Διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στη Λεμεσό το εντυπωσιακό Tiger Rally 2023

Διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαρτίου στη Λεμεσό το εντυπωσιακό “Tiger Rally 2023” από την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου και το Σωματείο «Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού».

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου, πρόκειται για τον 2ο Αγώνα στην σειρά του εγκεκριμένου από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2023.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 25 Μαρτίου στις 12.00 από τον χώρο στάθμευσης 1 στον Μόλο Λεμεσού, όπου τα διαγωνιζόμενα αυτοκίνητα, αφού καλύψουν 4 αγωνιστικές διαδρομές στις περιοχές Μαρί – Μοναγρούλλι θα επιστρέψουν στον ίδιο χώρο γύρω στις 18.00, όπου και τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν στην Λεμεσό.

Το πρωί της Κυριακής 26 Μαρτίου θα επανεκκινήσουν και αφού καλύψουν 4 Ειδικές Διαδρομές, αυτή την φορά στις περιοχές Λάνιας και Αγίας Παρασκευής θα επιστρέψουν και πάλι στο χώρο στάθμευσης 1 για τον τερματισμό, όπου το 1ο αυτοκίνητο αναμένεται στις 3.40 μμ.

Στις 4.30μμ. θα πραγματοποιηθεί η τελετή τερματισμού των πληρωμάτων σε στον χώρο στάθμευσης 1, όπου θα γίνει και η απονομή των επάθλων στους Νικητές.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας διεξάγεται σε συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού και το Αθλητικό Γραφείο του Δήμου και εντάσσεται στο πλαίσιο των αθλητικών διοργανώσεων «Λεμέσια 2023».

Επίσης, οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να ενημερώνονται live για τα αποτελέσματα, καθώς και για τις εξελίξεις του αγώνα μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας www.cmf.org.cy.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Χάρισε ρακέτες σε Κάρι και ΛεΜπρόν και έδειξε την τέχνη του στα τρίποντα ο Τζόκοβιτς
Σε δημοπρασία το δαχτυλίδι του ΝΒΑ του Κόμπι Μπράιαντ που κέρδισε με τους Lakers το 2000
Κερδίζουν και χωρίς τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς, 140-129 τους Φοίνιξ Σανς στο Μιλγουόκι- Βίντεο
Έχασε τον τίτλο του Indian Wells από το Νο1 κόσμου η Μαρία Σάκκαρη
ΒΙΝΤΕΟ: Επίδειξη αθλητικού πολιτισμού στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Στον τελικό με τη Σβιόντεκ στο Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη
Ο Μεντβέντεφ έκλεισε... ραντεβού με τον Αλκαράθ στον τελικό του Indian Wells
Δείπνο συσπείρωσης από τον Σλούκα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (pic)
Ο Μπράνσον σκόραρε 42 πόντους και οδήγησε τους Νικς στη νίκη επί των Κινγκς
Το δίδυμο Κάρι-Τόμπσον είχε απάντηση στην 40άρα του ΛεΜπρόν και οι Γουόριορς λύγισαν τους Λέικερς