Προβληματισμός μετά τη νέα γκέλα στην Πάφο-Απογοητευμένος ο Μπεργκ

Προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο της Πάφου, μετά και το νέο στραβοπάτημα, το οποίο βρίσκει την παφιακή ομάδα στην 4η θέση με 52 βαθμούς .

Οι γαλάζιοι της Πάφου, μετράνε επτά παιχνίδια χωρίς νίκης, αφού η τελευταία νίκη σημειώθηκε τις 15 Φεβρουαρίου, στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στη Δόξα.

Μάλιστα, μετά τη νέα απώλεια σήμερα στο ντέρμπι με την Ομόνοια, η Πάφος κινδυνεύει να χάσει και την 4η θέση.

Παράλληλα, στη διάσκεψη Τύπου μετά την ήττα με την Ομόνοια, ο τεχνικός της Πάφου, Χένινγκ Μπεργκ εξέφρασε την απογοήτευση του.

Όπως δήλωσε ο Νορβηγός τεχνικός, «είμαστε πολύ απογοητευμένοι με την ήττα. Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν σκοράραμε, είμαι πολύ απογοητευμένος με τα γκολ που δεχθήκαμε. Φτιάξαμε τις μεγαλύτερες και τις περισσότερες φάσεις αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Κάναμε λάθος στο πρώτο γκολ, δεν είχαμε συγκέντρωση στο δεύτερο στο κόρνερ. Όταν δέχεσαι τέτοια γκολ, είναι αδύνατο να κερδίσεις. Και όταν δεν σκοράρεις με τις ευκαιρίες που είχαμε, επίσης δεν θα κερδίσεις».

Στη συνέχεια ο προπονητής της Πάφου, είπε πως «το παιχνίδι του κυπέλλου θα είναι διαφορετικό. Σε αυτό το παιχνίδι είχαμε τις περισσότερες και τις καλύτερες ευκαιρίες. Όταν είσαι στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, πρέπει να σκοράρεις. Όταν έχεις τρία σουτ από τα τρία μέτρα, συνήθως θα σκοράρεις. Είναι πολύ απογοητευτικό να μην κερδίζουμε. Στην αρχή της σεζόν είχαμε αρκετές νίκες, τώρα παίζουμε καλύτερα αλλά τότε κερδίζαμε. Τώρα φτιάχνουμε φάσεις σε κάθε παιχνίδι, δυο φορές με τον Άρη, μια με το ΑΠΟΕΛ και τρεις ισοπαλίες. Φυσικά αυτό είναι απογοητευτικό. Παίζουμε ποδόσφαιρο για να κερδίζουμε, όχι για να φτιάχνουμε ευκαιρίες».

Νωρίτερα σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλλιούρας, μιλώντας στη Cytavision ανέφερε πως, «είμαστε απογοητευμένοι. Θέλαμε τη νίκη. Δεν ήμασταν άσχημοι, αλλά όταν χάνεις ευκαιρίες, δίκαια πήρε τη νίκη η Ομόνοια. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Θα πρέπει να βελτιωθούμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Πάμε στο κύπελλο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για τη συνέχεια».

Δειτε Επισης

Αναχώρησε για το Κόσοβο η Εθνική Κύπρου-Παρών και ο Γιώργος Κούμας (pics)
Το μήνυμα που άφησαν οι παίχτες της Ρουμανίας στα αποδυτήρια του «ΑΕΚ Αρένα»
Βαριά ήττα για την Εθνική Κύπρου απέναντι στη Ρουμανία-«Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα»
Ντεμπούτο με το δεξί θέλει ο Σοφρώνης-Ανακοίνωσε sold out η ΚΟΠ
Η Torino FC επισκέφθηκε την ομάδα της Αγίας Νάπας
Επίσημο του Manuel Jiménez στον ΑΠΟΕΛ
Τη Ρουμανία αντιμετωπίζει απόψε η Εθνική Ανδρών για το Nations League
Μίρτσεα Λουτσέσκου: «Θα συναντήσουμε μια πολύ φιλόδοξη Κύπρο, μας εντυπωσίασαν με την αγωνιστική τους δύναμη»
Ώρα για ανάσες στην ΑΕΚ και από Δευτέρα… Ανόρθωση
Συναρπαστικές Μάχες με 0% Γκανιότα από τη Megabet Plus: Ουγγαρία - Ολλανδία και Τσεχία - Αλβανία!