«Απαιτούσαν από οπαδούς μας να τους δείξουν τα γεννητικά τους όργανα, υπό την απειλή της σύλληψης»

Σε καταγγελία ότι μέλη της Αστυνομίας απαιτούσαν από οπαδούς να δείξουν τα γεννητικά τους όργανα στο παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ, προέβη ο ΠΑΝΣΥΦΙ του Απόλλωνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, «καθώς φτάναμε στο ΓΣΠ και πριν καν προλάβουμε να προσεγγίσουμε το χώρο στάθμευσης του σταδίου, κουκουλοφόροι αστυνομικοί ξεκίνησαν να τραμπουκίζουν, δήθεν κάνοντας εντατικούς ελέγχους, από προσωπικά στοιχεία μέχρι και "ευαίσθητα σημεία", υπό την απειλή της σύλληψης, παραβιάζοντας κάθε θεμελιώδες συνταγματικό δικαίωμα».

«Για να το κάνουμε πιο ξεκάθαρο, πέραν από τους αυστηρούς ελέγχους προσωπικών δεδομένων, η Αστυνομία Κύπρου και τα ** της ΜΜΑΔ είχαν το θράσος να απαιτήσουν από οπαδούς μας να τους δείξουν τα γεννητικά τους όργανα, υπό την απειλή της σύλληψης, για να τους επιτρέψουν την είσοδο στο γήπεδο», προστίθεται στην καταγγελία.

Σύμφωνα με τους οργανωμένους του Απόλλωνα, «όλα αυτό το φιάσκο που βλέπουμε τις τελευταίες βδομάδες, με το τεράστιο σχέδιο-θέατρο από την αστυνομία, χωρίς να ψηφιστεί οποιαδήποτε τροπολογία σε νομοσχέδια, θυμίζουν δικτατορίες περασμένων δεκαετιών, που θα έπρεπε να είχαν περάσει ανεπιστρεπτί σε ένα δήθεν δημοκρατικό και ευρωπαϊκό κράτος εν έτη 2023».

Καταληκτικά διατυπώνεται η θέση πως οι τροποποιήσεις στους νόμους φέρνουν τη διαφθορά, από τα φορολογικά μέχρι τα οπαδικά.

Δειτε Επισης

Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»
To πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία