«Ζήσαμε δύο εκπληκτικές δεκαετίες με Ρονάλντο και Μέσι, ο Χάλαντ είναι στο επίπεδό τους»

Ο Έρλινγκ Χάλαντ ήταν εντυπωσιακός για ένα ακόμα παιχνίδι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και η Σαουθάμπτον έγινε το νέο θύμα του, με τον Νορβηγό να σκοράρει δις στο "Σεντ Μέρις" στο άνετο 4-1 της ομάδας του και να φτάνει τα 30 γκολ σε 27 ματς πρωταθλήματος, αλλά και τα 44 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις σε 38 παιχνίδια.

Πέρα μάλιστα από την αποθέωση που γνώρισε από τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς των πολιτών στο τέλος του αγώνα, εκείνος που φρόντισε να τον "απογειώσει" ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα, συγκρίνοντάς τον με τις ποδοσφαιρικές μηχανές των γκολ του 21ου αιώνα, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Ως τοπ σκόρερ, ζήσαμε δύο εκπληκτικές δεκαετίες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι αλλά ο Χάλαντ είναι σε αυτό το επίπεδο. Σκοράρει πολλά γκολ.

Είμαι πολύ χαρούμενος που με τα λεπτά συμμετοχής που πήρε μετά από τον τραυματισμό του, μας βοήθησε ξανά", τόνισε ο Καταλανός προπονητής (τον αντικατέστησε στο 69' με τον Άλβαρες), για να προσθέσει αναφορικά με το γκολ-ποίημα του Νορβηγού στο 68ο λεπτό:

"Το δεύτερο γκολ ήταν εκπληκτικό. Δεν είναι εύκολο να πιάνεις τη μπάλα στον αέρα και να την βάζεις στο έδαφος. Το ταλέντο του είναι πραγματικά καλό και τον χρειαζόμαστε.

Δεν βρεθήκαμε σε υψηλό επίπεδο απόδοσης στο πρώτο μέρος αλλά εκείνος άλλαξε το παιχνίδι".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Προπονητής Ρέιντζερς για Ντέσερς: «Απορρίψαμε μια πρόταση πολύ μακριά από τα ''θέλω'' μας»
«Πρόταση της Σάμσουνσπορ στη Ράκοφ για τον Σβάρνα»
Η Μπάγερν επιβεβαίωσε τη διάγνωση για Μουσιάλα: Κάταγμα περόνης κι εξάρθρωση αστραγάλου
Ο Μπαπέ αφιέρωσε στον Ζότα την γκολάρα του απέναντι στην Ντόρτμουντ
Athletic: «Προχωρημένες επαφές Άρσεναλ για Γκιόκερες-Μόνο αυτή θέλει ο παίκτης»
Σφοδρές αντιδράσεις για την απουσία Κριστιάνο Ρονάλντο στη κηδεία του Ζότα-«Δεν έχει καμία δικαιολογία»
Συγκινημένος ο Αλεξάντερ-Άρνολντ για τον Ζότα: Ήταν μαζί μου σήμερα, είμαι σίγουρος
Διόρθωσε την γκάφα του με δύο γκολάρες ο Μέσι
Κουκουρέγια, ο απόλυτος... επαγγελματίας: Αρνήθηκε χειραψία με τον Εστεβάο μέχρι να τελειώσει το ματς
Τα golden boys της Ρεάλ και ο αδιανόητος Γκονζάλο Γκαρσία