«Το ball boy είχε μούσι, μπήκε 2-3 φορές στο γήπεδο και έφτυσε του τερματοφύλακα»

Για τις καταγγελίες της Πέγειας στον αγώνα με την Ομόνοια 29ης Μαΐου, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, μετά και την επιστολή της ομάδας της Πέγειας, στον Πρόεδρος της Δημοκρατίας, την Αστυνομία αλλά και την ΚΟΠ.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ανέφερε ότι «λάβαμε και εμείς την επιστολή. Επειδή δεν υπήρχε οργανωμένη βιντεογράφηση του αγώνα μείναμε έκπληκτοι με αυτά που διαβάσαμε. Δυστυχώς επιβεβαιώνονται με τον χειρότερο τρόπο αυτά που λέγαμε τον τελευταίο καιρό, που αφορούν τους κανονισμούς και τις νομοθεσίες. Φαίνεται από την όλη περιγραφή ότι όντως η 2η κατηγορία είναι στο έλεος του Θεού. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπήρχε παρατηρητής και φαίνεται ότι δεν πρόσεξε τίποτα. Υπάρχουν καταρχήν σοβαρές ευθύνες που βαραίνουν την ΚΟΠ. Πρόσφατα επισκεφθήκαμε την ηγεσία της Αστυνομίας και εκφράσαμε τις έντονες ανησυχίες για την ασφάλεια των μελών μας. Είναι και η κάρτα φιλάθλου που δεν λειτουργεί. Οποιοσδήποτε μπορεί να πλαστογραφήσει την κάρτα φιλάθλου. Δεύτερο είναι ο ελλιπής καταρτισμός και αριθμός των επιτηρητών κατά παράβαση των κανονισμών. Τρίτο είναι η εκπαίδευση. Προφανώς και υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη νομοθεσία. Δεν υπάρχουν επιτηρητές στη 2η κατηγορία αλλά είναι στην ευθύνη του κάθε σωματίου να τοποθετεί τους δικούς του ανθρώπους. Ποιοι είναι αυτοί που θα καθορίσουν κάποιους που δεν έχουν εκπαίδευση για να επιτελέσουν το έργο των επιτηρητών».

Για τον παρατηρητή του αγώνα, είπε πως «κάποιοι παρατηρητές πολύ εύκολα αναγράφουν στα φύλλα αγώνος όταν ένας παίκτης βρίζει ή όταν ρίχνουν ένα φιστίκι μέσα στο γήπεδο. Στον συγκεκριμένο αγώνα, ο παρατηρητής δεν πρόσεξε ότι το ball boy είχε μούσι; Μπήκε τουλάχιστον 2-3 φορές στο γήπεδο και έφτυσε του τερματοφύλακα. Δεν ελέγχει τι γίνεται μέσα στο γήπεδο; Όταν δεν τηρούνται οι κανονισμοί των προκηρύξεων αυτά γίνονται. Όταν χτυπούν διαιτητές και δεν υπάρχει αφαίρεση βαθμών, παραβιάζεται η προκήρυξη».

Δειτε Επισης

Οι προβολείς στην Αρένα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Άρης
Εύκολο πέρασμα από το «Αμμόχωστος Επιστροφή» για τον Απόλλωνα, επικράτησε με τριάρα
«Θα επανέλθουμε, δεν υπάρχει περίπτωση με τον Κίρζη εδώ να μην το πράξουμε»
Έβαλε στο μάτι τον Βαλμπουενά ο Τούρκος πρόεδρος της Γκόστιβαρ-Όσα αναφέρει σερβικό δημοσίευμα
Χειροπέδες σε πρώην παίχτη της ΕΝΠ που είχε στην κατοχή του όπλο και 126 σφαίρες
Σπιλέφσκι: Οπαδοί μεγάλων ομάδων δηλώνουν γοητευμένοι με τον Άρη
Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Πολωνό στόπερ ο Άρης
«Χαραμάδα αισιοδοξίας για Στέλιος Κυριακίδης, έχουν όμορφα σχέδια οι ιδιοκτήτες»
Ορίστηκαν οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής-Η καυτή σφυρίχτρα στην Αρένα
Στην Κύπρο ο Παπασταύρου-Προτεραιότητα το θέμα με ενίσχυση τερματοφύλακα