ΑΕΛ-Απόλλωνας και ΑΠΟΕΛ-Νέα Σαλαμίνα συνεχίζεται η 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος

Με το λεμεσιανό ντέρμπι ΑΕΛ-Απόλλωνα και τον πολύ ενδιαφέροντα αγώνα ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Νέα Σαλαμίνα, συνεχίζεται σήμερα η 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, τελευταία της Α' φάση.

Στις 18:00 η ΑΕΛ υποδέχεται τον Απόλλωνα με τους «γαλαζοκίτρινους» να βρίσκονται στην 8η με 35 βαθμούς και εκτός 6άδας και οι «γαλάζιοι» στην 6η θέση με 41 βαθμούς όσους και η Ομόνοια.

Τρεις βαθμούς πίσω βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα που για να μπει εξάδα θέλει σήμερα νίκη με το ΑΠΟΕΛ για να ξεπεράσει την Ομόνοια που κέρδισε χθες την Καρμιώτισσα με 2-1 και με 41 βαθμούς ισοβαθμεί στην 5η θέση με τον Απόλλωνα.

Η Ομόνοια θα αγωνιστεί στην 1η εξάδα στη Β' φάση του Πρωταθλήματος αν η Νέα Σαλαμίνα δεν νικήσει απόψε το ΑΠΟΕΛ. Ο αγώνας στο ΓΣΠ αρχίζει στις 19:00.

Από την άλλη, το ΑΠΟΕΛ με νίκη ολοκληρώνει την πρώτη φάση στην πρώτη θέση.

Χθες επίσης, πολύτιμη νίκη πέτυχε η Δόξα με 2-1 εκτός έδρας επί του Ακρίτα, ο οποίος παραμένει καθηλωμένος στην τελευταία θέση με 12 βαθμούς. Στους 21 η Δόξα, όσους έχει και η Ένωση.

Η 26η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί ως ακολούθως:

Δευτέρα 06.03.2023

18:00 ΑΕΛ - Απόλλων

19:00 ΑΠΟΕΛ - Νέα Σαλαμίνα

Τρίτη 07.03.2023

18:00 Άρης - Ανόρθωση

19:00 Ολυμπιακός - Πάφος FC

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Περηφάνεια στην Πάφο παρά τον αποκλεισμό στο Conference League
Τρία ντέρμπι φωτιά στο κυπριακό πρωτάθλημα με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Εθνική Κ15: Έδειξε τον δρόμο της ανάπτυξης
Τέλος στο ονειρεμένο ταξίδι της Πάφος FC μπήκε στη Στοκχόλμη-Ηττήθηκε με 3-0 από τη Τζουργκάρντεν
Ο ρεφ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για το παιχνίδι της Ανόρθωσης με την Ομόνοια 29
Αλλαγή στο ματς της Πάφου από την UEFA-Ο Τούρκος παρατηρητής έγινε Σέρβος
Η πρώτη κλήση του νέου προπονητή στην Εθνική ενόψει του αγώνα με το Σαν Μαρίνο
Παναθηναϊκός: Ραντεβού με την ιστορία του κόντρα στη Φιορεντίνα
Έτοιμη για το ιστορικό παιχνίδι και την πρόκριση η Πάφος
Πήρε άριστα το VAR στην 26η αγωνιστική-«Σωστή η αποβολή του Ευαγόρα Χαραλάμπους»