O πατέρας του Φατί τα βάζει με τον σύλλογο-«Δεν ξαναπατάω γήπεδο»

Ο Μπόρι Φατί, πατέρας του Ανσού Φατί παρουσιάστηκε στο «El Partidazo» της COPE πολύ αναστατωμένος με την κατάσταση του γιου του στην Μπαρτσελόνα. Πιστεύει ότι αξίζει περισσότερα λεπτά συμμετοχής και ότι δεν μπορεί να απαιτείται να βάζει γκολ με το που βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Σε μια εκρηκτική συνέντευξη, ο πατέρας του Ανσού Φατί, Μπόρι Φατί, ξέσπασε κατά της Μπαρτσελόνα για την έλλειψη χρόνου συμμετοχής του 20χρονου φέτος και υποστήριξε ότι θέλει ο νεαρός να φύγει το καλοκαίρι αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση.

Ο Ανσού Φατί δυσκολεύεται να βρει λεπτά συμμετοχής φέτος, παρά το γεγονός ότι έχει αφήσει πίσω του τα προβλήματα τραυματισμών. Παρόλο που έχει αγωνιστεί στα περισσότερα παιχνίδια που έχουν δώσει οι Καταλανοί φέτος, έχει έρθει σε μεγάλο βαθμό από τον πάγκο, ως αναπληρωματικός. Ακόμα και στις περιπτώσεις που ξεκίνησε στο βασικό σχήμα, έδειχνε ντεφορμέ, κάτι που είναι αναμενόμενο να συμβεί δεδομένης της έλλειψης συνέπειας συμμετοχών.

Ο πατέρας του είχε συνάντηση με τους διευθυντές της Μπαρτσελόνα Ματέου Αλεμάνι και Ζόρντι Κρόιφ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για να συζητήσουν την κατάσταση. Κατόπιν αυτού, δημοσιοποίησε τα παράπονά του σε συνέντευξή του στο COPE: «Ο Ανσού δεν θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα, αλλά θέλω να τον δω να πετυχαίνει. Δεν θα ξαναπάω στο γήπεδο, είμαι πολύ θυμωμένος με τον σύλλογο. Σε ένα μήνα θα συναντηθούμε με τον Χόρχε Μέντες, σίγουρα. Με ενοχλεί που ο Ανσού παίζει τόσο λίγο. Μιλάμε για έναν παίκτη που είναι Ισπανός διεθνής και προέρχεται από τη La Masia. Του αξίζουν πολύ περισσότερα από αυτό».

Και συνέχισε αμφισβητώντας τον προπονητή της ομάδας Τσάβι Ερνάντες, λέγοντας: «Δεν ξέρω γιατί ο Τσάβι δεν χρησιμοποιεί τον Ανσού. Πρέπει να έχει τους λόγους του. Ο Ανσού δεν τον σιχαίνεται, καθώς ήταν πάντα το είδωλό του. Εγώ όμως, είμαι πολύ θυμωμένος ως πατέρας».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο ίδιος έχει συμβουλεύσει τον Ανσού να φύγει από τον σύλλογο το καλοκαίρι, αλλά ο 20χρονος δεν βλέπει τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο και θέλει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. «Ο Ματέου Αλεμάνι μου λέει ότι ο Ανσού είναι μέρος της κληρονομιάς του συλλόγου. Ως πατέρας του έχω πει ότι είναι καλύτερα για εκείνον να φύγει. Αλλά ο Ανσού μου έχει πει ότι δεν συμφωνεί μαζί μου σε αυτό. Θέλει να μείνει. Αν ήταν στο χέρι μου, θα έφευγα από τη Βαρκελώνη αύριο. Είπα στον Ανσού ότι αν η κατάσταση δεν αλλάξει, θα πρέπει να φύγουμε, αλλά μου λέει ότι κάνω λάθος» πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε αν ο Ανσού γνώριζε τι έλεγε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Μπορί Φατί απάντησε: «Όχι. Κοιμάται και δεν μπορεί να με ακούσει επειδή το σπίτι είναι πολύ μεγάλο».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος με τον διαιτητή ο Ρονάλντο, ζητούσε δύο πέναλτι