«Ενδιαφέρον μεγάλης ομάδας της Ελλάδας για τον Κακόριν»

Για ενδιαφέρον μεγάλης ελληνικής ομάδας για τον Αλεξάντερ Κακόριν, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός την ομάδα του Άρη Λεμεσού, κάνουν λόγο στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο πρώτος σκόρερ της λεμεσιανής ομάδας, είναι πολύ πιθανό τη νέα σεζόν να βρίσκεται στην Ελλάδα για κορυφαία ομάδα.

Αυτούσιο το δημοσίευμα

Ρεπορταζιακός ο σημερινός, μετα - Πασχαλινός "Ευαγγελιστής", με καυτή μεταγραφική πληροφορία για διεθνή Ρώσο επιθετικό που ανήκει στην Φιορεντίνα αλλά παίζει δανεικός στην Κύπρο και είναι έτοιμος να σηκώσει το πρωτάθλημα. Αλλά και με μια είδηση από Τουρκία που αλλάζει κάποια δεδομένα στην υπόθεση Γκατούζο, βγάζοντας τελείως εκτός κούρσας την ομάδα των Μπακασέτα/Σιώπη

KOKΟΡΙΝ/1: είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη Λεμεσού (11 γκολ / 7 ασίστ σε 24 συμμετοχές), τον οποίο οδηγεί σε ένα μικρό θαύμα, την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Κύπρο! Μετά την 3άρα στην έδρα της Ομόνοιας βρίσκεται πλέον στην κορυφή και στο +1 απο τον ΑΠΟΕΛ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, τον οποίο φιλοξενεί την ερχόμενη αγωνιστική, σε ένα πρώϊμο "τελικό" του πρωταθλήματος στο νησί. Ο Αλεξαντρ Κοκόριν αγωνίζεται δανεικός απο την Φιορεντίνα στην ομάδα του Λευκορώσου ιδιοκτήτη. Ο 32χρονος διεθνής Ρώσος έχει συμβόλαιο με τους "Βιόλα" μέχρι το 2024 και καθαρές ετήσιες αποδοχές 1.500.000 ευρώ. Στην Κύπρο πήγε λόγω... ρωσικού καναλιού, με τον Άρη να του καλύπτει το μισό συμβόλαιο.

ΚΟΚΟΡΙΝ/2: πάμε τώρα και στην πληροφορία που έφτασε στην στήλη από Κύπρο μεριά και αφορά τον Ρώσο παικταρά. Μεγάλη ελληνική ομάδα, της Big 4, λοιπόν, τον έχει βάλει στο στόχαστρο. Για την ακρίβεια δεν έχει μείνει στο... ενδιαφέρον και σε ένα απλό φλερτ αλλά το προχωράει. Τόσο με την πλευρά της Φιορεντίνα, στην οποία ανήκει ο Κακόριν (αγορά 4.500.000 ευρώ από την Σπαρτάκ Μόσχας, Γενάρη του 2021), όσο και με την πλευρά του Ρώσου φορ στον οποίο είναι διατεθειμένη να προσφέρει 2ετές συμβόλαιο, με καθαρές αποδοχές 1 και 1,1 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα! Λεπτομέρεια: άνθρωπος/απεσταλμένος της Μπιγκφοράτης ομάδας βρέθηκε την Μεγάλη Τρίτη στην Λευκωσία για τον Κακόρ!! Ενδεχόμενη απόκτησή του (δεν θα είναι εύκολη υπόθεση πάντως) θα σημαίνει (λογικά) το "τέλος" πρωτοκλασάτου νυν επιθετικού της εν λόγω ελληνικής ομάδας.

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου