«Το ball boy είχε μούσι, μπήκε 2-3 φορές στο γήπεδο και έφτυσε του τερματοφύλακα»

Για τις καταγγελίες της Πέγειας στον αγώνα με την Ομόνοια 29ης Μαΐου, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, μετά και την επιστολή της ομάδας της Πέγειας, στον Πρόεδρος της Δημοκρατίας, την Αστυνομία αλλά και την ΚΟΠ.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ανέφερε ότι «λάβαμε και εμείς την επιστολή. Επειδή δεν υπήρχε οργανωμένη βιντεογράφηση του αγώνα μείναμε έκπληκτοι με αυτά που διαβάσαμε. Δυστυχώς επιβεβαιώνονται με τον χειρότερο τρόπο αυτά που λέγαμε τον τελευταίο καιρό, που αφορούν τους κανονισμούς και τις νομοθεσίες. Φαίνεται από την όλη περιγραφή ότι όντως η 2η κατηγορία είναι στο έλεος του Θεού. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπήρχε παρατηρητής και φαίνεται ότι δεν πρόσεξε τίποτα. Υπάρχουν καταρχήν σοβαρές ευθύνες που βαραίνουν την ΚΟΠ. Πρόσφατα επισκεφθήκαμε την ηγεσία της Αστυνομίας και εκφράσαμε τις έντονες ανησυχίες για την ασφάλεια των μελών μας. Είναι και η κάρτα φιλάθλου που δεν λειτουργεί. Οποιοσδήποτε μπορεί να πλαστογραφήσει την κάρτα φιλάθλου. Δεύτερο είναι ο ελλιπής καταρτισμός και αριθμός των επιτηρητών κατά παράβαση των κανονισμών. Τρίτο είναι η εκπαίδευση. Προφανώς και υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη νομοθεσία. Δεν υπάρχουν επιτηρητές στη 2η κατηγορία αλλά είναι στην ευθύνη του κάθε σωματίου να τοποθετεί τους δικούς του ανθρώπους. Ποιοι είναι αυτοί που θα καθορίσουν κάποιους που δεν έχουν εκπαίδευση για να επιτελέσουν το έργο των επιτηρητών».

Για τον παρατηρητή του αγώνα, είπε πως «κάποιοι παρατηρητές πολύ εύκολα αναγράφουν στα φύλλα αγώνος όταν ένας παίκτης βρίζει ή όταν ρίχνουν ένα φιστίκι μέσα στο γήπεδο. Στον συγκεκριμένο αγώνα, ο παρατηρητής δεν πρόσεξε ότι το ball boy είχε μούσι; Μπήκε τουλάχιστον 2-3 φορές στο γήπεδο και έφτυσε του τερματοφύλακα. Δεν ελέγχει τι γίνεται μέσα στο γήπεδο; Όταν δεν τηρούνται οι κανονισμοί των προκηρύξεων αυτά γίνονται. Όταν χτυπούν διαιτητές και δεν υπάρχει αφαίρεση βαθμών, παραβιάζεται η προκήρυξη».

Δειτε Επισης

Ξεσηκώνονται οι Απολλωνίστες, ετοιμάζουν μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας
Οριστική εξέλιξη στην ΑΕΛ με σημαντικές αποφάσεις
Το μήνυμα του φυσιοθεραπευτή της Ομόνοιας με τα τραύματα από δακρυγόνο
Ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για την έκτακτη Γ.Σ. το σωματείο της Ομόνοιας
Σηκώνει μανίκια στον πάγκο της Σαλαμίνας ο Χριστοδούλου
Το respect του Απόλλωνα στους οπαδούς-«Η περηφάνια και η αγάπη δεν τελειώνει ποτέ»
«Ακόμα πονάει που δεν κερδίσαμε το Κύπελλο»
«Τους πιάνει όλου η έρευνα, από τον διαιτητή της Δ’ Κατηγορίας μέχρι τον Μάζιτς»
Τέλος από την Ομόνοια ο Σράντι
Τορναρίτης: Ποτέ ξανά ανάμιξη με το ποδόσφαιρο στη Κύπρο