«Το ball boy είχε μούσι, μπήκε 2-3 φορές στο γήπεδο και έφτυσε του τερματοφύλακα»

Για τις καταγγελίες της Πέγειας στον αγώνα με την Ομόνοια 29ης Μαΐου, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, μετά και την επιστολή της ομάδας της Πέγειας, στον Πρόεδρος της Δημοκρατίας, την Αστυνομία αλλά και την ΚΟΠ.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ανέφερε ότι «λάβαμε και εμείς την επιστολή. Επειδή δεν υπήρχε οργανωμένη βιντεογράφηση του αγώνα μείναμε έκπληκτοι με αυτά που διαβάσαμε. Δυστυχώς επιβεβαιώνονται με τον χειρότερο τρόπο αυτά που λέγαμε τον τελευταίο καιρό, που αφορούν τους κανονισμούς και τις νομοθεσίες. Φαίνεται από την όλη περιγραφή ότι όντως η 2η κατηγορία είναι στο έλεος του Θεού. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπήρχε παρατηρητής και φαίνεται ότι δεν πρόσεξε τίποτα. Υπάρχουν καταρχήν σοβαρές ευθύνες που βαραίνουν την ΚΟΠ. Πρόσφατα επισκεφθήκαμε την ηγεσία της Αστυνομίας και εκφράσαμε τις έντονες ανησυχίες για την ασφάλεια των μελών μας. Είναι και η κάρτα φιλάθλου που δεν λειτουργεί. Οποιοσδήποτε μπορεί να πλαστογραφήσει την κάρτα φιλάθλου. Δεύτερο είναι ο ελλιπής καταρτισμός και αριθμός των επιτηρητών κατά παράβαση των κανονισμών. Τρίτο είναι η εκπαίδευση. Προφανώς και υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη νομοθεσία. Δεν υπάρχουν επιτηρητές στη 2η κατηγορία αλλά είναι στην ευθύνη του κάθε σωματίου να τοποθετεί τους δικούς του ανθρώπους. Ποιοι είναι αυτοί που θα καθορίσουν κάποιους που δεν έχουν εκπαίδευση για να επιτελέσουν το έργο των επιτηρητών».

Για τον παρατηρητή του αγώνα, είπε πως «κάποιοι παρατηρητές πολύ εύκολα αναγράφουν στα φύλλα αγώνος όταν ένας παίκτης βρίζει ή όταν ρίχνουν ένα φιστίκι μέσα στο γήπεδο. Στον συγκεκριμένο αγώνα, ο παρατηρητής δεν πρόσεξε ότι το ball boy είχε μούσι; Μπήκε τουλάχιστον 2-3 φορές στο γήπεδο και έφτυσε του τερματοφύλακα. Δεν ελέγχει τι γίνεται μέσα στο γήπεδο; Όταν δεν τηρούνται οι κανονισμοί των προκηρύξεων αυτά γίνονται. Όταν χτυπούν διαιτητές και δεν υπάρχει αφαίρεση βαθμών, παραβιάζεται η προκήρυξη».

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών