Οι τρεις φάσεις για το oδικό δίκτυο στο Άλφα Μέγα, τα βοηθητικά γήπεδα και το... έξτρα πάρκινγκ

Για την πορεία του Άρη και στο πρωτάθλημα αλλά και για τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης του οδικού δικτύου, προς το στάδιο Άλφα Μέγα, μίλησε ο Κυριάκος Χατζηκυριάκος.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο πρώην πρόεδρος της ομάδας της Λεμεσού ανέφερε πως, «δεν περίμενα τέτοια πορεία. Όταν υπηρετήσαμε τον Άρη για μια δεκαετία ήταν πέτρινα χρόνια. Ήρθαν κάποιοι σωστοί άνθρωποι με 20 χρόνια συμβόλαιο. Ήρθαν για να μείνουν. Ούτε στα όνειρα μας δεν περιμέναμε να έχουμε τέτοια πορεία».

Για το οδικό δίκτυο είπε ότι, «το έργο βρίσκεται σε καλή πορεία. Σε περίπου 15 μέρες θα τελειώσει η πρώτη φάση. Υπάρχει μια καθυστέρηση που δεν οφείλεται στα δικά μας χέρια. Πήραμε την παράταση μέχρι τις 30 Μαρτίου για την παράδοση της 1ης φάσης. Η πρώτη φάση περιλαμβάνει τα έργα γύρω από το γήπεδο, πεζοδρόμια, δρόμοι, οδικός φωτισμός, διαβάσεις πεζών.

Για το τι περιλαμβάνει η δεύτερη φάση των έργων για το οδικό δίκτυο, πρόσθεσε ότι «Θα υπάρχουν δυο έξοδοι προς τον αυτοκινητόδρομο. Περίπου 200 μέτρα έξω από το γήπεδο, θα βγαίνεις αμέσως στο highway. Θα υπάρχει έξοδος από την Πάφο. Βάσει του συμβολαίου αυτά τα έργα θα ολοκληρωθούν αρχές του 2024»

Για την τρίτη φάση ο κ. Χατζηκυριάκος, είπε πως θα υπάρχει ακόμη μια έξοδος απέναντι από το γήπεδο, προς τον Ύψωνα.

Για τα βοηθητικά γήπεδα του Άρη και της ΑΕΛ αλλά και το πάρκινγκ ανέφερε πως «του Άρη είναι έτοιμο. Η ΑΕΛ έκανε ένα αίτημα για να γίνει το βοηθητικό πάνω από αυτό του Απόλλωνα αλλά υπάρχουν και εκεί προβλήματα. Υπάρχουν μπάζα που πρέπει να απομακρυνθούν για να ξεκινήσουν τα έργα. Το πάρκινγκ είναι γύρω στις 1000 θέσεις. Η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 11 χιλιάδες. Όταν βάλουμε προστασία στα πεζοδρόμια θα υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να κάνουν ένα τεράστιο χώρο πάνω από το γήπεδο για να φτιάξουν πάρκινγκ».

Δειτε Επισης

Παπασταύρου: Αισθανόμαστε περήφανοι γιατί έχουμε συμβάλει στην πορεία της Ομόνοιας
Υποτροφία για σπουδές σε εκπαιδευτικά ιδρύματα από ΠΑ.Σ.Π
Αποκαλυπτικός ο Παπουλής-Επιστρέφει στην Αθήνα
Τέλος εποχής για τον Ανδρέα Αβραάμ-«Είναι μια δύσκολη στιγμή»
Το σκέφτεται σοβαρά για Ελλάδα και Ολυμπιακό ο Ιραόλα
ΒΙΝΤΕΟ: Έδεσε Σπιλέφσκι ο Άρης
Συνεχίζει στο Ηλίας Πούλλος ο Μπασιρού-Η ανακοίνωση της Ομόνοιας
Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ ο Δώνης-Συνεχίζουν να συνδέουν τον Στοΐλοφ οι Βούλγαροι
Τέλειωσε τον Σάντσες ο Παναθηναϊκός, έρχεται Κύπρο για την ΑΕΚ
Αναζητεί ένα πρόσωπο η Αστυνομία για την επίθεση στον 19χρονο οπαδό έξω από το Αλφαμέγα (pic)