Σήκωσε το γάντι ο Ρόκα-«Τον άγγιξα μόνο στον ώμο, δεν τον χτύπησα»

Για τα όσα συνέβησαν μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, μίλησε από το Λονδίνο που βρίσκεται η ομάδα του, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Τσάβι Ρόκα.

«Δεν θέλω να είμαι ο πρωταγωνιστής. Πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς σήμερα δεν είναι… Όλα αυτά τα χρόνια κέρδισα τον σεβασμό όλων στο ποδόσφαιρο. Παίκτες, προπονητές ακόμα και διαιτητές μου έστειλαν μηνύματα όταν έφυγα για να με ευχαριστήσουν. Δεν είμαι υπερόπτης. Οι γονείς μου με μεγάλωσαν με αρχές και μου έμαθαν να λέω μόνο την αλήθεια. Αυτό ακολουθώ, αυτό θέλω να κάνουν οι κόρες μου. Είμαι εδώ για να ξεκαθαρίσω, με κεφαλαία γράμματα για το τι έγινε. Να πω την αλήθεια.

Αυτό το άτομo έγραψε τρία πράγματα στην έκθεση που δεν είναι αλήθεια. Όταν τέλειωσε το παιχνίδι κατέβηκα κάτω και ένας ποδοσφαιριστής του αντιπάλου δεν πανηγύριζε την νίκη τους με τον σωστό τρόπο. Αυτό που έκανα ήταν να κατέβω κάτω για να αποτρέψω το οτιδήποτε. Ο Τρισκόφσκι μιλούσε με τον προπονητή του Απόλλωνα. Εγώ πλησίασα και είπα στον προπονητή του Απόλλωνα, σε παρακαλώ πήγαινε και πάρε τον ποδοσφαιριστή σου γιατί θα δημιουργήσει πρόβλημα. Αυτό έκανα, ίσως να φώναζα γιατί ήταν πολλοί άνθρωποι εκεί. Μετά ο τέταρτος διαιτητής με πλησίασε με επιθετικό τρόπο. Του είπα να φύγει, τον άγγιξα μόνο στον ώμο, δεν τον χτύπησα. Είμαι 49 ετών, ποτέ στην ζωή μου δεν χτύπησα κανέναν. Δεν είμαι τρελός” 

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών