Eμπλέκουν Ολυμπιακό και Άρη για την απόκτηση Σίστο

Ολυμπιακός και Άρης για Σίστο. Αυτή η πληροφορία έρχεται από τη Δανία και αφορά τον 28χρονο εξτρέμ της Μίντιλαντ και πρώην της Θέλτα, ο οποίος απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» και τους «κίτρινους», σύμφωνα με την «tipsbladet.dk».

Ο Σίστο ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μίντιλαντ, στην οποία αγωνίστηκε για μία τριετία (2013-16), προτού παίξει στη Θέλτα (2016-20/135 συμ.) και εν συνεχεία επιστρέψει στη Μίντιλαντ.

Πρόκειται για παίκτη που έχει γεννηθεί στην Ουγκάντα, αλλά μετράει 26 συμμετοχές με την εθνική Δανίας. Τη φετινή σεζόν μετράει 20 εμφανίσεις με 5 γκολ και 1 ασίστ, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει μπει στο περιθώριο.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει η Μάλμε, όπως αναφέρεται στην «Expressen», ενώ το όνομά του έχει συνδεθεί και με ομάδες της Τουρκίας.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Προβάρει τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ
Παλεύει να κλείσει έναν εξτρέμ μέσα στην εβδομάδα ο Ολυμπιακός
BINTEO: Το ταξίδι του Κωστούλα στην Αγγλία για την Μπράιτον
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Προχωρά για Ντέσερς και Τζέιμς η ΑΕΚ
Μπαρτζώκας: «Το να αφήσω τον Ολυμπιακό θα είναι πολύ ψυχοφθόρο για μένα, ωστόσο ήμουν έτοιμος να το κάνω»
Δυνατά στο κόλπο για Κωνσταντέλια η Στουτγκάρδη!
ΑΕΚ: Σε καλό δρόμο του Ντέσερς και του αριστερού μπακ
Νέος μνηστήρας για τον Βαγιαννίδη