Η επιστροφή στον ΑΠΟΕΛ και οι δύο που κάνουν αγώνα δρόμου ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

Φουλάρει για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον ΑΕΚ, στην ΑΕΚ Αρένα, ο ΑΠΟΕΛ, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να βλέπει επιστροφές στον Αρχάγγελο.

Συγκεκριμένα, επέστρεψαν από τις εθνικές ομάδες και ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις, οι Εφραίμ, Σατσιάς, Μπέλετς, Καρώ, Ντάλσιο και Ντβάλι.

Όσον αφορά τους Κοσταντίνοφ και Δώνη, φαίνεται πως δύσκολα θα καταφέρουν να είναι στη διάθεση του Σέρβου προπονητή, ενώ καλές πιθανότητες να είναι έτοιμος για το παιχνίδι έχει η περίπτωση του Μπεν.

Κάτω από τα δοκάρια θα διατηρηθεί ο Μπέλετς και στα άκρα της άμυνας οι Φεράρι και Σούσιτς. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Κρέσπο και Καρώ. Από εκεί και πέρα, Σαρφό, Βιγιαφάνες αναμένεται να βρίσκονται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να είναι οι Ντάλσιο δεξιά και Μαρκίνιος αριστερά. Σε περίπτωση που ο Μπεν είναι απόλυτα έτοιμος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και να αγωνιστεί πίσω από τον επιθετικό.

Στην επίθεση αναμένεται ένας εκ των Μακέντα ή Κβιλιτάια, να πάρει φανέλα βασικού. Παράλληλα, το σενάριο ο Μπεν να είναι στον πάγκο και να αγωνιστούν και δύο, δεν είναι απομακρυσμένο.

Ο ΑΠΟΕΛ πάει στην Αρένα με το +4 και με διπλό θα ξεφύγει από την ΑΕΚ, ενώ θα γνωρίζει και το αποτέλεσμα στο ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και Άρη.

Σε περίπτωση που ο γαλαζοκίτρινοι πάρουν το τρίποντο, τότε θα κάνουν αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του 29ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους.

Δειτε Επισης

Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές