Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι της Γυμναστικής

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης παρευρέθηκε στην Τελετή Βράβευσης των Αρίστων 2022 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυμναστικής, την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 στη Λευκωσία, και παρέλαβε εκ μέρους του Οργανισμού την αναμνηστική πλακέτα της ΚΟΓ προς τον ΚΟΑ.

Σύμφωνα με τον ΚΟΑ, ο Πρόεδρος του Οργανισμού βράβευσε τον καλύτερο αθλητή και αθλήτρια για το 2022. Συγκεκριμένα βράβευσε τους κορυφαίους στην Ενόργανη Γυμναστική Τατιάνα Μπατσουρίνα και Μάριο Γεωργίου, καθώς και τον προπονητή του Μάριου Γεωργίου Παναγιώτη Πετρίδη. Επίσης, ο Ανδρέας Μιχαηλίδης βράβευσε τον Μάριο Γεωργίου και ως κορυφαίο αθλητή (συνολικά) της ΚΟΓ, αλλά και τους κορυφαίους Ομίλους της χρονιάς.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Γυμναστικής τίμησε τον Οργανισμό για τη διαχρονική στήριξή του προς την ΚΟΓ και το άθλημα της γυμναστικής. Ως επιστέγασμα της στήριξης αυτής ήρθε η δημιουργία του προπονητικού κέντρου ενόργανης γυμναστικής στη Λάρνακα, τα εγκαίνια του οποίου έγιναν το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης ευχαρίστησε την ΚΟΓ για την αναγνώριση της συμβολής του Οργανισμού στην ανάπτυξη του αθλήματος, εστιάζοντας στον χαιρετισμό του στις διαρκείς επιτυχίες τα τελευταία χρόνια: «Χαίρομαι πραγματικά γιατί είμαστε εδώ για να τιμήσουμε αθλητές και αθλήτριες που έχουν κάνει άλματα προόδου, σημειώνοντας τρομερές και συνεχόμενες επιτυχίες σε διεθνείς διοργανώσεις. Και είμαστε διπλά περήφανοι στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, γιατί έχουμε βάλει κι εμείς ένα μικρό έστω λιθαράκι και έχουμε συμβάλλει στην άνθιση της Γυμναστικής».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πέθανε ξαφνικά, σε ηλικία 42 ετών, ο σύντροφος της Σαμπαλένκα
ΒΙΝΤΕΟ: Χάρισε ρακέτες σε Κάρι και ΛεΜπρόν και έδειξε την τέχνη του στα τρίποντα ο Τζόκοβιτς
Σε δημοπρασία το δαχτυλίδι του ΝΒΑ του Κόμπι Μπράιαντ που κέρδισε με τους Lakers το 2000
Κερδίζουν και χωρίς τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς, 140-129 τους Φοίνιξ Σανς στο Μιλγουόκι- Βίντεο
Έχασε τον τίτλο του Indian Wells από το Νο1 κόσμου η Μαρία Σάκκαρη
ΒΙΝΤΕΟ: Επίδειξη αθλητικού πολιτισμού στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Στον τελικό με τη Σβιόντεκ στο Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη
Ο Μεντβέντεφ έκλεισε... ραντεβού με τον Αλκαράθ στον τελικό του Indian Wells
Δείπνο συσπείρωσης από τον Σλούκα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (pic)
Ο Μπράνσον σκόραρε 42 πόντους και οδήγησε τους Νικς στη νίκη επί των Κινγκς