Απολογείται ο προπονητής που κατηγορείται για βιασμό τουλάχιστον πέντε ανήλικων αθλητριών

Απολογείται σήμερα ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό πέντε ανήλικων αθλητριών.

Σε βάρος του 44χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Πώς προσέγγιζε τα θύματα του

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος «τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του. Ακολούθως, προέβαινε είτε στον χώρο του γυμναστηρίου είτε στην οικία του σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανήλικων».

«Άφηνε το μικρό κορίτσι να κοιμάται μαζί του στο ίδιο δωμάτιο», ανέφερε χαρακτηριστικά θείος πρώην αθλήτριας της σχολής, σημειώνοντας ότι ήταν κάτι που συνήθιζε να κάνει ο βιαστής προπονητής.

Είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία

Εν τω μεταξύ ο 44χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ενδοικογενειάκη βία. Το ζευγάρι που έχει ένα γιο χώρισε το 2019.

«Η κοπέλα δεν ήξερε τίποτα για τα κορίτσια. Το 2018 τη χτύπησε για πρώτη φορά, ενώ το ίδιο επαναλήφθηκε και το 2019. Τον Μάιο του 2020 έγινε και πάλι ένα συμβάν όπου ο 44χρονος εισέβαλε στο σπίτι και έσπασε τα πράγματα, ενώ κρατώντας μία καραμπίνα απειλούσε να τη σκοτώσει. Είχαν πάει στο σπίτι άνδρες της Αστυνομίας και τον σημάδευαν με όπλα, ενώ την πρώην σύζυγό του την έδιωξαν από το σπίτι γιατί θεώρησαν πως απειλείται η ζωή της», είπαν αρχικά στο MEGA.

«Είναι όλα καταγεγραμμένα από την Αστυνομία. Αυτός ήταν ο λόγος που πήρε το διαζύγιο. Όλοι γνώριζαν τι έκανε στην πρώην σύζυγό του, ότι δηλαδή της έσπασε όλο το σπίτι, ότι την χτυπούσε επανειλημμένα αλλά όλοι τον υποστήριζαν γιατί είχε δημιουργήσει ένα καλό προφίλ. Τώρα τη θυμήθηκαν όλοι και αντιλαμβάνονται τι είχε ζήσει αυτή η γυναίκα. Είχε κοροϊδέψει πάρα πολύ κόσμο, πολλές οικογένειες. Κανένας δεν το περίμενε όλο αυτό. Κανένας», πρόσθεσαν.

Πηγή: ethnos.gr

Δειτε Επισης

Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου
Καταγγελία σε βάρος Αμερικανού μπασκετμπολίστα στην Ελλάδα για ενδοοικογενειακή βία
Ακυρώθηκε ο Κινέζος που άφησαν οι Αφρικανοί να κερδίσει στον ημιμαραθώνιο του Πεκίνου
Οι Πέλικανς πέταξαν εκτός playoffs Κινγκς και Βεζένκοβ, νίκη με 105-98 και τώρα... Θάντερ