Πυρά οπαδών του Απόλλωνα κατά της Αστυνομίας για τα επεισόδια-«Διαχρονικά εσείς γεννάτε την βία»

Πυρά κατά της Αστυνομίας, για τον τρόπο που ενήργησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στον αγώνα καλαθόσφαιρας μεταξύ Ανόρθωσης και Απόλλωνα και τους ελέγχους στα λεωφορεία που τους μετέφεραν εξαπολύουν οι οπαδοί του Απόλλωνα.

Σε ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982 αναφέρει μεταξύ άλλων ότι, «στο δρόμο για την επιστροφή "μάχιμο" κομβόι της αστυνομίας ακινητοποιεί δύο από τα τέσσερα λεωφορεία που είχαμε χρησιμοποιήσει για την εκδρομή στον αυτοκινητόδρομο, ενώ παράλληλα στον ίδιο ακριβώς χώρο μετά από λίγα λεπτά ακινητοποιούν και τα λεωφορεία που ήταν οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας, συνεχίζοντας ακόμη μια φορά τις διακρίσεις».

Στην ανακοίνωσή τους οι οπαδοί χρησιμοποιούν σκληρή γλώσσα για τα όσα ανέφερε τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος ΙΣΟΤΗΤΑ Νίκος Λοϊζίδης, ενώ την ίδια ώρα καταγγέλλουν τα μέλη της ΜΑΔΔ για χρήση υπέρμετρης βίας και δακρυγόνων.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Μετά από τα όσα συνέβησαν στον προχθεσινό ημιτελικό καλαθόσφαιρας αλλα και τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από τα γεγονότα, είναι απαραίτητο ως Παν.Συ.Φι. Απόλλων να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους.

Να σημειωθεί ότι η παρούσα ανακοίνωση δεν αποσκοπεί μόνο στο να παρατεθούν τα γεγονότα από την δική μας πλευρά, αλλα έχει στόχο να προβληματίσει όχι μόνο τους κουστουματους (που από χθές το πρωί ετρεξαν να συνεδριάσουν μπας και βγάλουν καμιά μίζα απο κανενα γελιό νομοσχέδιο κατα των οπαδών), αλλα και την κοινή γνώμη του τόπου μας, που ακόμη εν έτη 2023 συνεχίζει να πιστεύει ότι μας πλασάρουν τα βοθροκάναλα και ο κάθε λογής τυχάρπαστος και άσχετος που πουλάει και το σπίτι του για μερικά κλικ.

Επίσης, η παρούσα ανακοίνωση είναι μακροσκελής για εμφανέστατους λόγους και όποιος θέλει να την δημοσιεύσει αλλά και να την διαβάσει αποσπασματικά καλύτερα να μην το πράξει καθόλου.

Αρχικά, τα χθεσινά συμβάντα κάθε άλλο εκτός από έκπληκτους μας αφήνουν, αφού είναι επανάληψη του τι ζούμε σαν ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ - ΛΕΜΕΣΙΑΝΟΙ στις εκδρομές μας στην πρωτεύουσα. Διαχρονικά το λάδι στη φωτιά ξέρουμε ποιος το ρίχνει, ασχέτος αντιπάλου ο κάθε αγώνας μας στην πατρίδα των αστυνομικών, κάθε μας εκδρομή σε αυτή την πόλη, ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ σαν αγώνας κόντρα στο κατεστημένο, κόντρα στην πολιτεία που για άλλη μια φορά θέλει να δείξει ως αποδιοπομπαίο τράγο τους οπαδούς και ειδικά τους Απολλωνίστες Λεμεσιανούς. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, καθώς ούτε η πρώτη φορά είναι που συλλαμβάνονται ολόκληρα λεωφορεία οπαδών μας (βλέπε αποελ-ΑΠΟΛΛΩΝ 2014 ), ούτε η πρώτη φορά είναι που με το που φτάνουμε στο γήπεδο μας επιτίθενται απρόκλητα οι τραμπούκοι της ΜΜΑΔ. Διαχρονικά εσείς γεννάτε την βία, εσείς δημιουργείτε τους χούλιγκανς με τις ενέργειες σας και εσείς τρέφετε το μίσος με κάθε ευκαιρία, με στημένα επεισόδια, με αποτροπιαστική αποποίηση ευθυνών και δεν συμμαζεύεται. Μέχρι και παραπονεμένη προσπαθεί να βγει η "αγία" αστυνομία και αυτή τη φορά αφού δεν κατάφεραν να κοντρολάρουν ένα αριθμό οπαδών κάτω από 1000 άτομα και ενώ ήταν σύσσωμη η ΜΜΑΔ, αλλά και άλλες μονάδες της αστυνομίας με πλήρη αντιοχλαγωγική εξάρτηση και σαφώς σε εμφανώς μεγάλο αριθμό. Ο άλλος "ο και καλά συνδικαλιστής" της αστυνομίας είπε δημόσια και χωρίς ντροπή "λύστε μας τα χέρια και θα λύσουμε το πρόβλημα άμεσα" δηλαδή ρε καρεκλοκένταυρε τι άλλο πρέπει να σας δώσουν για να θεωρηθεί ότι σας έλυσαν τα χέρια. Χτυπάτε αδιακρίτως με κάθε ευκαιρία τραυματίζοντας σοβαρά και με μόνιμες βλάβες τον οποιονδήποτε βρείτε μπροστά σας, μόνο τα τελευταία 10 χρόνια 2 πολίτες σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις έχασαν το ένα τους μάτι απο αστυνομικά πυρά και όπως αποδεικνύεται ιστορικά το μοτίβο είναι επαναλαμβανόμενο. Δεν ξεχνάμε ότι ρίχνετε εδώ και δεκαετίες από ληγμένα δακρυγόνα, μέχρι χημικά εμετού και κόπωσης, κροτίδες κρότου λάμψης στρατιωτικού τύπου, όλα σε ευθεία βολή και ψεκάζεται με πεπιεσμένο pepper spray χωρίς καμια αφορμή γυναικόπαιδα στο μισό μέτρο, σημαδεύοντας το πρόσωπο. Δηλαδή πόση διαθέσιμη καταστολή θέλετε για να νιώσετε ότι σας έλυσαν τα χέρια; Να περιμένουμε να μας πατήσετε με τον Αίαντα, να περιμένουμε οτι έρχονται όπλα με πλαστικές σφαίρες; Όπλα με ρεύμα; Tι σκέφτηκε πάλι το άρρωστο μυαλό σου αστυνομικέ της μπακκίρας, που για πέντε ψοροδεκάρες είσαι διατεθειμένος να σπείρεις τον τρόμο; Ειστε επιεικώς άχρηστοι και εμφανώς διεφθαρμένοι και αυτό είναι το πρόβλημα σας, όσο και αν ρίχνετε το φταίξιμο στους οπαδούς. Στις τάξεις σας έχετε ναρκομανείς ΜΜΑΔίτες που πριν έρθουν στο γήπεδο καταναλώνουν απο κοκαίνη, μέχρι εφεδρίνη και ότι άλλο αναβολικό σκεφτείς, κάτι που μπορεί να καταλάβει και ο πιο αδαής βλέποντας τους ιδρωμένους να σούζουνται οι μασέλλες τους πέρα δώθε.

Δεν θα μας κουνήσετε εσείς το βρωμισμένο σας δάχτυλο και για τη γούννα σας λαμόγια έχουμε ράμματα δεκαετιών.

Ο κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ που έχει κάνει στο παρελθόν εκδρομή στην λευκωσία, σίγουρα έχει ζήσει κυριολεκτικά στο πετσί του την διάκριση στο χειρισμό μεταξύ οπαδών, αφού το μίσος αλλά και ωμή βία του συστήματος ενάντια στους ΛΕΜΕΣΙΑΝΟΥΣ "αλήτες" ήταν λες και είμαστε άνθρωποι κατώτερης κατηγορίας.

Με αυτή την όχι και τόσο σύντομη εισαγωγή, θέλουμε να δείξουμε πως η στάση του συστήματος για ακόμη μία φορά δεν μας εκπλήσει, αλλά όπως βλέπουμε η δική μας αντίσταση και η αντίδραση προς το σάπιο σύστημα τους, ενοχλεί και κάποιους τους παραξενεύει. Βλέπετε, δεν είναι συνηθισμένοι άλλωστε στην Κυπριακή "δημοκρατία" να σηκώνει κανείς κεφάλι όταν του πατάνε τα δικαιώματα. Και ενώ δίπλα μας στην Ελλάδα, αλλά και παραπέρα σε Γαλλία και άλλες χώρες ο κόσμος σθεναρά και ενωμένα αντιστέκεται στην υπέρμετρη βία της αστυνομίας, εδώ βλέπουμε ένα ασταμάτητο μάσημα κουτόχορτου, σερβιρισμένο από τα μέσα εξαπάτησης που λαμβάνουν τις ειδήσεις που θα δημοσιεύσουν (θέλουν δεν θέλουν) με SMS κατευθείαν απο το αρχηγείο της αστυνομίας.

Θα μπορούσαμε να αναλώσουμε ώρες αναλύοντας αρκετά, όμως στο παρόν στάδιο θα επικεντρωθούμε στο να ξεκαθαρίσουμε τα γεγονότα που συνέβησαν από την δική μας πλευρά, με τη χρονική σειρά που ξεκίνησαν και σίγουρα θα επιβεβαιωθούν τα όσα πιο πάνω αναφέραμε, περί διακρίσεων στο χειρισμό μεταξύ οπαδών, το μίσος αλλα και το κόμπλεξ προς τους οπαδους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Με ανακοίνωση μας στις 23/03/23 εκτός του ότι επισημοποιήσαμε σαν σύνολο την οργανωμένη παρουσία μας στον ημιτέλικο και την προπώληση εισιτηρίων, σημειώθηκε ότι θα μεταβούμε με λεωφορεία στην λευκωσία (σε αντίθεση με κάτι δειλούς που προτίμησαν οπως πάντα την ύπουλη σιωπή τους αλλά και την άριστη ταυτόχρονα συνεργασία με τις αρχές για να πάνε και να φύγουν από το γήπεδο κύριοι).

Φτάνουμε στην μέρα του αγώνα, με τα πάντα να κυλούν ομαλά, επιβιβαζόμαστε στα λεωφορεία και αναχωρούμε απο το κλειστό μας γήπεδο στην ΛΕΜΕΣΟ με προορισμό το στάδιο Ελευθερία. Να σημειωθεί οτι καθόλη την διαδρομή μας απο και προς το γηπεδο δεν υπηρξε ουτε και ίχνος αστυνομικής δύναμης, ούτε καν στους ζυγιστηκούς ελέγχους που βρίσκονται παντα για να "συνοδευσουν" τα λεωροφεία στην μπασταρδούπολη. Φτάνοντας στο γήπεδο, περίπου 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα με ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς μας να έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο του αγώνα και χωρίς να δοθεί η παραμικρή αφορμή από πλευράς μας για ένταση και καθώς περιμένουμε στην είσοδο για να περάσουμε από το καθιερωμένο καψόνι της αστυνομίας (συμβαίνει κάθε φορά στη συγκεκριμένη πόλη, ακόμη και με τη δόξα στο μακάριο ή με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ) με τα εισιτήριά μας στα χέρια, δεχόμαστε λοιπόν απρόκλητη επίθεση από μέλη της αστυνομίας σε μια κίνηση που θύμιζε πιο πολύ χουλιγκανίστικο ντου πάρα προσπάθεια για επιβολή της "τάξης”.

*Αυτό μπορούν να επιβεβαιώσουν και μέλη του Δ.Σ του σωματείου που ήταν παρών.

Έτσι λοιπόν, εδώ θα αναγνωρίσουμε και το δικό μας πρώτο "λάθος" αφού δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτουμε στην παγίδα τους και ήδη προϊδεασμένοι για το τι μας περίμενε, ξεκινά ο πρώτος κύκλος συγκρούσεων με τις δυνάμεις της αστυνομίας, αφού μερίδα οπαδών μας δεν ήταν διατεθειμένη να ανεχτεί αυτή την προκλητική και βίαια αντιμετώπιση και στη συνέχεια με το ψέκασμα δακρυγόνων καθυστερεί η είσοδος μας στο γήπεδο. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο οτι οι αντίπαλοι οπαδοί βρίσκονταν ήδη στις κερκίδες με ουδεμία σύγκριση στο τρόπο χειρισμού των αστυνομικών δυνάμεων ανάμεσα σε αυτούς και εμάς, καθώς σχεδόν ανενόχλητοι πέρασαν οτι ήθελαν στο γήπεδο με την αστυνομία να δείχνει ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο απέναντί σε αυτούς και εμάς.

Καταφέρνουμε λοιπόν μετρά από πολλές προσπάθειες για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, να μπούμε στο γήπεδο στα τέλη του δευτέρου δεκαλέπτου και πριν καλά- καλά προλάβουμε να εγκατασταθούμε στην κερκίδα έρχεται το ημίχρονο. Εντός του γηπέδου οι οργανωμένοι οπαδοί των 2 ομάδων βρίσκονταν απέναντι σε διαγώνια θέση και ενώ από την δική μας πλευρά και στο κλειστό πέταλο που ένωνε την μεριά μας με την δική τους υπήρχε αρματωμένη αστυνομική δύναμη, δεν είδαμε κάτι αντίστοιχο στην απέναντι μεριά, κάτι που μας δημιουργεί αρκετές απορίες. Στην συνέχεια βλέπουμε τους αντίπαλους οπαδούς να ανοίγουν τη πόρτα που ενώνει το πέταλο με σχετική ευκολία (οεο;) και να κινούνται προς τη κερκίδα μας. Εννοείται πως αυτή η επίθεση δεν θα μας άφηνε άπραγους, κάναμε το καθήκον μας να σταθούμε ασπίδα στο κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και της ομαδικής μας περηφάνιας.

Οργανωμένοι λοιπόν οι οπαδοί του “τικ-τοκ” και φορτωμένοι υλικό, φρόντισαν προτάσσοντας τα παντελονάτα μαχαιράκια τους και τους πυροσβεστήρες τους, να μην μας αφήσουν να τους κοντέψουμε περηφανεύοντας κιόλας οπαδική νίκη (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ) μόνο και μόνο για το παιχνίδι των εντυπώσεων. Σαν να μην φτάναν όλα αυτά και μετά από λίγα λεπτά εντάσεων και μικρο-επεισοδίων, βλέπουμε την αστυνομία να επιλέγει ξανά τη δική μας πλευρά για οργανωμένη επίθεση από τρεις διαφορετικές εισόδους με σκοπό τους βέβαια να αποχωρήσουν οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για την "ομαλή διεξαγωγή του αγώνα", την ίδια ώρα που στην απέναντι κερκίδα χρησιμοποιούν τους stewards για να τους ανοίξουν πόρτες.

Έτσι ξεκινά ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων ανάμεσα στους ήδη ψεκασμένους με χημικά οπαδούς μας και τις δυνάμεις της αστυνομίας, όπου και μεταφέρθηκαν και στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου. Την ίδια ώρα που οι άλλοι με τα κράνη και τα ρόπαλα τους στέκονταν ανενόχλητοι μπροστά από τις αστυνομικές δυνάμεις στην μια μεριά του σταδίου, σαν να έχουν μια σχέση συμπόνιας και αδελφότητας απέναντι στους τόσο μισησμένους λεμεσιανούς, οι υπόλοιποι συνάδελφοι τους φρόντισαν να μας κεράσουν ακόμη λίγες γκλομπιές, χημικά και δακρυγόνα έτσι για να μην χαλάσουμε τις παραδόσεις.

Η αντίσταση μας στα βρώμικα τους σχέδια δεδομένη! Μετά από αρκετή ώρα καταφέρνουμε να επιβιβαστούμε στα λεωφορεία για να επιστρέψουμε πίσω. Να φτάνανε τώρα μόνο αυτά; Στον δρόμο για την επιστροφή "μάχιμο" κομβόι της αστυνομίας ακινητοποιεί δύο από τα τέσσερα λεωφορεία που είχαμε χρησιμοποιήσει για την εκδρομή στον αυτοκινητόδρομο, ενώ παράλληλα στον ίδιο ακριβώς χώρο μετά από λίγα λεπτά ακινητοποιούν και τα λεωφορεία που ήταν οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας, συνεχίζοντας ακόμη μια φορά τις διακρίσεις.

Κουβεντούλα και ηρεμία απο τη μία, αυστηροί έλεγχοι και προπηλακισμοί από την άλλη. ΜΜΑΔίτες να μπαίνουν εκστασιασμένοι να τραμπουκίσουν στα λεωφορεία της μιας ομάδας ,ενώ δεν μπαίνουν καθόλου στα άλλα λεωφορεία, ακόμα μετά και από προκλήσεις. Μετά από λίγα λεπτά, αφού τα είπανε για πολλή ώρα μεταξύ τους αστυνομία και "μαχητές" τους αφήνουν ανενόχλητα να αποχωρήσουν και προχωρούν στη κράτηση δύο ολόκληρων δικών μας λεωφορείων στο σταθμό.

Παίρνουν λοιπόν τα λεωφορεία μας στο σταθμό, ειρωνεύοντας και απειλώντας τους πάντες, κάνουν την κλασική επίδειξη δύναμης και ισχύος, καθώς μόνο αυτό μπορούν από τα κόμπλεξ που έχουν με το επάγγελμα τους.

Τσουβαλιάζουν τους οπαδούς μας στο τσιμέντο του προαύλιου, χωρίς ούτε καν νερό για πάνω από πέντε ώρες και τους αφήνουν τελικά ελεύθερους γύρω στις μία τα ξημερώματα. Η μόνη πρόοδος, αν μπορεί να την πει κάποιος έτσι, που υπήρξε από την τελευταία φορά που πήραν και πάλι υπό κράτηση 2 λεωφορεία, είναι οτι αυτή τη φορά δεν έφυγαν στις 4 το πρωί από το τμήμα.

Η αστυνομία Κύπρου όπως φαίνεται πρέπει να έχει το οπαδικό κίνημα πρώτο στη λίστα προτεραιότητας. Στο οποιοδήποτε επεισόδιο συμβεί μεταξύ οπαδών, βλέπουμε δηλώσεις, συσκέψεις, αναταραχή στα ΜΜΕ με έκτακτη είδηση των τρομερών επεισοδίων. Δεν είδαμε όμως τον ίδιο ζήλο σε άλλες περιπτώσεις, που ίσως για την κοινωνία να χαρακτηρίζοντας πολύ πιο σημαντικές. Σημαντικές υποθέσεις διαφθοράς ακόμη και δολοφονίες που βλέπουμε να μπαίνουν στο συρτάρι και να υπάρχει μια τεράστια προσπάθεια συγκάλυψης υψηλά ιστάμενων προσώπων, τα οποία οι ίδιοι αστυνομικοί προσέχουν σαν τα μάτια τους.

Επανερχόμαστε τώρα σε κάτι που αναφέραμε επιφανειακά νωρίτερα, αφού είδαμε με θαυμασμό της δηλώσεις του κ. Λοϊζίδη, και πραγματικά αν τις διαβάσετε ολοκληρωμένα θα μείνετε ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ. Αρχικά, αυτός ο κύριος παραδέχθηκε επισήμως ότι το νομοσχέδιο της κάρτας φιλάθλου απέτυχε παταγωδώς και εκτός από τα διάφορα ακραία και κάφρικα σχόλια που έκανε και αναφερθήκαμε νωρίτερα, έκλεισε τις δηλώσεις του με το αξεπέραστο σχόλιο να χαρακτηρίσει τους συνδέσμους ως εγκληματικές οργανώσεις.

Τα χαρακτηριστικά της εγκληματικής οργάνωσης κύριε Λοϊζίδη τα έχετε εσείς και οι όμοιοι σας, που εδώ και χρόνια καλύπτετε την ελίτ του νησιού, έτσι πρόχειρα κύριε "καθαρέ αστυνομικέ" να σου πούμε ότι εσείς είσαστε η οργάνωση που καλύπτει τους δολοφόνους του Θανάση, τους διεφθαρμένους ιατροδικαστές και δικηγόρους, τους πολιτικούς και χρηματιστές που εμπλάκηκαν στο σκάνδαλο του ΧΑΚ, εσείς γλύφετε προστατεύετε και ξεπλένετε τα λαμόγια που κάλυψαν κάθε σκάνδαλο απο την τραγωδία της Helios μέχρι αυτήν στο Μαρί. Είστε τα σκυλλάκια αυτών που ενορχήστρωσαν και εκτέλεσαν το σκάνδαλο των τραπεζών του 2012-13 και το σκάνδαλο των διαβατηρίων του 2020, είστε εσείς που καλύπτετε τους ένοχους εδώ και δεκαετίες, είστε συνένοχοι και προστάτες της σαπίλλας και της βρωμιάς αυτου του τόπου. Τα σκάνδαλα αμέτρητα, ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΕΣΕΙΣ οι επαγγελματίες ένστολοι χουλιγκάνοι!

Νόμιζεται πως ο κόσμος ξεχνά; Ποια είναι η εγκληματική οργάνωση τελικά;

Όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, κάποια πράγματα σε αυτή τη κοινωνία πάνε σαν αλυσίδα, αν δεχτείς τη κάρτα οπαδού, λέγαμε, και δεν αντιδράσεις, μετά που θα σου στερήσουν άλλες ελευθερίες δεν θα μπορείς να αντιδράσεις, αν δεν έχεις αναπτύξει αυτό το φρόνημα του να αντιστέκεσαι, τοτε θα ζεις μια ζωή φυλακισμένος, υποταγμένος και υπόδουλος όμηρος του οποιου κράτους.

Κλείνοντας για όσους νομίζετε ότι ο χουλιγκανισμός και η έξαρση επεισοδίων γίνεται μονο στη Κύπρο, ρίξετε μια ματιά τι γίνεται στις υπόλοιπες χώρες τις Ευρώπης, όπως είπαμε και πιο πρίν. Αν θέλετε δείτε και ακόμα πιο μακριά τις διαδηλώσεις του κόσμου σε χώρες, πέρα από τον ατλαντικό και την ολική ρήξη που υπάρχει πλέον, μεταξύ λαού και σωμάτων ασφαλείας όπως είναι η ΜΜΑΔ και άλλοι.

Που θέλουμε να καταλήξουμε;

Ο κόσμος που έχει αγανακτήσει με τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις, βρίσκει με τον τρόπο του ακόμα και ανορθόδοξους τρόπους να εναντιωθεί και να αντισταθεί μέσα από την δυνατότητα που του δίνουν τα οργανωμένα σύνολα όπως στην προκειμένη οι συνδέσμοι φιλάθλων. Αυτό δεν μπορείτε να το ανατρέψετε και αν στην Κύπρο είναι λίγα τα μέσα να εναντιωθεί κάποιος στα σκατά που μας πνίγουν, κάποιοι διαλέγουν τον δρόμο του οργανωμένου οπαδού για να το κάνουν και θα τους βρείτε μπροστά σας, γιατί αν αυτός είναι ο δρόμος κάποιος να χτυπά αυτά που τον σκοτώνουν, να είστε σίγουροι πως με μαθηματική ακρίβεια θα ΘΕΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΤΕ.

Για κακή σας τύχη, όσο πόλεμο και να κάνετε στα οργανωμένα σύνολα, τόσο περισσότερο θα δυναμώνουν, καθώς ειναι ίσως απο τους μοναδικούς τρόπους για να δείξουν την αγανάκτηση και την αντίσταση τους σε αυτή την άδικη κοινωνία που ζούμε στη δημοκρατία του σήμερα. Οι σύνδεσμοι βλέπετε δεν είναι αυτό το στερεότυπο που έχουν δημιουργήσει τα μέσα και η πολιτεία, ότι απλά υποστηρίζουν τις ομάδες από τις οποίες προέρχονται, οι συνδέσμου οφείλουν και έχουν κοινωνική δράση, είτε αυτό εκφράζεται με αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας, είτε αυτό συμβαίνει δείχνοντας την αντίσταση τους ή την διαφωνία τους με τα πράγματα που συμβαίνουν γενικότερα στη κοινωνία και το κράτος. Αν θέλει πολεμο το κράτος και η αστυνομία λοιπόν με τις εγκληματικές οργανώσεις των συνδέσμων, να είναι έτοιμοι να δεχτούν τις συνέπειες.

"Κύριοι" της αστυνομίας, πολιτεία, μέσα μαζικής εξαπάτησης και όλοι όσοι αποτελούν τον κλοιό του κράτους, θα πρέπει να μάθετε τον νόμο του Νεύτωνα, οτι η δράση φέρνει αντίδραση. Την δική μας ευθύνη στην έκταση των επεισοδίων την αντιλαμβανόμαστε, την δική σας ευθύνη την αναγνωρίζετε; Για το μίσος που τρέφουμε για εσάς, οι μόνοι υπεύθυνοι είστε εσείς οι ίδιοι. Ούτε βήμα πίσω!

ΥΓ: Τώρα όσον αφορά αυτούς που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν με κρυόκωλα κολπάκια σχετικά με το περιστατικό με τον φίλαθλο της ομάδας που επαγγέλλεται αστυνομικός και που όπως φάνηκε επέβαινε σε ενα απο τα λεωφορεία που δρομολογήθηκαν, να πούμε ότι ο συγκεκριμένος ανέβηκε μαζί με άλλους απλούς φιλάθλους σε ένα από τα λεωφορεία που μετέφεραν επίσης και άτομα του σωματείου και που εμείς δεν είχαμε τον έλεγχο ούτε την γνώση για να αποφύγουμε ένα τέτοιο ατυχές γεγονός, χωρίς όμως να αλλάζει κάτι στην ουσία των πραγμάτων. Τέλος για τα παπαγαλάκια ανεξαρτήτως χρώματος να σας θυμίσουμε ότι εμείς τουλάχιστον δεν βάλαμε ποτέ στο σύνδεσμο μας μπάτσο σε συνεδρία, για να τον βοηθήσουμε να βρει δράστη από σκηνικό, ούτε έχουμε τις εμφανέστατες σχέσεις που έχουν κάποιοι με την αστυνομία, είτε διαχρονικά, είτε τις απέκτησαν πρόσφατα. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΊΤΩ

Υ.Γ: ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

Υ.Γ: ΑΝ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΟ;

Υ.Γ: ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΜΜΑΔΙΤΗ

Υ.Γ:ΦΟΡΑΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΝΑΙ ΚΗΔΕΙΑ ΚΙ ΟΛΟ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ Η ΜΠΑΤΣΟΚΡΑΤΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΟΥΡΑΜΕ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

Υ.Γ:Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ "Κ" ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ, ΓΙΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ "ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΜΑΣ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ...

Δειτε Επισης

Αναχώρησε για το Κόσοβο η Εθνική Κύπρου-Παρών και ο Γιώργος Κούμας (pics)
Το μήνυμα που άφησαν οι παίχτες της Ρουμανίας στα αποδυτήρια του «ΑΕΚ Αρένα»
Βαριά ήττα για την Εθνική Κύπρου απέναντι στη Ρουμανία-«Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα»
Ντεμπούτο με το δεξί θέλει ο Σοφρώνης-Ανακοίνωσε sold out η ΚΟΠ
Η Torino FC επισκέφθηκε την ομάδα της Αγίας Νάπας
Επίσημο του Manuel Jiménez στον ΑΠΟΕΛ
Τη Ρουμανία αντιμετωπίζει απόψε η Εθνική Ανδρών για το Nations League
Μίρτσεα Λουτσέσκου: «Θα συναντήσουμε μια πολύ φιλόδοξη Κύπρο, μας εντυπωσίασαν με την αγωνιστική τους δύναμη»
Ώρα για ανάσες στην ΑΕΚ και από Δευτέρα… Ανόρθωση
Συναρπαστικές Μάχες με 0% Γκανιότα από τη Megabet Plus: Ουγγαρία - Ολλανδία και Τσεχία - Αλβανία!