Ο τραυματισμός του Γιάννη δεν χάλασε το πάρτι των Μπακς κόντρα στους Χιτ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο ξεκίνημα της αναμέτρηση των Μπακς με τους Χιτ, ωστόσο αυτό δεν επηρέασε τα «Ελάφια» που έστησαν πάρτι επικρατώντας με 128-96.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον καρπό, ξεκίνησε στην βασική πεντάδα των Μπακς, ωστόσο μετά από σύγκρουση με αντίπαλο αποχώρησε από το ματς με ενοχλήσεις στο γόνατο, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 4 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 6 λεπτά συμμετοχής.

Ο τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν επηρέασε καθόλου τους Μπακς που πάτησαν... γκάζι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο στο +17 (73-56), ενώ με την ίδια ένταση συνέχισαν και στο δεύτερο ημίχρονο φτάνοντας με άνεση στη νίκη.

Οι Μπακς πανηγύρισαν τη 12η συνεχόμενη νίκη τους, διεύρυναν το ρεκόρ τους στο 42-17 και βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τους Μπόστον Σέλτικς και την πρώτη θέση της ανατολικής περιφέρειας, με τους Χιτ αντίθετα να πέφτουν στο 32-28, βλέποντας την απευθείας είσοδο στα playoffs να απομακρύνεται.

Ο Τζρου Χολιντέι με 24 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για τους Μπακς, με τον Μπόμπι Πόριτς να ακολουθεί με 18 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που μπήκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης είχε 2 πόντους και 1 ριμπάουντ.

Από την πλευρά των Χιτ ξεχώρισε Τζίμι Μπάτλερ με 23 πόντους, ενώ ο Μπαμ Αντεμπάγιο, ολοκλήρωσε το ματς έχοντας 18 πόντους και 7 τιμπάουντ.

Δειτε Επισης

Oι Νικς κέρδισαν τους Πίστονς και βρίσκονται μία νίκη μακριά από την πρόκριση στα ημιτελικά
Το απόλυτο σοκ στο Μιλγουόκι-Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ πιθανότατα διέλυσε τον αχίλλειο τένοντά του
Στην Κωνσταντινούπολη το κρίσιμο ραντεβού για το μέλλον της Euroleague-Παρουσία του προέδρου της ποδοσφαιρικής Μπάγερν
Ο Λεσόρ τρελάθηκε με την ατμόσφαιρα στην ανοικτή προπόνηση του Παναθηναϊκού και θυμήθηκε τον Άιβερσον
Η Μονακό διέλυσε την Λιμόζ με 39 πόντους διαφορά και ετοιμάζεται για Μπαρτσελόνα
Τραυματισμός στον ώμο για τον Χέντερσον που αποχώρησε στο ΑΕΚ Betsson - ΠΑΟΚ
Σίφουνας η Σάκκαρη καθάρισε την Παολίνι και προκρίθηκε στους «16»
ΒΙΝΤΕΟ: Υπόκλιση του Κέντρικ Ναν στον κόσμο του Παναθηναϊκού
Πρεμιέρα με νίκη και στο διπλό για τη Μαρία Σάκκαρη, μαζί με την Κις προκρίθηκαν στις «16» του Madrid Open
«Ξύπνησε» στο δεύτερο και πήρε το Κύπελλο η Παρί