«Σε όλη μου την καριέρα δεν θυμάμαι να χάνω σε ματς με 0-2 από το 3ο λεπτό»

Αλλιώς τα περίμενε ο Φερνάντο Σάντος στο ντεμπούτο του στον πάγκο της εθνικής Πολωνίας και αλλιώς τα βρήκε, αφού στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του Euro 2024 γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Τσεχία, σε ματς που βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη από το πρώτο τρίλεπτο.

Ο τρόπος με τον οποίο έχασε το ματς η παρέα του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι κάτι που ενόχλησε αφάνταστα τον άλλοτε ομοσπονδιακό μας προπονητή, με τον ίδιο να την εκφράζει κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε την Κυριακή (26/03) και να υπόσχεται άμεση αντίδραση στον εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας κόντρα στην Αλβανία.

"Το συμπέρασμα είναι ένα. Αυτό που έγινε, δεν μπορεί να ξανασυμβεί. Σε όλη την καριέρα μου ως προπονητής δεν θυμάμαι να χάνω με 0-2 από τόσο νωρίς.

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι με την Τσεχία και δεν πρέπει να το επαναλάβουμε", τόνισε ο Πορτογάλος, για να προσθέσει με νόημα:

"Δεν ήταν πρόβλημα της άμυνας αλλά όλης της ομάδας. Στο πρώτο γκολ τέσσερις παίκτες μας δεν σταμάτησαν τον αντίπαλο που έτρεξε στο ύψος του πέναλτι (σ.σ. μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ), στο δεύτερο έφταιγε όλη η ομάδα.

Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού και δεν ήμασταν. Έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα και δεν το κάναμε. Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές την Πολωνία και ξέρω πόσο δύσκολο είναι για τον αντίπαλο όταν οι παίκτες της είναι αφοσιωμένοι.

Την Δευτέρα θα δείξουμε αποφασιστικότητα και χαρακτήρα. Πρέπει να έχουμε περισσότερη κατοχή μπάλας, να παίξουμε καλύτερα. Σεβόμαστε την Αλβανία, αλλά εδώ είμαστε υπεύθυνοι".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Με δύο εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Πήρε θέση η ΕΠΟ-«Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής»
Η FIFA ενημέρωσε και επίσημα πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών
Τέλος οι ρεβάνς από την αρχή του Κυπέλλου Αγγλίας-Ανακοίνωσε τις αλλαγές η FA
Θα κινηθεί για τον Κούντους η Λίβερπουλ αν ο Σαλάχ αποχωρήσει το καλοκαίρι
Σκληρές μάχες σε τέσσερα... μέτωπα για τα εισιτήρια των ημιτελικών
Η Παρί καταγγέλλει τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα για ρατσιστικές προσβολές στον Ντεμπελέ
Έχει βάλει στο... μάτι τον Ντιμπάλα η Μπαρτσελόνα-Η ρήτρα-σοκ του Αργεντινού (pic)
Σχηματίζεται η τετράδα και τα πιθανά ζευγάρια των ελληνικών ομάδων στο Conference League