Με κοινή ανακοίνωση... έσβησαν τις φωτιές Ομόνοια 29ης και Πέγεια

Κοινή ανακοίνωση, για τα όσα έλαβαν χώρα τόσο κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα, στο Δάλι, εξέδωσαν Ομόνοια 29ης Μαΐου και Πέγεια.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «μετά την επικοινωνία των επικεφαλής των δύο σωματείων του κύριου Χάρη Αρκαδίου και του Αδάμου Ευσταθίου αποφασίστηκε όπως τοποθετηθούμε με κοινή ανακοίνωση για να λήξουμε το οποίο θέμα έχει δημιουργηθεί, παρά με ανακοινώσεις εκατέρωθεν να δίνουμε μεγαλύτερη έκταση στο ζήτημα».

Προσθέτουν παράλληλα ότι, «τα δυο σωματεία θέλουν να έχουν μια περίπου κοινή πορεία, αφού βρέθηκαν αντιμέτωπες στην Επίλεκτη, στη Γ’ αλλά και στη Β’ Κατηγορία, έχουν ανταλλάξει άριστες φιλοξενίες όπως έχουν υπάρξει στιγμές έντασης εκατέρωθεν σε κρίσιμα παιχνίδια. Είτε τα παιχνίδια είχαν ένταση από τη μια ή την άλλη πλευρά, είτε τα παιχνίδια είχαν άριστη φιλοξενία εκατέρωθεν καταφέραμε μέσα στα χρόνια να διατηρήσουμε τις καλές μα σχέσεις κάτι που δηλώνουμε τώρα ότι θα συνεχιστεί».

Από την πλευρά της, η Ομόνοια 29ης Μαΐου απολογείται για τις συμπεριφορές που μπορεί να ενόχλησαν την ομάδα και τους παράγοντες της Πέγειας 2014. «Απολογίες γενικότερα για την ένταση του παιχνιδιού είχαμε εκφράσει και στο τέλος του παιχνιδιού προς τους παράγοντες της ομάδας».

Από την πλευρά της, η Πέγεια 2014 απολογείται για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την επιστολή της αφού η συγκεκριμένη επιστολή ήταν γραμμένη σε συναισθηματική φόρτιση μετά τον αγώνα και είχε μέσα υπερβολές που θα θίγουν το φιλικό σωματείο της Ομόνοιας. «Εννοείται ότι σε καμιά περίπτωση δεν θέλαμε κα δεν θέλουμε να στερήσουμε από την Ομόνοια όσα έχει κερδίσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Δειτε Επισης

Ηχηρό μήνυμα Κούμα-«Όταν έχεις με το μέρος σου το δίκαιο δεν φοβάσαι»
Διορίστηκαν ερευνώντες λειτουργοί για τους φακέλους της UEFA-Χρονοδιάγραμμα 45 ημερών
Μπόλικες αλλαγές στην κλήση της Εθνικής Ανδρών
Παρελθόν από την Ομόνοια και ο Κίτσος
«Δεν φεύγει από τον Κύπρο ο Μιλόγεβιτς, θα είναι ο νέος προπονητής της Πάφου»
Kάλεσμα Προκοπίου σε οργανωμένους για διάλογο-Στα σκαριά μόνιμη αντιοχλαγωγική ομάδα
Τέλος άλλος ένας από την Ομόνοια
Λαμβάνουν όρους εντολής οι δύο ερευνώντες λειτουργοί για τους 16 κόκκινους φακέλους
Έφθασε η στιγμή για τη μεγαλύτερη γιορτή του Κυπριακού ποδοσφαίρου
Μπλεξίματα για τον Μαρτσίνιακ-Η UEFA εξετάζει αντικατάσταση του στον τελικό του Champions League