Οι τρεις φάσεις για το oδικό δίκτυο στο Άλφα Μέγα, τα βοηθητικά γήπεδα και το... έξτρα πάρκινγκ

Για την πορεία του Άρη και στο πρωτάθλημα αλλά και για τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης του οδικού δικτύου, προς το στάδιο Άλφα Μέγα, μίλησε ο Κυριάκος Χατζηκυριάκος.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο πρώην πρόεδρος της ομάδας της Λεμεσού ανέφερε πως, «δεν περίμενα τέτοια πορεία. Όταν υπηρετήσαμε τον Άρη για μια δεκαετία ήταν πέτρινα χρόνια. Ήρθαν κάποιοι σωστοί άνθρωποι με 20 χρόνια συμβόλαιο. Ήρθαν για να μείνουν. Ούτε στα όνειρα μας δεν περιμέναμε να έχουμε τέτοια πορεία».

Για το οδικό δίκτυο είπε ότι, «το έργο βρίσκεται σε καλή πορεία. Σε περίπου 15 μέρες θα τελειώσει η πρώτη φάση. Υπάρχει μια καθυστέρηση που δεν οφείλεται στα δικά μας χέρια. Πήραμε την παράταση μέχρι τις 30 Μαρτίου για την παράδοση της 1ης φάσης. Η πρώτη φάση περιλαμβάνει τα έργα γύρω από το γήπεδο, πεζοδρόμια, δρόμοι, οδικός φωτισμός, διαβάσεις πεζών.

Για το τι περιλαμβάνει η δεύτερη φάση των έργων για το οδικό δίκτυο, πρόσθεσε ότι «Θα υπάρχουν δυο έξοδοι προς τον αυτοκινητόδρομο. Περίπου 200 μέτρα έξω από το γήπεδο, θα βγαίνεις αμέσως στο highway. Θα υπάρχει έξοδος από την Πάφο. Βάσει του συμβολαίου αυτά τα έργα θα ολοκληρωθούν αρχές του 2024»

Για την τρίτη φάση ο κ. Χατζηκυριάκος, είπε πως θα υπάρχει ακόμη μια έξοδος απέναντι από το γήπεδο, προς τον Ύψωνα.

Για τα βοηθητικά γήπεδα του Άρη και της ΑΕΛ αλλά και το πάρκινγκ ανέφερε πως «του Άρη είναι έτοιμο. Η ΑΕΛ έκανε ένα αίτημα για να γίνει το βοηθητικό πάνω από αυτό του Απόλλωνα αλλά υπάρχουν και εκεί προβλήματα. Υπάρχουν μπάζα που πρέπει να απομακρυνθούν για να ξεκινήσουν τα έργα. Το πάρκινγκ είναι γύρω στις 1000 θέσεις. Η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 11 χιλιάδες. Όταν βάλουμε προστασία στα πεζοδρόμια θα υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να κάνουν ένα τεράστιο χώρο πάνω από το γήπεδο για να φτιάξουν πάρκινγκ».

Δειτε Επισης

Οι προβολείς στην Αρένα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Άρης
Εύκολο πέρασμα από το «Αμμόχωστος Επιστροφή» για τον Απόλλωνα, επικράτησε με τριάρα
«Θα επανέλθουμε, δεν υπάρχει περίπτωση με τον Κίρζη εδώ να μην το πράξουμε»
Έβαλε στο μάτι τον Βαλμπουενά ο Τούρκος πρόεδρος της Γκόστιβαρ-Όσα αναφέρει σερβικό δημοσίευμα
Χειροπέδες σε πρώην παίχτη της ΕΝΠ που είχε στην κατοχή του όπλο και 126 σφαίρες
Σπιλέφσκι: Οπαδοί μεγάλων ομάδων δηλώνουν γοητευμένοι με τον Άρη
Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Πολωνό στόπερ ο Άρης
«Χαραμάδα αισιοδοξίας για Στέλιος Κυριακίδης, έχουν όμορφα σχέδια οι ιδιοκτήτες»
Ορίστηκαν οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής-Η καυτή σφυρίχτρα στην Αρένα
Στην Κύπρο ο Παπασταύρου-Προτεραιότητα το θέμα με ενίσχυση τερματοφύλακα