Το πάλεψαν αλλά έμειναν στην ισοπαλία ΑΕΛ-Ακρίτας στο Alphamega

Στην ισοπαλία έμειναν Ακρίτας και ΑΕΛ, με τον πρώτο να πλησιάζει την πολυπόθητη πρώτη νίκη εκτός έδρας για τη σεζόν και τη δεύτερη να μένει ανικανοποίητη, αφού στόχευε σε μία εντός έδρας νίκη, μετά τις δύο ήττες απέναντι σε Απόλλων και Ολυμπιακό.

Το ματς της τρίτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, που διεξήχθη στο Alphamega Stadium είχε τελικό σκορ 2-2, με τις δύο ομάδες να φεύγουν με ένα αίσθημα απογοήτευσης, αφού δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους.

Αν και από πλευράς θέασης, το παιχνίδι τα είχε όλα, με τέσσερα γκολ και ανατροπές, τελικά οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία. Το σκορ άνοιξε ο Ακρίτας, με διαγώνιο σουτ του Γαβριήλ στο 23. Η γηπεδούχος, ωστόσο, απάντησε με το καλημέρα του δεύτερου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, η ΑΕΛ με δύο γκολ του Κατσανίκλιτς σε διάστημα τριών λεπτών (61’, 63’) έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.

Όμως, ο Ακρίτας κατάφερε να βγει μπροστά και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με κεφαλιά του Τόρες στο 72’.

Μετά το συγκεκριμένο αγώνα, η ΑΕΛ παραμένει στην τρίτη θέση του ομίλου, με 39 βαθμούς, ενώ ο Ακρίτας βρίσκεται στην τελευταία με 14 βαθμούς.

Δειτε Επισης

Δεύτερη ευκαιρία στη Γεωργία για την Εθνική Γυναικών
Ήττα της Εθνικής Γυναικών στη Μάλτα-Στόχος η δεύτερη θέση
Ανοίγει τα χαρτιά του από βδομάδας ο Κούμας-Ξεκαθαρίζει το σκηνικό για το ενδεχόμενο παραίτησής του
Βάζει υπογραφή και παρουσιάζεται ο Τραμετσάνι
Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ
Ξεκάθαρο μήνυμα Αρτυματά-«Είμαι εδώ και θέλω να συνεχίσω να είμαι»
Καθοριστικός αγώνας για Εθνική Γυναικών με τη Μάλτα στο Nations League
Σα Πίντο: Kέρδισα το πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ και δεν είχα πληρωθεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες
Αποστολή στη Μάλτα για την Εθνικής Ομάδα Γυναικών
Το σκηνικό στον όμιλο της Εθνικής και οι αγώνες που ακολουθούν