Διαμαρτυρία και αποχή από τους οργανωμένους της Ομόνοιας στον αγώνα με τον Άρη

Βγαίνουν μπροστά οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας, μετά την απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο σε μερίδα οπαδών.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί των πρασίνων αναφέρει ότι «όπως ήδη έχουμε ενημερώσει, την ερχομένη Παρασκευή που η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Άρη εντός έδρας, θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία κατά του Δ.Σ της εταιρίας για την συνεχόμενη κατρακύλα της ομάδας μας σε αρκετούς τομείς που μάλιστα ξεπέρασαν και κάθε προηγούμενο. Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο της Ομόνοιας να σταθεί στο πλευρό μας! Να μαζευτούμε όλοι στο ανήφορο της βόρειας κερκίδας στις 19:15 και στην συνέχεια να κατευθυνθούμε προς την δυτική κερκίδα για να πραγματοποιήσουμε την διαμαρτυρία μας».

Στη συνέχεια προσθέτουν ότι «σε αυτό το σημείο, πρέπει να αναφέρουμε ότι η σημερινή εξέλιξη με την απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο σε οπαδούς της Ομόνοιας, μας οδήγησε σε μερικές διαφοροποιήσεις. Αρχικά καταδικάζουμε ξεκάθαρα το συγκεκριμένο γεγονός, το οποίο, ξεφεύγει εντελώς από τα όρια των όσων πρεσβεύει η ιδέα της Ομόνοιας. Γι’ αυτό λοιπόν αποφασίσαμε πως η διαμαρτυρία θα εξελιχθεί και σε αποχή καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ως ένδειξη συμπαράστασης σε όσους απαγορεύθηκε η είσοδος. Ο μεγάλος αυτός κόσμος μπορεί να διαφωνεί σε πολλές περιπτώσεις όμως πάντα η Ομόνοια ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ θα είναι πάνω από όλους και όλα».

Οι οργανωμένοι οπαδοί των πρασίνων σημειώνουν ότι «σε περίπτωση που η Αστυνομία θα προσπαθήσει να εμποδίσει το έργο μας, καλούμε τον κόσμο να ακολουθήσει τις οδηγίες των οργανωτών ούτως ώστε να πετύχουμε αυτό για το οποίο θα είμαστε εκεί. Επαναλαμβάνουμε λοιπόν ότι η στήριξη από όλο τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ είναι απαραίτητη για το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Υ.Γ: Στο τραπέζι του διαλόγου καθίσαμε για να συζητήσουμε τις λύσεις! Αυτή η ενέργεια που κάνατε δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση το σύνολο των Αιώνια Πιστών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

 

Δειτε Επισης

Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»