Τσάκωσαν τον Χάλαντ να οδηγεί και να κρατά το τηλέφωνο (pic)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες που δείχνουν τον Έρλινγκ Χάαλαντ να είναι στο κινητό του την ώρα που οδηγεί την πολυτελή του Rolls Royce αξίας 360.000 ευρώ σε δρόμο του Μάντσεστερ.

Μετά τα 42 γκολ σε 37 εμφανίσεις ως τώρα στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Έρλινγκ Χάαλαντ σημείωσε και ένα... αυτογκόλ. Όχι εν ώρα αγώνα, αλλά εν ώρα οδήγησης.

Ο Νορβηγός στράικερ πιάστηκε να χρησιμοποιεί το κινητό του ενώ οδηγούσε την πολυτελή του Rolls Royce (αξίας 350.000 ευρώ) σε λεωφόρο διπλής κατεύθυνσης του Μάντσεστερ, με τις εικόνες να προκαλούν αρνητικές εντυπώσεις και να γίνονται θέμα συζήτησης στα social media και τα βρετανικά ταμπλόιντ.

Σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο, η ενέργεια του Χάαλαντ τιμωρείται με έξι βαθμούς στο σύστημα ποινών που προβλέπεται για τους οδηγούς (σε κλίμακα από το 1 ως το 11), καθώς και πρόστιμο 250 ευρώ.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την επομένη της μυθικής του εμφάνισης με τα πέντε γκολ στο 7-1 της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Λειψία.

34

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Από τα νοκ-άουτ ως τον τελικό: Αυτή είναι η νέα μπάλα του Champions League
Η Μαρσέιγ πέρασε πάνω από το μπλόκο της Ανζέ και έφυγε με το διπλό
Δεν επιστρέφει στην Ισπανία ο Ζοάο Φέλιξ-Έριξαν άκυρο οι Καταλανοί
Στο τέλος μίλησε η κλάση της Μπαρτσελόνα-Πήρε το τρίποντο στη Σεβίλλη και έφτασε στο -2 από τη Ρεάλ
Αποκλεισμός σοκ για τη Λίβερπουλ στο FA Cup-Την πέταξε εκτός κυπέλλου η ουραγός της Championship
Με πέναλτι του Ντιμπάλα έφυγε με το διπλό από τη Βενετία η Ρόμα
Στη δημοσιότητα οι διάλογοι του VAR για το πέναλτι της Ατλέτικο στο παιχνίδι με τη Ρεάλ
Ο Χασάν νίκησε τον Άκπομ και η Χάβρη έκλεισε το σπίτι της Λιλ
Ο Παυλίδης έφερε στο μείον 4 από την κορυφή την Μπενφίκα
«Κόλλησε» και κινδυνεύει η Αϊντχόφεν-Έριξε τριάρα η Φέγενορντ