Kαμπάνες σε Πετρίδη και Πετεβίνο-«Έσπρωχναν και απειλούσαν διαιτητές»

Με αποκλεισμό δύο αγώνων και πρόστιμο τιμωρήθηκαν τόσο ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, όσο και ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, από τον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ, Αριστοτέλη Βρυωνίδη, για αντιαθλητική συμπεριφορά προς τους διαιτητές, μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα, που διεξήχθη στις 19 Φεβρουαρίου, για την 24η αγωνιστική.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΟΠ, ο Πετρίδης έσπρωχνε διαιτητές, τους πρόσβαλε και τους απειλούσε, ενώ ο Πετεβίνος ειρωνεύτηκε και απειλούσε. Ποινή δέχθηκε επίσης και ο έφορος, Γιώργος Σαββίδης αλλά και ο αναλυτής Άριστος Αριστοκλέους.

Αναλυτικά οι ποινές

Καταγγελία κατά:

του ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ, Προέδρου του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα στο χώρο των αποδυτηρίων ( φυσούνα – έσπρωχνε και φώναζε προς τους διαιτητές και πρόσβαλε και απείλησε το διαιτητή του αγώνα) κατά παράβαση των άρθρων 4(γ) , 9(β) και 9(ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνες και πρόστιμο

του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ, εφόρου ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα στο χώρο των αποδυτηρίων (φυσούνα – έσπρωχνε, φώναζε προς τους διαιτητές και προσπαθούσε να τους εμποδίσει να κατευθυνθούν προς τα αποδυτήριά τους) κατά παράβαση των άρθρων 4(γ) , 9(β) και 9(ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνες και πρόστιμο

του ΑΡΙΣΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ, αναλυτή Ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα στο χώρο των αποδυτηρίων (φυσούνα – έσπρωχνε, φώναζε προς τους διαιτητές και προσπαθούσε να τους εμποδίσει να κατευθυνθούν προς τα αποδυτήριά τους) κατά παράβαση των άρθρων 4(γ) , 9(β) και 9(ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνες και πρόστιμο

του ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΕΤΕΒΙΝΟΥ, Εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ Λευκωσία για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο (ως μη εξουσιοδοτημένο άτομο εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά προς το διαιτητή του αγώνα τον ειρωνεύτηκε και τον απείλησε) κατά παράβαση των άρθρων 4(γ),10.2(α) και 9(ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνες και πρόστιμο

στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς/19.02.2023 (24η αγωνιστική).

Δειτε Επισης

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για τον κρίσιμο αγώνα στο ΓΣΠ μεταξύ Ομόνοιας 29 και Ομόνοιας Αραδίππου (pics)
Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού