Με κοινή ανακοίνωση... έσβησαν τις φωτιές Ομόνοια 29ης και Πέγεια

Κοινή ανακοίνωση, για τα όσα έλαβαν χώρα τόσο κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα, στο Δάλι, εξέδωσαν Ομόνοια 29ης Μαΐου και Πέγεια.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «μετά την επικοινωνία των επικεφαλής των δύο σωματείων του κύριου Χάρη Αρκαδίου και του Αδάμου Ευσταθίου αποφασίστηκε όπως τοποθετηθούμε με κοινή ανακοίνωση για να λήξουμε το οποίο θέμα έχει δημιουργηθεί, παρά με ανακοινώσεις εκατέρωθεν να δίνουμε μεγαλύτερη έκταση στο ζήτημα».

Προσθέτουν παράλληλα ότι, «τα δυο σωματεία θέλουν να έχουν μια περίπου κοινή πορεία, αφού βρέθηκαν αντιμέτωπες στην Επίλεκτη, στη Γ’ αλλά και στη Β’ Κατηγορία, έχουν ανταλλάξει άριστες φιλοξενίες όπως έχουν υπάρξει στιγμές έντασης εκατέρωθεν σε κρίσιμα παιχνίδια. Είτε τα παιχνίδια είχαν ένταση από τη μια ή την άλλη πλευρά, είτε τα παιχνίδια είχαν άριστη φιλοξενία εκατέρωθεν καταφέραμε μέσα στα χρόνια να διατηρήσουμε τις καλές μα σχέσεις κάτι που δηλώνουμε τώρα ότι θα συνεχιστεί».

Από την πλευρά της, η Ομόνοια 29ης Μαΐου απολογείται για τις συμπεριφορές που μπορεί να ενόχλησαν την ομάδα και τους παράγοντες της Πέγειας 2014. «Απολογίες γενικότερα για την ένταση του παιχνιδιού είχαμε εκφράσει και στο τέλος του παιχνιδιού προς τους παράγοντες της ομάδας».

Από την πλευρά της, η Πέγεια 2014 απολογείται για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την επιστολή της αφού η συγκεκριμένη επιστολή ήταν γραμμένη σε συναισθηματική φόρτιση μετά τον αγώνα και είχε μέσα υπερβολές που θα θίγουν το φιλικό σωματείο της Ομόνοιας. «Εννοείται ότι σε καμιά περίπτωση δεν θέλαμε κα δεν θέλουμε να στερήσουμε από την Ομόνοια όσα έχει κερδίσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Δειτε Επισης

Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ