Βροχή τα πρόστιμα από τον Αθλητικό Δικαστή-Έπιναν μπύρες οι οπαδοί, τιμωρήθηκε η ομάδα

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας:
(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της  ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσούς, καπνογόνα και κροτίδες) κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών  Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για πυροδότηση στην κερκίδα επικίνδυνων αντικειμένων  (πυρσούς, καπνογόνα και κροτίδες) πριν την έναρξη και κατά την   διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1) των  Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(γ) για καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 8 λεπτά που  προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου  10.2(ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(δ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα,  δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή  προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο  αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του Κεφαλαίού Χ.18   της   Προκήρυξης   Πρωταθλήματος  CYTA   περιόδου  2022-2023. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος  ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.

Στον αγώνα Πρωταθλήματος  CYTA  Β’ Φάση, Α’  Όμιλος  περιόδου 2022-2023 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας–ΠΑΦΟΣ F C/17.03.2023(2η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΠΑΦΟΣ F C λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ  κατά  παράβαση του Κεφαλαίου  Χ.18  της   Προκήρυξης  Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως   ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ στον αγώνα   Πρωταθλήματος  CYTA  Β’ Φάση, Α’  Όμιλος  ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΠΑΦΟΣ F C/17.03.2023 (2η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού:
(α) για χρήση λέιζερ από οπαδούς της ομάδας κατά τη διάρκεια του  αγώνα που είχε στόχο τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας,      κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ιβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών  της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσούς και κροτίδες) κατά  παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της  Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(γ) για πυροδότηση και ρίψη στην κερκίδα (πυρσοί) και στον  αγωνιστικό χώρο επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες) κατά τη διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.

Στον αγώνα Πρωταθλήματος  CYTA  Β’ Φάση, Α’  Όμιλος  περιόδου 2022-2023 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/18.03.2023 (2η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας:
(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της      ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (καπνογόνα και κροτίδες) κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της  Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για πυροδότηση και ρίψη στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο      επικίνδυνων αντικειμένων (καπνογόνα και κροτίδες) κατά τη διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1)(2) των  Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(γ) για προσωρινή διακοπή του αγώνα που προκάλεσαν οπαδοί της  ομάδας κατά 3 λεπτά μετά την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, κατά  παράβαση του άρθρου 10.2(ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της  Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος  CYTA  Β’ Φάση, Α’  Φάση  περιόδου 2022-2023 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/18.03.2023 (2η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου:
(α) για φτύσιμο από οπαδούς της ομάδας προς τον πάγκο της     αντίπαλης ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση     του άρθρου 10.2(στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια  του αγώνα που είχαν στόχο τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας,  κατά παράβαση του άρθρου 10.2β των Πειθαρχικών Κανονισμών  της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος  CYTA  Β’ Φάση, Β’ Όμιλος  περιόδου 2022-2023 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου – ΑΕΛ Λεμεσού/18.03.2023 (2η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΑΕΛ Λεμεσού:
(α) για κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών (μπύρες) από  οπαδούς  της  ομάδας  που  βρίσκονταν  στην   κερκίδα   κατά   τη διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των  Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π και του άρθρου 7 του  κεφαλαίου VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου  2022-  2023.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(γ) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του  αγώνα που είχαν στόχο τους φρουρούς ασφαλείας του γηπέδου,  κατά παράβαση του άρθρου 10.2β των Πειθαρχικών Κανονισμών  της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος  CYTA  Β’ Φάση, Β’ Όμιλος  περιόδου 2022-2023 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου – ΑΕΛ Λεμεσού/18.03.2023 (2η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λευκωσίας για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη και μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα  Πρωταθλήματος  CYTA  Β’ Φάση, Β’ Όμιλος  περιόδου 2022-2023 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/19.03.2023 (2η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδιών λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ  κατά  παράβαση του Κεφαλαίου  Χ.18  της   Προκήρυξης  Πρωταθλήματος CYTA  περιόδου 2022-2023. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο     ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως    ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ στον αγώνα  Πρωταθλήματος  CYTA  Β’ Φάση, Β’  Όμιλος  περιόδου 2022-2023 ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών/16.03.2023 (2η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΑΡΗ Λεμεσού λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα,  δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο       αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ  κατά  παράβαση του Κεφαλαίου  Χ.18  της   Προκήρυξης  Πρωταθλήματος CYTA   περιόδου 2022-2023. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα  μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος  κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος  CYTA  Β’ Φάση, Α’  Όμιλος  περιόδου 2022-2023 ΑΡΗΣ Λεμεσού–ΑΕΚ Λάρνακας/20.03.2023 (2η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ Λάρνακας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ  κατά  παράβαση του Κεφαλαίου  Χ.18  της   Προκήρυξης  Πρωταθλήματος CYTA  περιόδου 2022-2023 στον αγώνα Πρωταθλήματος  CYTA  Β’ Φάση, Α’  Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΑΡΗΣ Λεμεσού – ΑΕΚ Λάρνακας /20.03.2023 (2η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΑΕΖ Ζακακίου γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Α’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΑΕΖ Ζακακίου – ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας/18.03.2023 (10η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου:
(α) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο (οπαδοί της ομάδας     έριξαν μπάλες στον αγωνιστικό χώρο σκόπιμα για 4 φορές κατά  την διάρκεια του αγώνα), κατά παράβαση των άρθρων 4(γ) και   10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της      ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσούς), κατά παράβαση    του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(γ) για πυροδότηση στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο  επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσούς) μετά το τέλος του αγώνα,       κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1) των Πειθαρχικών      Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(δ) για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο μη εξουσιοδοτημένων ατόμων        καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα και για είσοδο φιλάθλων στον  αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση του        άρθρου 10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. και για είσοδο στο χώρο των αποδυτηρίων μη εξουσιοδοτημένων    ατόμων πριν την έναρξη του αγώνα (δεν ήταν γραμμένοι στο               φύλλο αγώνος και δεν έφεραν κονκάρδες για τον χώρο), κατά        παράβαση του Κεφαλαίου VII των άρθρων 37 και 38 της  Προκήρυξης  Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου  2022/2023.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(στ) για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων των παιδιών  επαναφοράς της μπάλας (ball boys) κατά την διάρκεια του αγώνα,  κατά παράβαση των άρθρων 40 – 47 του Κεφαλαίου VII της         Προκήρυξης Πρωταθλημάτων Β’ Κατηγορίας περιόδου   2022/2023.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Α’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαϊου – ΠΕΓΕΙΑ 2014 /19.03.2023 (10η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Δερύνειας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος   Β’  Κατηγορίας,  Β’   Φάση, Β’  Όμιλος  περιόδου 2022-2023 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δερύνειας – ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας/18.03.2023 (10η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΟΛΥΜΠΙΑΣ Λυμπιών γιατί δεν δήλωσε στο φύλλο αγώνος και δεν χρησιμοποίησε κατά       την διάρκεια του πιο πάνω αγώνα προπονητή τερματοφυλάκων, κατά παράβαση του άρθρου 3 του Κεφαλαίου ΧΙΙ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β΄ περιόδου Κατηγορίας.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος   Β’  Κατηγορίας,  Β’   Φάση, Β’  Όμιλος  περιόδου 2022-2023 ΟΛΥΜΠΙΑΣ Λυμπιών – ΕΡΜΗΣ Αραδίππου /19.03.2023 (10η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΘΟΙ Λακατάμιας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος   Γ’  Κατηγορίας,  Β’   Φάση, Β’  Όμιλος  περιόδου  2022-2023 ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΘΟΙ Λακατάμειας – ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς /18.03.2023 (9η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΕΘΝΙΚΟΥ Λατσιών γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’  Κατηγορίας,  Β’   Φάση, Β’  Όμιλος  περιόδου 2022-2023 ΕΘΝΙΚΟΣ Λατσιών – ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ Ιδαλίου/18.03.2023 (9η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ Ιδαλίου γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’  Κατηγορίας,  Β’   Φάση, Β’  Όμιλος ΕΘΝΙΚΟΣ Λατσιών – ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ Ιδαλίου/18.03.2023 (9η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΟΘΕΛΛΟΥ Αθηαίνου γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος  Νέων Κ-19 B’  Κατηγορίας,  περιόδου 2022-2023 AΛΣ OMONOIA 29ης Μαΐου – ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου/19.03.2023 (21η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Μη  διεξαχθείς  Αγώνας  Πρωταθλήματος  Νέων U19 Γ’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Β’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΑΣΙΛ Λύσης – ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς /19.03.2023 (4η Αγωνιστική).
Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ του ΑΣΙΛ. Πρόστιμο στην ΑΠΕΠ.

*Μη  διεξαχθείς  Αγώνας  Πρωταθλήματος   Παίδων  U17  περιόδου 2022-2023 ΑΕΖ Ζακακίου – ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς/19.03.2023 (19η Αγωνιστική).
Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της ΕΝΑΔ. Πρόστιμο στην ΑΕΖ.

*Μη διεξαχθείς  Αγώνας  Πρωταθλήματος   Παίδων  U16  περιόδου 2022-2023 ΠΑΕΕΚ Κερύνειας – Π. Ο. Ξυλοτύμπου 2006/19.03.2023 (19η Αγωνιστική).
Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της ΠΑΕΕΚ. Πρόστιμο στον Π.Ο.Ξ.

*Μη διεξαχθείς αγώνα Πρωταθλήματος Παίδων U14 περιόδου 2022-2023 VALENCIA C. F. SOCCER ACADEMY CYPRUS – ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας /19.03.2023 (18η Αγωνιστική).
Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της Valencia.

*Μη διεξαχθείς αγώνα Πρωταθλήματος Κοριτσιών McDonald’s U18 Amazons περιόδου 2022-2023 APOLLON LADIES – ΛΕΥΚΟΘΕΑ Λατσιών/18.03.2023 (11η Αγωνιστική).
Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της ομάδα των Apollon Ladies.

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος FUTSAL Ανδρών OMONOIA Λευκωσίας – ΑΕΛ Λεμεσού/16.03.2023 (Τελική Φάση).
Απόφαση: Πρόστιμο.

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές