ο Γιώργος Κούμας (pics)
Βαριά ήττα για την Εθνική Κύπρου απέναντι στη Ρουμανία-«Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα»
Ντεμπούτο με το δεξί θέλει ο Σοφρώνης-Ανακοίνωσε sold out η ΚΟΠ
Η Torino FC επισκέφθηκε την ομάδα της Αγίας Νάπας