Ο λόγος που χάλασε η μεταγραφή του Ουάρντα στον ΑΠΟΕΛ και η αναφορά στον αγώνα του ΓΣΠ

Αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ ο Αμρ Ουάρντα, υποστηρίζοντας ότι ναυάγησε πέρυσι το καλοκαίρι, όταν οι γαλαζοκίτρινοι ηττήθηκε με 4-0 από την Πάφο, στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα, ο 29χρονος άσος είπε πως, «είχα από το ΑΠΟΕΛ. Αν θυμάστε τότε το ΑΠΟΕΛ είχε χάσει με 4-0 από την Πάφο και δεν έγινε η μεταγραφή. Εν τέλει πήγα στην Ανόρθωση η οποία τότε αγωνιζόταν και στην Ευρώπη. Ήμουν πολύ χαρούμενος εκεί, ο κόσμος έδειχνε σεβασμό σε μένα, ο Τιμούρ ο οποίος είναι ένας πολύ καλός προπονητής με σεβόταν πολύ, αλλά τώρα η Ανόρθωση έχει πολλά θέματα. Εμένα τώρα στον Απόλλωνα η ψυχολογία μου είναι πάρα πολύ καλή, γι’ αυτό και αγωνίζομαι καλά. Ήμουν πολύ στρεσαρισμένος τους προηγούμενους μήνες στην Ανόρθωση. Ήθελα να φύγω από την Ανόρθωση τότε που σκόραρα με τον Ολυμπιακό και πανηγύρισα με τον κόσμο. Ο κόσμος μου έδειξε σεβασμό.

Σε ερώτηση εάν θεωρεί ότι στοχοποιήθηκε, μετά τα όσα έλαβαν χώρα στο ΓΣΠ στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ είπε πως «άμα έχει κόσμο που βρίζει τη μητέρα μου, μην λες μετά ότι εγώ είμαι επαγγελματίας. Άλλο ο επαγγελματισμός στον χώρο, άλλο η οικογένεια. Για μένα δεν με ενδιαφέρει. Εγώ δεν έκανα τίποτα, ήμουν χαρούμενος με τον κόσμο.

Παράλληλα, ο Ουάρντα αναφέρθηκε και στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ, «πριν λίγες μέρες στο παιγνίδι με την ΑΕΚ ήμουν κύριος, δεν έκανα τίποτα και λένε ο Ουάρντα έκανε αυτό και εκείνο. Με την ΑΕΛ το ίδιο, είπε ο προπονητής της ΑΕΛ ότι εγώ δεν του έδωσα τα χέρια μου. Αυτός είπε ότι ο Ουάρντα είναι ο καλύτερος παίκτης στην Κύπρο αλλά είναι κλόουν. Είπε επίσης ότι τον έσπρωξα χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο πλάνο που να δείχνει αυτό που περιέγραψε».

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος