«Όχι» του Μόντριτς στην Αλ Νασρ

Ο Λούκα Μόντριτς απάντησε αρνητικά στην Αλ Νασρ και θέλει να αποσυρθεί από τα γήπεδα φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο, αλλά ο 37χρονος Κροάτης σταρ δεν θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Η συνεργασία του με τη «βασίλισσα» θα μπορούσε κάλλιστα να παραταθεί για μια σεζόν, όπως απαιτεί η πολιτική των «μερένγκες» και ειδικά από τη στιγμή που ο Κροάτης μέσος παραμένει αποτελεσματικός. 

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει καταθέσει στον Μόντριτς πρόταση για το καλοκαίρι για συμβόλαιο 2,5 ετών και συνολικών αποδοχών 40 εκατ. ευρώ το ίδιο διάστημα, αλλά ο νικητής της Χρυσής Μπάλας το 2018 έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στη Ρεάλ για μια ακόμη σεζόν.

«Ο Τύπος πάντα γράφει διάφορα σενάρια, αλλά το έχω πει και θα το πω ξανά. Θέλω να μείνω και τη νέα σεζόν στην Ρεάλ και αν όλα πάνε καλά στόχος μου είναι ν' αποσυρθώ στο Μπερναμπέου φορώντας τη φανέλα της ομάδας που αγάπησα όσο καμιά», τόνισε σχετικά ο Μόντριτς.

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Η Βερόνα έκανε επικό comeback κι έφυγε με «χρυσό» βαθμό από το Μπέργκαμο
Έριξε «βόμβα» με Φελίπε Άντερσον η Παλμέιρας (pic)
Οι παίκτες της Τσέλσι... πλακώθηκαν για εκτέλεση πέναλτι-Έξαλλος ο Ποτσετίνο
Τέλος καριέρας για τον Ραούλ Γκαρθία
Καταλήγει σε Τιάγκο Μότα η Γιουβέντους ως αντί-Αλέγκρι
Πήρε εξιτήριο ο Εντικά της Ρόμα
Η Τσέλσι διέλυσε την Έβερτον με show του Πάλμερ
Ματσάρες με φόντο τα ημιτελικά του Champions League
Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε εν ώρα αγώνα και έφυγε από τη ζωή
Το πρόσωπο της χρονιάς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο