Η τοποθέτηση Απόλλωνα για την ποινή σε Ουάρντα και τα συγχαρητήρια στο νομικό τμήμα

Για τον αγώνα με τον Άρη αλλά και την ποινή του Αθλητικού Δικαστή, Αριστοτέλη Βρυωνίδη, στον Αμρ Ουάρντα, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM o Φανούριος Κωνστνατίνου ανέφερε ότι, «βλέπουμε το ματς με τον Άρη, καλώ τον κόσμο να προμηθευτεί άμεσα τα εισιτήρια του γιατί τον χρειαζόμαστε για να παλέψουμε με ότι έχουμε και δεν έχουμε για να κερδίσουμε. Ελπίζουμε να γεμίσει ο κόσμος όλες τις κερκίδες. Επί της ευκαιρίας καλώ τον κόσμο να εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια για τον αγώνα μπάσκετ της ομάδας μας με την Ανόρθωση, 1000 εισιτήρια ο κόσμος θα τα εξαντλήσει για να σπρώξει την ομάδα προς την πρόκριση».

Για το γεγονός ότι η έκτη σερί νίκη θα είναι ρεκόρ συνεχόμενο νικών, είπε ότι [στη θέση που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να βλέπουμε τα ρεκόρ, θέλουμε νίκες για να κάνουμε ότι μπορούμε».

Για τα αγωνιστικά στην ομάδα ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα είπε ότι, «θα απουσιάσει ο Χέντι. Ο Σράντι και ο Νταμπό ταλαιπωρούνται ακόμη, είναι αμφίβολη η συμμετοχή τους, επιστρέφει ο Ρομπέρζ. Να δούμε ποιος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, είμαι σίγουρος θα βρει τη λύση ο κ. Αντόνε».

Για την ποινή στον Ουάρντα πρόσθεσε ότι, «δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Οφείλουμε να συγχαρούμε το νομικό τμήμα της ομάδας που έκανε τρομερή προσπάθεια για αυτή την υπόθεση. Ο Ουάρντα είναι ανεβασμένος, όμως δεν πρέπει να στεκόμαστε μόνο στον Ουάρντα έχουμε και άλλους παίκτες και είναι σε καλό φεγγάρι πολλοί παίκτες. Αυτή τη στιγμή ο κ. Αντόνε διαφοροποίησε τα πάντα, όλα είναι καλύτερα τώρα για να πάρουμε θετικά αποτελέσματα».

Δειτε Επισης

Ο αυτοκράτορας της Ρώμης δεν πέθανε, είναι ο Φραντσέσκο Τότι
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου