Στον αέρα η παρουσία φιλάθλων στα κρίσιμα ντέρμπι-Το μπαλάκι στην Αστυνομία

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται οι ομάδες της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας, ενόψει του μεταξύ τους τελικού κυπέλλου βόλεϊ ανδρών, που είναι ορισμένος την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την ομάδα της Αμμοχώστου, η Αστυνομία αρνείται την αστυνόμευση του αγώνα λόγω του αριθμού φιλάθλων που θα βρίσκονται στο στάδιο.

Σε δηλώσεις της η υπουργός Δικαιοσύνης, Άννα Προκοπίου, κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων που αφορούσαν τα μέτρα της Κυβέρνησης, ανέφερε πως την Παρασκευή θα παρθεί η απόφαση για το εάν ο αγώνας θα διεξαχθεί με την παρουσία κόσμου.

Όπως ανέφερε η υπουργός Δικαιοσύνης, «τα μέτρα που δεν αφορούν Νομοθετική ρύθμιση θα εφαρμοστούν άμεσα. Για τα υπόλοιπα την Παρασκευή θα έχουμε σύσκεψη με τις Ομοσπονδίες, θα συζητηθεί η τροποποίηση που πρέπει να γίνει στο Νόμο για τη διεξαγωγή των αγώνων».

Νωρίτερα, ο γενικός Αρχηγός του πετοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας, Μαρίνος Στυλιανίδης, ανέφερε πως «έχουμε πάρει μία ενημέρωση από την Αστυνομία Λάρνακας, ότι οι φίλαθλοι της Ομόνοιας θα είναι στην κεντρική κερκίδα. Θα είναι 500 άτομα ως φίλαθλοι και 200 οι καλεσμένοι της ΚΟΠ. Θα μείνει κενό το ένα πέταλο για λόγους ασφαλείας. Η Ανόρθωση θα έχει 700 εισιτήρια στη δυτική κερκίδα και ένα μέρος του πετάλου. Ο τελικός θα γίνει με αυτά τα δεδομένα, άρα με σύνολο 1.400 άτομα. Αν αλλάξουν τα δεδομένα με τις αποφάσεις του Υπουργικού, θα σεβαστούμε όποια εισήγηση. Περιμένουμε τις αποφάσεις».

Σημειώνεται ότι, όπως επιβεβαίωσε η υπουργός Δικαιοσύνης πλέον θα είναι στο χέρι της Αστυνομίας να αποφασίζει εάν ένα παιχνίδι είναι ή όχι κεκλεισμένων των θυρών.

Την Παρασκευή λοιπόν, αναμένεται να υπάρξει σύσκεψη με την υπουργό Δικαιοσύνης και τις Ομοσπονδίες, όπου συζητηθεί η τροποποίηση που πρέπει να γίνει στο Νόμο για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Δειτε Επισης

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μάριος Γεωργίου
Ατσάλινος Ολυμπιακός την… έσπασε στην Μπαρτσελόνα
Στο Ζάγκρεμπ η κυπριακή αποστολή για το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς
Ξέσπασμα Αταμάν-«Αν δεν πάμε F4 δε θα 'μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»
Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί