Φέλιξ: Νιώθω καλά στην Τσέλσι, έχω περισσότερη ελευθερία

Ο Ζοάο Φέλιξ άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να παραμείνει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και μετά το τέλος του δανεισμού του, καθώς απολαμβάνει την «ελευθερία» που του προσφέρεται στην ομάδα του Λονδίνου. Ο Πορτογάλος διεθνής εντάχθηκε στην Τσέλσι έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ από την Ατλέτικο Μαδρίτης τον Ιανουάριο.

Μιλώντας στην Eleven Portugal, δήλωσε: «Η θέση που παίζω και ο τρόπος που παίζουμε στην Τσέλσι είναι διαφορετικός από την Ατλέτικο. Σαφώς και έχω μεγαλύτερη ελευθερία να κάνω το παιχνίδι μου, να είμαι στο καλύτερο δυνατό σημείο για να βοηθήσω την ομάδα. Αισθάνομαι καλά παίζοντας εδώ. Το μόνο θέμα είναι να φέρουμε και αποτελέσματα και όλα θα είναι τέλεια».

Οι «Μπλε» έχουν κερδίσει μόλις μία φορά σε επτά παιχνίδια από το ντεμπούτο του Φέλιξ. Έχουν πέσει στη 10η θέση στο πρωτάθλημα και αντιμετωπίζουν μια δύσκολη μάχη στο Champions League μετά την ήττα τους στο πρώτο παιχνίδι της αναμέτρησης για τους "16" με 1-0 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Εν τω μεταξύ, η Ατλέτικο βρίσκεται στην τέταρτη θέση της La Liga χωρίς τον 23χρονο επιθετικό που είχε δύσκολη σχέση με τον προπονητή Ντιέγκο Σιμεόνε στη Μαδρίτη.

Δημοσιεύματα της Evening Standard αναφέρουν ότι η Τσέλσι θα έχει τη δυνατότητα να υπογράψει μόνιμα τον επιθετικό, αν η Ατλέτι ικανοποιηθεί οικονομικά. Οι «Μπλε» ταξιδεύουν την Κυριακή (26/02) για το εκτός έδρας ματς με την Τότεναμ.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Ο Μπαπέ διέψευσε τη σύνδεσή του με την έρευνα για βιασμό στη Στοκχόλμη αφήνοντας... αιχμές για την Παρί
«Άνω κάτω» η Μάντσεστερ Σίτι λόγω της… Χρυσής Μπάλας
«Ο πάγκος της Αγγλίας αξίζει έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης, δεν είμαι ακόμα σ' αυτό το επίπεδο»
Ο Σπόραρ αντάλλαξε τη φανέλα του με ένα σκίτσο παιδιού μετά την αναμέτρηση της Σλοβενίας
Κοντά στην επιστροφή του στην Serie A ο Μάριο Μπαλοτέλι
Ο Εμπαπέ ενημέρωσε τη Γαλλία ότι σκοπεύει να παίζει μόνο στα σημαντικά ματς
Στην Κύπρο για διακοπές ο Αντονί Μαρσιάλ της ΑΕΚ
Ελλάδα-Ιρλανδία, Φινλανδία-Αγγλία, Αυστρία-Νορβηγία αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus
Βόμβα με Χάαλαντ-«Αποφάσισε να φύγει από τη Σίτι»
Η Γιουνάιτεντ βγάζει στο «σφυρί» τον Μαγκουάιρ με μειωμένη τιμή