Έξαλλος ο Λαουτάρο μετά την ήττα της Ίντερ-«Έτσι όπως είμαστε δεν πάμε πουθενά»

Έξαλλος ήταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες μετά την ήττα της Ίντερ από τη Μπολόνια, με τον φορ των Ιταλών να λέει πως έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν μπορεί να καταφέρει τίποτα.

Την ήττα από τη Μπολόνια με σκορ 1-0 γνώρισε η Ίντερ, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να είναι έξαλλος μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, ο φορ των «νερατζούρι» ανέφερε σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση πως έτσι όπως είναι στην ομάδα δεν γίνεται να πάνε πουθενά, ενώ ζήτησε παράλληλα και συγγνώμη από τους οπαδούς.

«Εγώ είμαι ξεκάθαρος, τόσο με τους συμπαίκτες μου όσο και μπροστά στις κάμερες. Αν κάτι πρέπει να ειπωθεί, το λέω. Αυτό που βλέπω είναι ότι έτσι όπως είμαστε δεν πάμε πουθενά. Θα πρέπει να αλλάξουμε άμεσα. Θα πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί. Πρέπει να κατεβάσουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να ανεβάσουμε το επίπεδο γιατί έτσι δεν πάμε πουθενά», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, θέλησε να απολογηθεί στους οπαδούς των «νερατζούρι»: «Ζητάω συγγνώμη στους οπαδούς που είναι πάντα δίπλα μας. Η Μπολόνια είναι καλή ομάδα και σήμερα ήταν καλύτερη από εμάς. Αυτή η ήττα είναι σαν συναγερμός. Προσπαθώ να δίνω πάντα το 100%, από εκεί και πέρα μπορεί να έρθει και το γκολ ή και όχι».

Ρωτήθηκε μάλιστα στη συνέχεια αν στην ομάδα συζητάνε μεταξύ τους τα προβλήματα, κάτι που φάνηκε πως δεν άρεσε στον Λαουτάρο που απάντησε ενοχλημένος: «Εγώ είμαι παίκτης και εσείς δημοσιογράφοι. Εσείς κρίνετε αυτά που κάνουμε στο γήπεδο και αυτά που έχω να πω εγώ στους συμπαίκτες μου θα μείνουν στα αποδυτήρια».

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Ο Μπαπέ διέψευσε τη σύνδεσή του με την έρευνα για βιασμό στη Στοκχόλμη αφήνοντας... αιχμές για την Παρί
«Άνω κάτω» η Μάντσεστερ Σίτι λόγω της… Χρυσής Μπάλας
«Ο πάγκος της Αγγλίας αξίζει έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης, δεν είμαι ακόμα σ' αυτό το επίπεδο»
Ο Σπόραρ αντάλλαξε τη φανέλα του με ένα σκίτσο παιδιού μετά την αναμέτρηση της Σλοβενίας
Κοντά στην επιστροφή του στην Serie A ο Μάριο Μπαλοτέλι
Ο Εμπαπέ ενημέρωσε τη Γαλλία ότι σκοπεύει να παίζει μόνο στα σημαντικά ματς
Στην Κύπρο για διακοπές ο Αντονί Μαρσιάλ της ΑΕΚ
Ελλάδα-Ιρλανδία, Φινλανδία-Αγγλία, Αυστρία-Νορβηγία αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus
Βόμβα με Χάαλαντ-«Αποφάσισε να φύγει από τη Σίτι»
Η Γιουνάιτεντ βγάζει στο «σφυρί» τον Μαγκουάιρ με μειωμένη τιμή