Βολές ΑΚΕΛ σε Αστυνομία για τα επεισόδια-«Όργιο ρουσφετιού, διέλυσαν διευθύνσεις, ανίκανοι σε θέσεις»

Πυρά κατά της ηγεσίας της Αστυνομίας, για τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν την περασμένη Κυριακή, έξω από το στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος, ανάμεσα σε οργανωμένους οπαδούς και μελών της Δύναμης, εξαπολύει ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Άριστος Δαμιανού, ο οποίος έκανε λόγο για όργιο ρουσφετιού και τοποθέτηση ανίκανων ατόμων, σε θέσεις που έπρεπε να είναι υπεύθυνα πρόσωπα.

Ο κ. Δαμιανού, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0, εξέφρασε την απορία αν υπήρχε επιχειρησιακό πλάνο, για αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων, καθώς και η αναγκαία αστυνόμευση, ενώ διερωτήθηκε αν εφαρμόστηκαν σωστά οι νομοθεσίες για καταστολή της βίας στους αγωνιστικούς χώρους. Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, συνεχίζοντας, σημείωσε πως χρειάζεται μία ολιστική προσέγγιση για αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα, αφού είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο.

Στη συνέχεια, άρχισε να βάλλει κατά της ηγεσίας της Αστυνομίας, σημειώνοντας πως έμεινε εκτεθειμένη από την πορεία της υπόθεσης, αφήνοντας αιχμές και κατά της προηγούμενης Κυβέρνησης, σημειώνοντας πως φρόντισε να αποψιλώσει τις αστυνομικές διευθύνσεις, τη μηχανοκίνητη μονάδα και άλλες μονάδες που επιτελούν σημαντικά καθήκοντα. «Μέσα από ένα όργιο ρουσφετιού και ημετεροκρατίας διέλυσαν ολόκληρες διευθύνσεις και τοποθετούνται ανίκανοι σε θέσεις που έπρεπε να τοποθετούνται υπεύθυνοι άνθρωποι».

Ο κ. Δαμιανού υποστήριξε ότι υπήρχε επιλεκτική αστυνόμευση στα συγκεκριμένα επεισόδια, συγκρίνοντας τα με τα όσα εκτυλίχθηκαν κατά την ειρηνική πορεία των «Ως Δαμαί» κατά την περίοδο της πανδημίας, που έγινε μάλιστα και η χρήση του Αίαντα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά διαδηλωτές.

Δειτε Επισης

Απάντησε για την πρόσκληση στον Μοράντ ο Γιάννης-«Τα παιδιά μου το έγραψαν, χάκαραν το κινητό μου»
Ενεργοποίησε την «βόμβα» με Τάις η Μονακό (pic)
Τέσσερις προημιτελικοί Κυπέλλου την Τρίτη, τρία εισιτήρια για τους «4» στο βόλεϊ Γυναικών
Ο ελληνοτουρκικός διάλογος Γιάννη με Σενγκούν, τα «βρώμικα παπούτσια» και τα ποπ κορν του Στεφ Κάρι
«Χάσαμε πολλές βολές, θα δούμε την κατάσταση του Γουόκαπ πιο αναλυτικά όταν γυρίσουμε στην Αθήνα»
«Ξέρετε ποιο κύπελλο θέλω, ο κύριος Γιαννακόπουλος θα δώσει 100.000 bonus στην ομάδα»
Η Μάλαγα υπέταξε τη Ρεάλ και κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας
«Το θέλαμε όλοι πάρα πολύ, εκτός από τον κόουτς, δεν το υποτιμάει όμως το τρόπαιο»
Ο Αταμάν πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου, τραγουδώντας τον ύμνο του Παναθηναϊκού
Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Τορούν, με άλμα στα 8,03 μ.