Απίστευτος Εμπαπέ, ξεπέρασε σε γκολ τον Μπενζεμά στα 24 χρόνια του

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί αναντίρρητα ένα από τα φαινόμενα των γηπέδων του κόσμου και φροντίζει να (μας) το υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε ποδοσφαιρική του παράσταση.

Η τελευταία δόθηκε το βράδυ της Παρασκευής (24/03) στο "Σταντ ντε Φρανς", με την εθνική Γαλλίας να θριαμβεύει με 4-0 της Ολλανδίας στην εκκίνησή της στα προκριματικά του Euro 2024 και τον 24χρονο φορ να γιορτάζει το πρώτο του παιχνίδι ως αρχηγός της εθνικής ομάδας του με ιδιαίτερο τρόπο.

Και αυτό γιατί βρήκε δις το δρόμο προς τα δίχτυα, με το πρώτο γκολ του στο 22ο λεπτό να του επιτρέπει να φτάσει τα 37 γκολ σε διεθνές επίπεδο και να ισοφαρίσει την επίδοση του σπουδαίου Καρίμ Μπενζεμά και το δεύτερο στο 88' να τον φέρνει πάνω από τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας.

Με τα 38 γκολ που έχει να επιδείξει πλέον με τη φανέλα των δις παγκόσμιων πρωταθλητών, ο Εμπαπέ είναι μάλιστα μόνος στην 5η θέση των σκόρερ όλων των εποχών για την Γαλλία, έχοντας μπροστά του μόνο τέσσερις παίκτες, εξίσου εμβληματικές φυσιογνωμίες του ποδοσφαίρου της χώρας του.

Αυτοί είναι οι Ολιβιέ Ζιρού (53 γκολ), Τιερί Ανρί (51), Αντουάν Γκριεζμάν (43) και Μισέλ Πλατινί (41), με τον Εμπαπέ να δείχνει φυσικά με τις εμφανίσεις του πως είναι θέμα χρόνου μέχρι να κατακτήσει και τη συγκεκριμένη κορυφή.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί
Πρόστιμο στην Μπαρτσελόνα για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της
Είπε αντίο στην Ευρώπη o ΠΑΟΚ με κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ
Τα highlights από τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε