Λίγα δευτερόλεπτα από τον Εμπαμπέ, ένα όνειρο για τον μικρό Παναγιώτη

Λίγα λόγια, ένα χαμόγελο, ένα μήνυμα, ένα δώρο για τον μικρό Παναγιώτη που δίνει τον δικό του αγώνα τα τελευταία χρόνια για να βγει νικητής από την ασθένεια που τον ταλαιπωρεί. Σε αυτή τη «μάχη», η συμπαράσταση και η ψυχολογική υποστήριξη δίνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στον ίδιο. Όταν μάλιστα αυτή η υποστήριξη έμοιαζε σαν ένα όνειρο που ζωντανεύει πλέον κάθε δευτερόλεπτο μπροστά του, η ικανοποίηση του Παναγιώτη είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Ο 14χρονος συμπατριώτης μας βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του στη Γαλλία, για να ξεκινήσει θεραπεία με στόχο να απαλλαγεί από το πρόβλημά του και να γυρίσει με το χαμόγελο πίσω στην Κύπρο. Σε αυτή την προσπάθειά του μικρού ήρωα μας, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών, μόλις ενημερώθηκε για την επιθυμία του Παναγιώτη, δεν μπορούσε να μείνει αδρανής. Μαθαίνοντας για την περιπέτεια που περνάει και ότι βρίσκεται στη Γαλλία, ο ΠΑ.Σ.Π. διά του εκτελεστικού του προέδρου Σπύρου Νεοφυτίδη επικοινώνησε με τη μητέρα του Παναγιώτη με σκοπό να κάνει ένα από τα όνειρα του τελευταίου πραγματικότητα!

Ο Παναγιώτης ζήτησε ένα μήνυμα από έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή και η τύχη του έφερε τον Kylian Mbappé μπροστά στην οθόνη του! Ο κ. Νεοφυτίδης μίλησε με τον David Terrier, τον Γάλλο πρόεδρο της FIFPRO Europe, και αμέσως η ευχή του μικρού έγινε πραγματικότητα.

Ο Γάλλος αστέρας με το μήνυμά του έδωσε δύναμη και υποστήριξη στον Παναγιώτη, ο οποίος, όπως πληροφορηθήκαμε με χαρά, «βλέπει το βίντεο 20 φορές την ημέρα και χαίρεται…».

Λίγα δευτερόλεπτα αφιερωμένα στον Παναγιώτη είναι για τον ίδιο ένα όμορφο και μεγάλο παραμύθι που θέλει να το ακούει ξανά και ξανά. Είναι η συντροφιά του. Μία συντροφιά που συνοδεύεται από χαρά, ενθουσιασμό και συγκίνηση.

Δώσαμε, όμως, ακόμη μία υπόσχεση στον Παναγιώτη και αυτή θα πραγματοποιηθεί με τον ερχομό του στην Κύπρο. Μέχρι τότε, οι προσευχές μας θα συντροφεύουν τον ίδιο και την οικογένειά του. Περαστικά Παναγιώτη μας…

Δειτε Επισης

Oι λεπτομέρειες του ΑΠΟΕΛ για το σχέδιο στήριξης «500 APOEL FC»
Πετρίδης: Ζητούμε καθαρό επενδυτή στις εργασίες του, όχι ξέπλυμα χρημάτων
Αυτά είναι τα δύο σχέδια οικονομικής ενίσχυσης του ΑΠΟΕΛ
Πετρίδης για το δημοσίευμα για πώληση ομάδας-«Αφορά τον ΑΠΟΕΛ, το λέει και μόνο του»
Στην Ομόνοια μέχρι το 2027 ο Κούσουλος
Οι πιθανοί αντίπαλοι της Κύπρου στο Nations League 2024-25
«Ο άτυπος τίτλος δεν λέει κάτι ιδιαίτερο για εμάς, τίποτα δεν κρίθηκε από τώρα»
Σίγουρος για την παραμονή της Δόξας ο Καραβίδας-«Ας πανηγυρίζουν οι αντικαραβιδικοί»
Η Εθνική Γυναικών Κύπρου αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο για το Nations League
Διέλυσε με τεσσάρα την ΑΕΛ και ανέβηκε ξανά στην κορυφή ο Άρης