Οι στόχοι του Ηλία με τη Στεάουα, η δική του ευθύνη και η συνεργασία με τον Μπεκάλι

Η Στεάουα Βουκουρεστίου παρουσίασε, το μεσημέρι της Κυριακής, τον Ηλία Χαραλάμπους και επίσημα.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο Κύπριος προπονητής μίλησε για την πρόσληψη του στη ρουμάνικη ομάδα και τους στόχους του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον ιδιοκτήτη της Στεάουα,Τζίτζι Μπεκάλι.

Όπως είπε ο Ηλίας Χαραλάμπους, «είμαι πολύ χαρούμενος που σας γνωρίζω και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια μακρά και καλή συνεργασία κατά τη διάρκεια της σεζόν. Σας ευχαριστώ που με καλωσορίσατε στη Ρουμανία. Είμαι χαρούμενος που γίνομαι μέλος αυτού του μεγάλου συλλόγου. Γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία του συλλόγου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Τζίτζι και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου που με επέλεξαν για αυτόν τον ιδιαίτερο ρόλο ως προπονητή».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, «γνωρίζω τον σύλλογο και τη Ρουμανία, γιατί έχω παίξει εδώ. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι θα δώσω τα πάντα μέχρι το τέλος της σεζόν, για να πετύχουμε τους στόχους μας και μαζί με το επιτελείο και τους παίκτες θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το καλύτερο γι’ αυτόν τον σύλλογο».

Για τη συνεργασία με τον Τζίτζι Μπεκάλι ο Κύπριος κόουτς είπε ότι, «το συζήτησα με τον σύλλογο από την πρώτη φορά. Είπα ότι από τη στιγμή που αναλαμβάνω την ομάδα, πρέπει να έχω την ευθύνη και να παίρνω τις αποφάσεις. Αν δεν γινόταν αυτό, δεν θα ήμουν εδώ. Θέλω να είναι ξεκάθαρο. Θέλω να μιλήσω μόνο για το ποδόσφαιρο. Είμαι από την Κύπρο, η νοοτροπία είναι η ίδια. Υπάρχουν πολλά παρόμοια πράγματα. Ο κύριος Μπεκάλι είναι προσωπικότητα και λέει αυτό που νιώθει. Υπάρχουν όμως πολλοί πρόεδροι που κάνουν πράγματα, αλλά τα κάνουν αθόρυβα και δεν τα ξέρουμε».

Παράλληλα, ο τεχνικός της Στεάουα ανέφερε πως, «από την ημέρα που ήρθα εδώ, συνάντησα τον κύριο Μπεκάλι μια φορά, για δέκα λεπτά. Μου είπε ότι είναι χαρούμενος που είμαι στον σύλλογο, που κάνω τη δουλειά μου και μου ευχήθηκε να κερδίσω το πρωτάθλημα, γιατί έτσι θα είναι πολύ χαρούμενος. Αυτό πρέπει να ανταποδώσουμε. Αγαπά την ομάδα και θα χαρεί πολύ αν κερδίσουμε. Κατά τα άλλα, δεν με έψαξε, δεν με πήρε τηλέφωνο, δεν ήρθε στην προπόνηση. Αφήστε τον προπονητή να κάνει τη δουλειά του. Γνώρισα έναν πολύ ωραίο άνθρωπο. Είμαι ευγνώμων που το έκανα».

Δειτε Επισης

Αναχώρησε για το Κόσοβο η Εθνική Κύπρου-Παρών και ο Γιώργος Κούμας (pics)
Το μήνυμα που άφησαν οι παίχτες της Ρουμανίας στα αποδυτήρια του «ΑΕΚ Αρένα»
Βαριά ήττα για την Εθνική Κύπρου απέναντι στη Ρουμανία-«Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα»
Ντεμπούτο με το δεξί θέλει ο Σοφρώνης-Ανακοίνωσε sold out η ΚΟΠ
Η Torino FC επισκέφθηκε την ομάδα της Αγίας Νάπας
Επίσημο του Manuel Jiménez στον ΑΠΟΕΛ
Τη Ρουμανία αντιμετωπίζει απόψε η Εθνική Ανδρών για το Nations League
Μίρτσεα Λουτσέσκου: «Θα συναντήσουμε μια πολύ φιλόδοξη Κύπρο, μας εντυπωσίασαν με την αγωνιστική τους δύναμη»
Ώρα για ανάσες στην ΑΕΚ και από Δευτέρα… Ανόρθωση
Συναρπαστικές Μάχες με 0% Γκανιότα από τη Megabet Plus: Ουγγαρία - Ολλανδία και Τσεχία - Αλβανία!