Κρίσιμο το παιχνίδι με τη Δόξα για την ΕΝΠ-«Παλεύουμε για τη διαβάθμιση»

Στην κρισιμότητα του παιχνιδιού με την Δόξα αναφέρθηκε ο προπονητής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Μαρίνος Σατζιάς, ενώ τόνισε τον σημαντικό ρόλο που παίζει στην ψυχολογία των παιχτών η στήριξη των φιλάθλων.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Παραλιμνίου, ο κ. Σατζιάς αναφέρθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι, με τον Ακρίτα Χλώρακας, που έληξε ισόπαλο, τονίζοντας πως «δεν ήμασταν καλοί και δυστυχώς όταν είμαστε έτσι δεν παίρνουμε το αποτέλεσμα. Στην επανάληψη μπήκαμε δυνατά και είχαμε ευκαιρίες. Αυτό που με χάλασε είναι ότι μετά το 2-1 που καταφέραμε να ανατρέψουμε ένα εις βάρος μας αποτέλεσμα, δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ. Ήταν δύσκολο να γυρίσουμε ξανά το παιχνίδι και τελικά μείναμε στην ισοπαλία, που δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Κρατούμε τον βαθμό και βλέπουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια».

Αναφορικά με την ολιγοήμερη διακοπή για την ΕΝΠ και κατά πόσο ήταν σημαντική, ο προπονητής της ομάδας σημείωσε «ερχόμαστε από συνεχόμενα παιχνίδια. Οι παίχτες έχουν χαλαρώσει, κάθε διακοπή είναι βοηθητική και θα πάμε με όλες μας τις δυνάμεις στο επόμενο παιχνίδι».

Όσον αφορά στο παιχνίδι με την Δόξα, ο Μαρίνος Σατσιάς τόνισε πως «για μένα όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και κρίσιμα. Βαθμολογικά θα παίξει σημαντικό ρόλο μία νίκη, που κακά τα ψέματα εμείς οι τέσσερις θα παλέψουμε για τη διαβάθμιση. Παίζει σημαντικό ρόλο ο κόσμος, για να σπρώξει την ομάδα μας».

Δειτε Επισης

Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Ομόνοια 29ης Μαΐου για το γηπεδικό-«Φτηνή δικαιολογία από ΓΣΠ, πάμε Περιστερώνα»